Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Дали си слушнал за хименопластика ? После дознавањето за оваа хирушка постапка можеш ли 100% да бидеш сигурен дека ќе земеш невина па дури и химен да има ? :)
за ова имав напишано и тука на една тема што значи не е дозвнавање,за прашањето.. не се секирај за мојата сигурност :D...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали си слушнал за хименопластика ? После дознавањето за оваа хирушка постапка можеш ли 100% да бидеш сигурен дека ќе земеш невина па дури и химен да има ? :)
Оваа медицинска услуга кај нас станува попопуларна од чистење на забен камен па така и кај муслиманиве кои се залагаат за тоа, земањето невина жена станува илузорно ама кога имаат желе наместо мозок во црпките луѓево тоа е.

N

NikolaMKD91

Гостин
за ова имав напишано и тука на една тема што значи не е дозвнавање,за прашањето.. не се секирај за мојата сигурност :D...
Епа еве, на пр. ако земеш жена со химен како ќе бидеш сигурен дека не е и е претходно сошиен ? :)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Епа еве, на пр. ако земеш жена со химен како ќе бидеш сигурен дека не е и е претходно сошиен ? :)
едно друго контра-логичко прашање,зошто мислиш дека кога може државна тајна да се дознае не би можело дали некоја била или не била на хирургија за ова :D ? хахахаха да не ме сватиш погрешно не работам јас во Гвантанамо Беј па да ја мачам и черечам за да признае :D :D :D хахахахахха :D

R

Rigel Kent

Гостин
за жал уште еден случај каде што не е во доменот на мојот карактер да дадам одговор,не сум воспитан да помагам на мрзеливи,не дека не сакам туку дека сакам да го превенирам тоа :D ама добар си за некој таков,хумористично си :D
Ах што си ти , превенираш ааа , толку скржав да не кажуваш :(.Таа телегонија е квазинаука и квазипобожност , но тоа не е суштината , ти всушност мразиш жени , кажи ми зошто ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ах што си ти , превенираш ааа , толку скржав да не кажуваш :(.Таа телегонија е квазинаука и квазипобожност , но тоа не е суштината , ти всушност мразиш жени , кажи ми зошто ?
мрзам жени :eek: ?????

N

NikolaMKD91

Гостин
едно друго контра-логичко прашање,зошто мислиш дека кога може државна тајна да се дознае не би можело дали некоја била или не била на хирургија за ова :D ? хахахаха да не ме сватиш погрешно не работам јас во Гвантанамо Беј па да ја мачам и черечам за да признае :D :D :D хахахахахха :D
Мијалков ти ли си бе ? :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лекарска етика е тоа, не смее докторот да зборува за пациентите на други луѓе. Има драконски казни и кај нас ако тужи пациентката.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Лекарска етика е тоа, не смее докторот да зборува за пациентите на други луѓе. Има драконски казни и кај нас ако тужи пациентката.
Да кога би живееле во нормално-правна држава.Парата буши кај што бургијата не буши :) мада не алудирав директно на тоа..
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 15:35 ---
Сега си зачуден ? :D
богами ме изненади,баш напротив многу ги сакам :D според се она што го имам видено по светот,жената е дефинитивно најубавото нешто :D ни милиони во живо да ги видиш нималку не изгледаат толку убаво како жената.. да му веруваш на Гостлидер :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да кога би живееле во нормално-правна држава.Парата буши кај што бургијата не буши :) мада не алудирав директно на тоа..
Аха, буши и лекарската комора за такви испади. Да ти скратам, не се надевај на такво нешто.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Аха, буши и лекарската комора за такви испади. Да ти скратам, не се надевај на такво нешто.
оф бе и ти Илумиоус,кај живееш не знам,во Америка,Франција? 5 милијарди евра чист капитал ги украја од приватизацијата сите 2 милиона главите долу не па за еден доктор.. статистика само.. аман не ме нервирај :D
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 15:38 ---
оф бе и ти Илумиоус,кај живееш не знам,во Америка,Франција? 5 милијарди евра чист капитал ги украја од приватизацијата сите 2 милиона главите долу не па за еден доктор.. статистика само.. аман не ме нервирај :D
најкорумпирани гранки ти се полицијата и здравството.. ти гарантирам со живот затоа што знам и што сум слушал што признавале.Затоа остави комори и чуда.Ова што се прави го немало ни во Комунизмот :)

R

Rigel Kent

Гостин
богами ме изненади,баш напротив многу ги сакам :D според се она што го имам видено по светот,жената е дефинитивно најубавото нешто :D ни милиони во живо да ги видиш нималку не изгледаат толку убаво како жената.. да му веруваш на Гостлидер :D

Убаво опиша :D , ама ова важи само за невините и безгрешните ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Би сакала да живеам во Белгија но само ќе ти напоменам дека сум од лекарска фамилија и кога се работи за казни и збирање пари од докторите, нема пари што ти можеш да ги понудиш за информација а државата да не те навјаса. Така да дека некој ќе си рискира да е обележан по телевизии за навек како лошиот доктор што издава информации само ради некое Х клинкало на кое му е битно да дознае дали женска му се ропачела пред него, тешко. Помала е казната да те убие тебе и да се пријави во полиција.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Би сакала да живеам во Белгија но само ќе ти напоменам дека сум од лекарска фамилија и кога се работи за казни и збирање пари од докторите, нема пари што ти можеш да ги понудиш за информација а државата да не те навјаса. Така да дека некој ќе си рискира да е обележан по телевизии за навек како лошиот доктор што издава информации само ради некое Х клинкало на кое му е битно да дознае дали женска му се ропачела пред него, тешко. Помала е казната да те убие тебе и да се пријави во полиција.
Океј твое размислување,само ќе ти кажам иако знам дека знаеш дека нашата држава функционира само со еден повик и крај.Ама за да не филозофирам многу ќе ти кажам едно старо оперативно правило на ЦИА кое ми беше кажано уште во мојата рана младост а гласи ,,НЕМА ТАКВО НЕШТО ВО СВЕТОТ ШТО СО ПАРИ НЕМОЖЕ ДА СЕ КУПИ И СО СТРАВ ДА СЕ СРЕДИ'' во духот на оваа правило не би сакал да навлагам во комориве :D
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 15:46 ---
Убаво опиша :D , ама ова важи само за невините и безгрешните ?
хахахаха ти ептен хумористично си било :D гледаш кога се сака како може да се биде добар :D секако дека не важи само за невини и безгрешни,прво безгрешни нема,а друго јас зборев општо за жената како живо суштество без разлика дали е невина или не е,дали е од Кина или од Македонија,дали е црна или бела,висока/ниска итн :D

Kajgana Shop

На врв Bottom