Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сјеба сејфот со Парма the game could not be loaded пише. Ај упм. Предлог тим некој?

Ми се сјеба сејфот со Парма the game could not be loaded пише. Ај упм. Предлог тим некој?

Oд Италија, Аталанта, Каљари, Верона.
Германија, Шалке, Леверкузен, Волфсбург, Франкфурт.
Англија, Сотон, Тотенхем, Евертон, Сандерленд, Вест Хем, Свонси.
Франција, Лион, Марсеј, Монако.
Шпанија, Атлетико, Валенсија, Севиља, Билбао.

Јас следен тим што планирам да го играм после Леверкузен ќе биде Алеманија Ахен. :D

почнав со кардиф и неможам да си ја зачувам играта. решение?

јас да бев ко тебе, ќе напраев твитер и фејсбук акаунт кој би се викал „Да ви ебам племето на сите кои имате рмбано за ваков скапан фудбал менаџер и аир да не видите“. И ке им водам анти пропаганда.

да ти пропадне сејв, да те дупи нов, и не се откажуваш? :D

нешто не чини компјутерот, не може само на него вакви работи да му искачаат.

Може да го убијам сопственикот на клубот? Напиња со тоа да купувам италијанци!!!

Завршив втора сезона со Јунајтед, мислам дека го свртев менаџеров а и дека ми е последен што го играм, психолошки го пробив и мочам се што ќе ми излезе на пат. Сезоната ја завршив феноменално со рекорд од 26 меча без пораз во лш, и со севкупно 4 порази во премиер. Се друго беше згазено.
Хајлајц ми беа тимо вернер и чичарито кои дадоа највеќе голови, па така цената на чичаро рипна на 51м евра. Во финале на лш играв со пола тим против реал, но успеав да ги победам со counter/fluid филозофија и 1 гол во продолжение. Премиер завршив со 15-16 бода предност пред вториот, кој и да беше.
На прагот на новата сезона го купив митрович од леверкузен за 40м, иако има 18 години дечкото е боље од руни и рвп заедно. Стротман исто, зошто керик го бркам. Вида, рио, јанг, валенсија, флеч, клеверли, хонда...си одат, па сега со децава клапам нов тим и знам дека ќе го јадам нареднава сезона, но што е тоа е.
Да не го тупам многу со профили на играчи и статистики, еф....па се читаме после оваа сезона.
поз
Untitled.png

И ја преинсталирав и пак ништо..

Ако сејвот не ти чини, џабе ти е преинсталирање. Види со уклучено/исклучено компресирање на сејвот, избриши било какви скинови, слики и останати third party додатоци, доколку имаш, нормално. Немој да користиш реал тајм едитори и останати чуда. Избриши го и кешот на играта. Па после почни наново. Ако пак не бива, или не правиш нешто ко што треба при инсталирање или до компјутерот е.

Абре го избришав сејвот. Идам да почнувам нов и одман ми вика save failed. Инаку немам ништо од скинови, сики и др.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom