Започна гласањето за Сајт на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
ја гласав за најдобар сајт , но за мобилен дадов 2 бода само ,поради верзијата која е лоша ... една критика :(

Се гласа за мобилната верзија на порталот, која е одлична. Не за форумот :)
Патем, за форумот веќе има нова верзија која ќе биде пуштена со надградбата наскоро... :)

Се гласа за мобилната верзија на порталот, која е одлична. Не за форумот :)
Патем, за форумот веќе има нова верзија која ќе биде пуштена со надградбата наскоро... :)
уууууу конечно .... немаш поим како мака мачам да напишам една мисла на форумов од телефон , ни лајк да видам,нишо .... добра вест (y):cuc:

Се надевам нема и оваа година да биде избран “Мотика“ - најзабавен сајт во македонија.
Ако тоа се случи,навистина македонскиот народ и сајбер просторот имаат доживотен бан од хумор. Дечкото што го води ни сам незнае колку расправии со интернет порталиве имал поради крадени вести,копирани информации..

Само што сакав да пишам истото :facepalm:

Не знаеш што е полошо дали најдобриот сајт или
Најдобар забавен сајт:

1. off.net.mk
  2. centrala.mk
  3. motika.com.mk
омг -.- :tapp: ова некако нереално ми изгледа но ок можеби навистина е имала република гласови иако ја имам само 1 днаш отворено и ја дознав пред 1 нед

A kaj se onie od Puls24.mk, se falea deka se najdobar sajt, najcitan sajt, so ne znam kolku poseti, sodrzini, kako samo si manipiliraat i se lazat samite sebesi, iskreno mene ne mi ni teknuva da go otvoram toj sajt... i ke recat povtornon spored Alexa bile najcitani....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom