Фан клуб - РК Металург

Ама сфаќаш дека ова го прави уште поголем поразот на Лино?
Многу знаеш ти. Како го прави поголем поразот на Лино кога загубил од човек шо врска нема од ракометот, само скока покрај линијата :icon_lol:

А што како он донел победа за Вардар,абе тренер на година ќе го изгласаат пази да не :icon_lol:
Абе ко жена си љубоморен бе :D Ако збори си ти што сакаш битно и да пере дресови го остави Лино со отворена уста. Ајт поздрав.

Самс ви е тренериште и пол .. сигурно и он ви ги пере дресовите човек парекселанс за се :pos:
Комедии,човек што врска нема од ракомет ви води екипа со европски амбиции,Доне за него е магистар по ракомет,ама што ќе прави кога овој како петел скока покрај аут линија само :pos:

Sams Vs Medolino 1:0

Vecer ke bide 2:0. Nas Sams ne kosta ni centa, naprotiv covekot dava pari vo Vardar. Medolino imal nemal uspeh na kraj na mesec ke si lapne 20 000e pa sega vidi koj e glup

Се молат сите навивачи на ФК Вардар од Миравци да си идат на својот фан клуб и да го остават на раат фан клубот на големиот европски клуб Металург.

А што како он донел победа за Вардар,абе тренер на година ќе го изгласаат пази да не :icon_lol:

лол брат, ќе умешам политика (нека ме избришат) али ова е доказ дека хардкор фан на Металург = хардкор вмровец, и да им нацрташ ќе ти тераат инает и ќе ти го свртат муабетот...

Се молат сите навивачи на ФК Вардар од Миравци да си идат на својот фан клуб и да го остават на раат фан клубот на големиот европски клуб Металург.

ooooooo pa ti si bil pristoen seljak, ubavo vaka sto molis... i bez provokacii, svakam deka si sitna dusa ama ne mislev do volku

ooooooo pa ti si bil pristoen seljak, ubavo vaka sto molis... i bez provokacii, svakam deka si sitna dusa ama ne mislev do volku

Ја те сметав дека си ти прошетан човек со светски манири,а ти бе.. па кој провоцира ја или ти? Ккао што читам горе пишува Металург фан клуб а не Вардар.
Пошто вие Комити сте најпаметни а Вардар е нешто нај,ја имам право да не навивам за Вардар.Ако Металург е вештачки клуб и сите што навиваат за него се минчовци или вмровци како што писа оној погоре,ондак Вардар ја имам право да го наречам задруга од Миравци.А ти комотно мисли си дека сум ситна душа и провокатор. А од авион се гледа дека Комитиве сте најпровокатори со тапија.

Ама стварно многу напињата навивачите на Вардар тука :)
Аман олабавете малце... ок најдобри сте, ај остајте не сега ние неколку фанови на Металург да
си маваме главата што тоа се случува со клубов.

На темава, незнам зошто Металург толку инфериорно и неорганизирано делува против Вардар.
Не дека Вардар се тслаби, ама неможе ти ПСЖ дома да ги тепаш а со Вардар од нив да бидеш
2 класи послаб. Разочарувачки.

Ццц... да не беа 8 разлика ќе гарантирав дека е местена.
Многу сомничав дводуел. Како и да е имаме сега за право да им сереме на глава на комшииве,
не за друго, туку за реметот од пред една недела :)

Мијатовиќ :cuc: Човеков тотално се внесе во второ полувреме.
Со победава и наредната недела скоро и официјално сме во осмина финале.Со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom