Фан клуб - РК Вардар

Од моја гледна точка, мислам дека утакмицата ја реши типот што ја фрли столицата. Таман тој момент помислив дека кај и да е ќе се вратиме во игра, со оглед на тоа што беше пет и намаливме на три разлика, дојде тој и сосема непотребно ја фрли. После таа дешавка, Металург ги напуни. Да беше тоа македонско првенство или СЕХА, ама сепак ова е ЛШ и не треба тогаш такви работи да се дешаваат.
А дали беше местена или не, не знам, но Самсоненко не го сакам баш во ФК Вардар. Не дека не верувам дека ќе направи одлична екипа и организација на клубот, но газда на спортски кладилници со газда на фудбалски клуб некако не ми се вклопува.

А што ако договорот за местење бил направен уште со извлекувањето на групите? значи уште пред да се изигра утакмица во лш да има паднато договор? Без разлика на табела дасе игра 2 за 2 ??? Ова е мн веројатно според мене

Нормално дека ќе нема навивање кога 500 навивачи не влегле иако имале влезници, и кога освен еден водач сите други биле уапсени.
За се е крива полицијата и денес и минатиот пат.
Како прво пуштаат девојчиња и дечишта без карти, и после кога ќе се наполни трибината викаат толку е.
И нормално кога нкој што иде на сите мечеви и плус ИМА КАРТА ќе му речеш не можеш да влезеш, а гледа дека внатре без карта влегле еден куп залутени фаци, ќе му се спојат жичките и се десило то што се десило.
Искрено тие што бевме во сала врска немавме што се случило надвор, се до крајот на утакмицата кога се расчу што уствари се случувало...

За влез во сала јас бев во последните 150 - 200 души, и немаше до тогаш ништо нарочито со џандарите, освен она нормалното повуци потелги, само не буткаа наназад, немаше мавање од нивна страна, и влегов кога се свиреше она скапанана химна...
Жал ми е за редарине, нашиве пратиле на интезивна нега некој од нив :) За мочани 500 денара си одат дома со дупнати глави...

А на трибина како што кажа ти, јас кај што стоев пред мене девојчици, максимум 14 години, кај се дечишта, кај се девојчиња што не можат да се снајдат у дадена ситуација (инцидент), кај па и не ги знаат песните, ги трчаат само, химната наша ја направија ујдурма, кога се извади кореографијата.
И капак на се, кога ќе се качи некој на шипка од Јурумлери, кој што прв пат стапнува во сала/стадион, се дешава КУРШЛУС у негативна смисла.
Во второ полувреме си се преместив, си отидов позади гол си седен на скали, го гледав срамот на нашите.
Вчерашната утакмица до сега во ЛШ, беше најлошо издание, како на трибина, така и на терен. Кој знае што ни беше вчера, дали веќе ни здосади еофоријата, дали па од преголема еуфорија прегоревме, Бог ти знае...

Vcera Gorbok bese u loza... Se krstam u toa da dojde kaj nas veke u januar, zatoa sto bez Ras do kraj na sezona,( Lazarov ne go racunam za igrac) crno ni se pisuva!

Vcera Gorbok bese u loza... Se krstam u toa da dojde kaj nas veke u januar, zatoa sto bez Ras do kraj na sezona,( Lazarov ne go racunam za igrac) crno ni se pisuva!
Не ни се пишува толку црно, затоа што го земавме Козлина која во одбрана може многу да помогне.
Мене ме изненади што вчера не беше Козлина во составот, мада сепак малку време помина од кога го земаа.
Горбок си има договор, и не може да дојде кај нас на полусезона.

Инаку да се надоврзам на муабетот на TheTrooper, пошто многумина се сомневаат во местенка ради тоа што сме направиле неразумни замени.
Да бидеме реални, ние неразумни замени правиме на сите утакмици.
На првиот меч иако Дибиров беше најдобар на теренот, второто полувреме го почнавме и го игравме 10-тина минути со Марковиќ. На Милиќ кога му одеше, неколку пати сме правеле неразумни замени на голот. Со ПСЖ го ставија Малумбрес иако Диви не беше лош, а Шпанецов една топка не фати.
Со Загреб да не ги коментирам замените, знаете колку бев гневен тогаш.
Колку пати сме ги ваделе од игра пикерите на кои им одело?

Чудна тактика, а истото го практикуваше и Вујо. Изгледа Доне ги научил тие тактики од Вујо и сега само ги пренесува.
Некогаш успеваат, ама како што кажа TheTrooper не се неопходни, затоа што тоа не е целта на ПОДОЛГАТА КЛУПА...

Пушти ја снимката на мечот и види го тајмаутот на Самсоненко.Го зема кога ни направија серија 7:1 и на играчите им вика ништо страшно и одиме ИСТО КАКО И ДО СЕГА.Што е тоа "исто како и до сега"??

Убави квоти имаше во Бетсити се залетаа сигурно многу луѓе.За дали беше наместена или не тоа само раководството на Вардар може да го потврди,а до тогаш само ќе останат сомнежите.

И повторно Дибиров во топ 5 постигнати голови во 6-та рунда на ЛШ

http://www.laola1.tv/en-int/video/top-5-goals-round-6/145551.html

Секоја чест :cuc:
Дибиров е ЛЕГЕНДА ......
СЕГА да се земи бод против Барселона иако ќе биде многу тешко

Нејќам да верувам дека е наместен натпреваров, нејќам...

За анализата нема што да се каже. Многу слаб напад се изигра во второ полувреме, Мијатовиќ едноставно не згази со неговите одбрани, и прв пат до сега во ЛШ тимот се сруши на ментален план. Не спуштија на 18 гола нешто што не ни се случи ниту со Барса.

Посебно од играта во второто полувреме бев ептен разочаран.

Како и да е продолжуваме понатака и се што ни треба е победа против Тун и Минск дома да си го завериме пласманот.

Нејќам да верувам дека е наместен натпреваров, нејќам...

За анализата нема што да се каже. Многу слаб напад се изигра во второ полувреме, Мијатовиќ едноставно не згази со неговите одбрани, и прв пат до сега во ЛШ тимот се сруши на ментален план. Не спуштија на 18 гола нешто што не ни се случи ниту со Барса.

Посебно од играта во второто полувреме бев ептен разочаран.

Како и да е продолжуваме понатака и се што ни треба е победа против Тун и Минск дома да си го завериме пласманот.

epa pomiri se so toa.. i ja nekev ama se pomriv do pred pola saat..

Не јебите, ја од Тетово дојдов у 4 и пол за да влезам, вие од Скопје ве мрзи порано од дома да излезете.
Колку се патува од Тетово до Скопје ?? имаше и луѓе на утакмицата што беа дојдени дури од Берово и од Охрид ама то е.

epa pomiri se so toa.. i ja nekev ama se pomriv do pred pola saat..

Абе од Виница, од Кочани од кај не дојдоа да ги гледаат, со шалови што си ги шиеле самите од љубов.... за тоа ли бе, за местенка да гледаат.

Ај вие што тврдите дека утакмициве не се 2 за 2, како одеднаш и падна вољата на нашиве у второ и без никаква броба без желба, ја изгубија утакмицава, па на секоја утакмица гинат до последен атом, ќе разберам лош ден да имале, ете у второ паднале, ама ти да се предадеш буквално, само да бидеш на терне колку да имаат противнците против кого да играат, стоајт ов одбрана никаква бробеност, овеи си велгуваа как осакаа голови ни даваа,а 10 мин предходно ни беа во рака.
Изигравме скандинавски, а тие скандинавците од секад сум ги мразел, така да планирав да идам и на ЖРК ама сега ми се одмили, сега нека идат Минчовци нека навиваат, немам намера пвоеќе парите да ги трошам за да испаѓам будала. И ЛШ нека осовјат не ги гледам ни на тв.

Ај вие што тврдите дека утакмициве не се 2 за 2, како одеднаш и падна вољата на нашиве у второ и без никаква броба без желба, ја изгубија утакмицава, па на секоја утакмица гинат до последен атом, ќе разберам лош ден да имале, ете у второ паднале, ама ти да се предадеш буквално, само да бидеш на терне колку да имаат противнците против кого да играат, стоајт ов одбрана никаква бробеност, овеи си велгуваа как осакаа голови ни даваа,а 10 мин предходно ни беа во рака.
Изигравме скандинавски, а тие скандинавците од секад сум ги мразел, така да планирав да идам и на ЖРК ама сега ми се одмили, сега нека идат Минчовци нека навиваат, немам намера пвоеќе парите да ги трошам за да испаѓам будала. И ЛШ нека осовјат не ги гледам ни на тв.

Дали ти мислиш дека утакмицава е наместена за да изгубите а првата се играло поштено? Ако одговорот ти е ДА тогаш одговорими која корист е има вардар да ја пушти вторава утакмица ?

Кога Вардар победи првиот натпревар со Металург на сите ви беше супер, а сега сите го напаѓате Самсоненко ејјјј... Што ви е на вас бе? Еден човек за прв пат, колку што знам, дошол да инвестира од странство во македонскиот спорт, вие сега на клоци. :eek: Ради еден мочан пораз. ЕДЕН. А кај е натпреварот со Барселона, кај е натпреварот со ПСЖ. Тимот од претходната сезона можеше да ги постигне овие резултати...? ТЕШКО! (сигурно немаше да дојдат Дибиров, Душебаев...).

Дали ти мислиш дека утакмицава е наместена за да изгубите а првата се играло поштено? Ако одговорот ти е ДА тогаш одговорими која корист е има вардар да ја пушти вторава утакмица ?
Не тука јас тврдам, и читај малце пишав скандинавски дека се 2 за 2 наместнеи оној момент кога РФМ ги седна на маса двата клуба и кога од Вардар прифатија и 300 карти само на истиот состанок. Со тоа сметаат дека и Вардар и Метлаург се сигруни и дека ќе пројдат понтаму и дека ЕХФ ќе ни даде две места догодина за ЛШ, ако пројдат двете екипи во 1/8 финале.
ние не сме скандианвиц, ние сме Балканци, а да глумам и да се обидувам да се правам она што не сум не можам и не поднесувам такви работи. Посебно не вакво шминакње на демек макеоднскиот ракоемт.
Сега се надевам и двете екипи да ги исфрлат од ЛШ, и ниедно место ни за во ЕХФ купот да не добиеме догодина.
А сега ќе видите следната утакмциа дома, колку публика ќе има Вардар после утакмицава. И после ваквото резлење за доброот на мак ракометот. Сега Мукаетов и Ѓорѓе Иванов и Никола Груевски нека навиваат за нив, јас мојот глас ќе си го штедам.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 19:02 ---
Кога Вардар победи првиот натпревар со Металург на сите ви беше супер, а сега сите го напаѓате Самсоненко ејјјј... Што ви е на вас бе? Еден човек за прв пат, колку што знам, дошол да инвестира од странство во македонскиот спорт, вие сега на клоци. :eek: Ради еден мочан пораз. ЕДЕН. А кај е натпреварот со Барселона, кај е натпреварот со ПСЖ. Тимот од претходната сезона можеше да ги постигне овие резултати...? ТЕШКО! (сигурно немаше да дојдат Дибиров, Душебаев...).

Барем играа од срце, го поштуваа дресот што го носат и гинеа на терен.
И овие беа исти до пред овие две утакмици кога прифатиле да изиграат два наместена меча.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom