- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
zosto golem broj od niv se albanci?
dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
Пошто у приватни треба да платиш за да се тепаш, у државни можеш и на гага.dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
pa i vo JSP vozat albanci...i tokmu togas koga soferot e albanec ima nemili nastani...takov bese slucajot so 65ka,soferot albanec bese
Затоа што не можат така лесно да улетаат гага во приватен автобус. Се знае дека воопшто и не се качуваат во таквите автобусиdali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
Треба да размислиш за работа во циркусМене ништо не ме нервира туку сепак забавно ми екога и да влезам во бус се качувам горе.Односно секој 3-4 ден идам по јаболки поради вежбање на пазар школска иам па да искористам.Кога и да се качувам по скали тргнува бусот.Ја некогаш намерно некогаш немам рамнотежа па се лупам право во едно зидче-предни скали и сите човечиња глеат у мене некако ми станува интересно и смешно
нека не биде се негативност дајте и нешто интересно
![]()
Треба да размислиш за работа во циркус![]()
Истото се прашувам цело време..dali primetuvate deka tepacki nasilstva ima samo vo avtobusite naJSP vo privatnite nema.....
zosto e toa taka??
Пред натписот во ЈСП:Денес видов дека по автобусиве на дисплеите пишале парола „СТОП ЗА НАСИЛСТВОТО, ЗАЕДНО ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО - СВР СКОПЈЕ“.
Демек, некој ќе улета во автобус со безбол палица и желба да млати рандом луѓе, ќе застане 10 секунди пред дисплејот, ќе ја прочита пораката и ќе се попишмани.
Дај искористете ги дисплеите за некои корисни информации... Насилниците се поправаат на друг начин - во казнено поправен дом.