ЈСП - случки, прашања, дискусии

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
Пошто у приватни треба да платиш за да се тепаш, у државни можеш и на гага.

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
pa i vo JSP vozat albanci...i tokmu togas koga soferot e albanec ima nemili nastani...takov bese slucajot so 65ka,soferot albanec bese

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
pa i vo JSP vozat albanci...i tokmu togas koga soferot e albanec ima nemili nastani...takov bese slucajot so 65ka,soferot albanec bese

Ти разликуваш, приватна и државна сопственост? Кур му чуе на тој у 65ка не е негов автобусот, и нека го запалат ако треба он со прст нема да мрдне. Али ако му влезат у приватен он ќе ги запали нив па макар и албанци да биле.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
Затоа што не можат така лесно да улетаат гага во приватен автобус. Се знае дека воопшто и не се качуваат во таквите автобуси :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аушвиц или Северна Кореа. Само тоа е лекот за ваквиве. А за старциве се знае, Гренланд или Исланд, негде far, far away.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Мене ништо не ме нервира туку сепак забавно ми е :) кога и да влезам во бус се качувам горе.Односно секој 3-4 ден идам по јаболки поради вежбање на пазар школска иам па да искористам.Кога и да се качувам по скали тргнува бусот.Ја некогаш намерно некогаш немам рамнотежа па се лупам право во едно зидче-предни скали и сите човечиња глеат у мене некако ми станува интересно и смешно :) нека не биде се негативност дајте и нешто интересно :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ништо не ме нервира туку сепак забавно ми е :) кога и да влезам во бус се качувам горе.Односно секој 3-4 ден идам по јаболки поради вежбање на пазар школска иам па да искористам.Кога и да се качувам по скали тргнува бусот.Ја некогаш намерно некогаш немам рамнотежа па се лупам право во едно зидче-предни скали и сите човечиња глеат у мене некако ми станува интересно и смешно :) нека не биде се негативност дајте и нешто интересно :P
Треба да размислиш за работа во циркус :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Треба да размислиш за работа во циркус :)

....автобусите на ЈСП се Циркус....така да нема што да размислува....а и од размислување кој видел аир во државава....што помалку размислуваш, тоа подобро и на повисоко опшествено скалило

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
zosto e toa taka??
Истото се прашувам цело време..
Не тропајте Слободните за Учениците важат и за Приватните Автобуси ( мал број на автобуси т.е. шофери не ги качуваат децата со овие слободни). Само што сигурен сум дека овие во Приватните секогаш имаат при рака шипка или калаш шоферите па е мирно толку. :LOL::D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Денес видов дека по автобусиве на дисплеите пишале парола „СТОП ЗА НАСИЛСТВОТО, ЗАЕДНО ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО - СВР СКОПЈЕ“.
Демек, некој ќе улета во автобус со безбол палица и желба да млати рандом луѓе, ќе застане 10 секунди пред дисплејот, ќе ја прочита пораката и ќе се попишмани. :pos:

Дај искористете ги дисплеите за некои корисни информации... Насилниците се поправаат на друг начин - во казнено поправен дом.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Денес видов дека по автобусиве на дисплеите пишале парола „СТОП ЗА НАСИЛСТВОТО, ЗАЕДНО ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО - СВР СКОПЈЕ“.
Демек, некој ќе улета во автобус со безбол палица и желба да млати рандом луѓе, ќе застане 10 секунди пред дисплејот, ќе ја прочита пораката и ќе се попишмани. :pos:

Дај искористете ги дисплеите за некои корисни информации... Насилниците се поправаат на друг начин - во казнено поправен дом.
Пред натписот во ЈСП:
По надписот во ЈСП:​

Kajgana Shop

На врв Bottom