Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Xperia SP, и последниве два дена иам еден проблем. За време на повик, не слушам ништо од другата страна.. Ако уклучам speaker слушам, инаку не.
Има некој идеа што може да е проблемот?
Прочепкав у settings, ваму таму, ништо не најдов -.-

Инаку софтверот ми е up to date, не е тоа.

Update: го средив некако XD помислив да не е уште у headphones mode, па ставив слушалки и ги извадив, ваљда си препознал телефонот и сеа е ок, работи earspeakerот XD
thanks guys <3

htc desire c ....телефончето реши по неколку месеци да не уклучува ниту една игра....се маче неколку секунди и гасе а може и да се рестартира :icon_lol:

чаре ?

htc desire c ....телефончето реши по неколку месеци да не уклучува ниту една игра....се маче неколку секунди и гасе а може и да се рестартира :icon_lol:

чаре ?
Пробај со формат т.е. хард ресет

Дали има некој инфо за телефонов
http://kupioddoma.com/index.php?route=product/product&path=24&product_id=50

За цената е ок. Мене не ми треба dual cam, ниту некоја мн јака камера. Ретко кај нас ги има, башка и не е познат леново по телефони. Дали вреди телефонов?
Дали андроидот е ок, прочитав некаде дека google play store немало односно бил нешто на кинески?
Вака ок ми гледа.
Мислење од некој поискусен.

Дали има некој инфо за телефонов
http://kupioddoma.com/index.php?route=product/product&path=24&product_id=50

За цената е ок. Мене не ми треба dual cam, ниту некоја мн јака камера. Ретко кај нас ги има, башка и не е познат леново по телефони. Дали вреди телефонов?
Дали андроидот е ок, прочитав некаде дека google play store немало односно бил нешто на кинески?
Вака ок ми гледа.
Мислење од некој поискусен.
Некој од членовиве тука го имаше па после го продаваше ај баш побарај во темата пазарете се тукс

Уште колку пати ќе прашаш ? :)

Тебе ич .!. да не те боли , уште колку шо сакам толку... Од тебе добив мислење , чекам уште некој да пише... А пошто нигде не си цитиран, никој не те споменва ќе ЌУТИШ !

iphone 5c ili nexus 5, ваши мислења околку телефоните предност слабост. Фала :)

Samsung galaxy Young ? ili Alcatel M`Pop??
Работава рак или сида ... :)
земи си м-поп барем ќе имаш поголем екран, појака камера ... самсунгчето е малечко 3.2 екранче има
понатамошна поддршка не очекувај ни за двата

Работава рак или сида ... :)
земи си м-поп барем ќе имаш поголем екран, појака камера ... самсунгчето е малечко 3.2 екранче има
понатамошна поддршка не очекувај ни за двата

Другарче , прашувам за како втор телефон ми истеква договорот на самсунг галакси 3 , и ми следува бонус од 8 000 денари па затоа и прашав ( а да доплаќам пари за да земам др телефон ни на крај памет, па затоа ги џирнав овие 2 телефони и цената ми се совпаѓа со 8 000 , затоа прашав) ...па како што гледам овај самсунгов во ONE е и со 2 картички таман ке ми е и изгледа тој ке го земам , и онака работам со 2,3 броја !! не ми е за интернет, камера, важно ми е само да има брз софтвер и да не кочи колку толку да ми врши функција ..

Другарче , прашувам за како втор телефон ми истеква договорот на самсунг галакси 3 , и ми следува бонус од 8 000 денари па затоа и прашав ( а да доплаќам пари за да земам др телефон ни на крај памет, па затоа ги џирнав овие 2 телефони и цената ми се совпаѓа со 8 000 , затоа прашав) ...па како што гледам овај самсунгов во ONE е и со 2 картички таман ке ми е и изгледа тој ке го земам , и онака работам со 2,3 броја !! не ми е за интернет, камера, важно ми е само да има брз софтвер и да не кочи колку толку да ми врши функција ..
Хм не верувам дека е дуос варијантата ... провери ама сигурно е обичниот S6310 модел а не со две сим картички

Хм не верувам дека е дуос варијантата ... провери ама сигурно е обичниот S6310 модел а не со две сим картички

Завршив работа :))) сега ми текна, се јавив кај едно другарче работи во германос бт во веро, ми рече дека може да се порача Duos ама до 2 недели чекање, како и да е фала !! :)

Завршив работа :))) сега ми текна, се јавив кај едно другарче работи во германос бт во веро, ми рече дека може да се порача Duos ама до 2 недели чекање, како и да е фала !! :)
Епа ако има дуос за иста цена и ако имаш потреба од 2 сим тогаш земај го ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom