Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Абре го избришав сејвот. Идам да почнувам нов и одман ми вика save failed. Инаку немам ништо од скинови, сики и др.

Избриши го кешот, па пробај пак. Ако пак не бива пробај да го снимиш сејвот на друга партиција, да не е до хард дискот. Ако и тоа не бива, нема лек. :D

Избриши го кешот, па пробај пак. Ако пак не бива пробај да го снимиш сејвот на друга партиција, да не е до хард дискот. Ако и тоа не бива, нема лек. :D

како да го избришам кешот, не сум запознаен.

Колку само е грешка некоја до Виндоусот :)

Nantes шампион под водство на Сабаховиќ. Гол разлика 200 +
Принтскрин со резултати и од славењето низ улиците на Нант, од утре. :D

Што напад имаш? Роналдо, Меси и Ибрахимовиќ? :D

едит: Џеко го заборавив, ете беља... :D

И мене за малце ќе ме зафркнеше сејвот. Денес да пуштам ми се појави истото како на Бомбастичен Д. само што ја снимам на повеќе места, пред да исклучам. Едното снимање не го бидна а другото се пушти. Среќа голема иначе и мене ме чекаа исти нервози. :D

Вака сеа, сакам да почнам да вадам талентирани играчи од младинските погони и да ги промовирам во прв тим. Пошто прв пат во мојава историја на играње на ФМ се одлучувам на ваков чекор, барам совет, што како да праам со младинските категории?
Нека ми објасни некој убаво. :)

Вака сеа, сакам да почнам да вадам талентирани играчи од младинските погони и да ги промовирам во прв тим. Пошто прв пат во мојава историја на играње на ФМ се одлучувам на ваков чекор, барам совет, што како да праам со младинските категории?
Нека ми објасни некој убаво. :)

Надоградување на младинската школа од секој можен аспект,почнувајќи од теренот па се до тренерите.Јака скаутинг мрежа која ќе ти наоѓа талентирани играчи од целиот свет.Значи скаутите треба да бидат многу добри во наоѓањето на млади таленти играчи,а и ти можеш да си бараш сам.Барај таму низ Холандија,Франција,Германија,Бразил,Аргентина.И секако од кога ќе ги доведеш талентите треба да ги гледаш како вода во очи,дали добро се развиваат,како играат,дали често се повредуваат и се што иде со тоа.Една сезона во младинските категории им е доволна,па тие што највеќе се покажале повлечи ги во првиот тим и давај им шанса на некој куп утакмици и утакмици против послаби тимови,каде што твојот тим е изразит фаворит.
Има и некои што на 16-18 години се екстремно добро оформени,па можеш одма да ги пуштиш во оган,ама тие чинам се наоѓаат после 3-4 сезони.

Ај доста ти е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom