Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
Да темата е за БИБЕР-и мислев дали да ја ставам во гурманско катче................. .
. .
. .......................
.......................
Па таму да поприкажеме и за потеклото и употребата на ова црно зрно.
Но можеби друг пат,а овдека само СЛИКИ, да видиме со што го мелете.
Затоа што повеќе и се употребува како мелен,а тазе мелен е и подобар.
И дали можеби јас баш таа вашата мелница ја немам во двата кофери.
Еве нешто од мене за почеток,како домаќин на моето хоби за БИБЕР.
				
			 .
. .
. .......................
.......................Па таму да поприкажеме и за потеклото и употребата на ова црно зрно.
Но можеби друг пат,а овдека само СЛИКИ, да видиме со што го мелете.
Затоа што повеќе и се употребува како мелен,а тазе мелен е и подобар.
И дали можеби јас баш таа вашата мелница ја немам во двата кофери.
Еве нешто од мене за почеток,како домаќин на моето хоби за БИБЕР.
 
	 
 
		 
 
		
 
 
		 
	 
 
		 
	 
 
		
 
 
		 
	


 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		