Breaking Bad

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Ја гледа ли некој серијава? јас веќе ја завршив и едвај чекам да почне новата (3) сезона многу добро смислено со некои ситни грешки но сепак е одлична. Глумата е на ниво а и приказната не е за фрлање!

Дефинитивно ја препорачувам за сите што скаат да видат нешто поразлично,уникатно. Одлична серија нема што.

http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Мене не ми е јасно зашто во една друга тема се жалеа дека Breaking Bad нема квалитет.... серијата е одлична,ја изгледав и јас и едвај чекам да почне новава сезона :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене не ми е јасно зашто во една друга тема се жалеа дека Breaking Bad нема квалитет.... серијата е одлична,ја изгледав и јас и едвај чекам да почне новава сезона :)

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Хахаххахаха се испомешав кога видов 3та у првиот пост.... 4тата ја немам догледано чекам да ми се симне хахаххахахаха

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.740
Поени од реакции
18.486
Мене не ми е јасно зашто во една друга тема се жалеа дека Breaking Bad нема квалитет.... серијата е одлична,ј

Teмата е отворена за нубови да се тешат, не се замарај со таа тема :D

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
http://on.net.mk/web-katapult/fino-foto/until-meth-do-us-part

Ме интересира дали и евентуалниот развод ќе им биде во Breaking bad стил. :ROFLMAO:

:eek: Заштооооо?!

Иначе, за серијава иам најголеми пофалби, ептен добро осмислена приказна, неизвесна до крај, крајот беше добар колку што очекував да биде. Ептен ми се свиѓаше што се ни даваа на рати, ништо не беше сервирано по вообичаен редослед, со сите детали, туку ги мешаа, ама добри комбинации правеа во вистински моменти. Имаше малце fiction елементи, претеруваа некои работи, не е можно реално до толку совршено се да се изигра, сите склопови на околности да одат по совршен ред, се да успее, ама добро, да не идеше така одамна ќе завршеше серијава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom