Meне ми звучи храбро и самоуверено и кул тоа што ја прашал, и јас би, макар криејќи се зад резервноста во слатко-саркастичната конотација.
Себеизмачување и разочарување? Не сум доктор, ама сигурен сум ќе преживее. Освен ако истата корпа не си ја носи врз глава, додека преминува раскрсница..
Брзање и нападност никогаш не успеале. Всушност, несакам да го дисбалансирам универзумот, ама секој што прашува обично скоро никогаш не добива. Прв фб-состанок си доаѓа природно и неосетно, прв бакнеж, прв секс.. ова се добива многу побрзо од, иронично, намерата за убрзување. Се додека има флуидна комуникација, all is good. Mислам дека е фер да не ги окарактеризираме сите девојки одма како курви, ако во една недела сте ја прашале 5 пати, тоа не значи дека пуши курови у темни улички само оти несака да излезе со вас кога вие сте сакале. Типична девојка има од цела недела два термини слободно за состанок со дечко кој и се допаѓа, а тоа зависи од многу факти, прво ирационални приоритети, like a fly with a bright object, некои ствари се секогаш побитни, 2 дена од истата недела не е во можност оти има bad hair day, еден ден е поради тоа што прслукот во кој и изгледаат најдобро цицките и е за перење, еден ден од викендот има обавези како казнливото-ако-испуштено girls night out, плус факултетски обавези, работа, па кај е бањање со поскапиот гел за тело, средување, шминкање, што да се облече.. и цел тој хаос е само чекор од работ пред да срушување на сите планови поради тоа што баш во тој момент нелоцираниот хормон со познатите последици проработи.. и та-факинг-дам, ти откажува. 2 часа. 2 часа за шмркање кафе. 2 часа. Мене ми требаат повеќе за со другари. 2 часа. Како до продавница да оди.. не е run-of-the mill type of thigy за нив, како за нас, стикот, патиките и шмркаме кафе.
Не е ова млеко мме, нема да се расипе неделава. Зошто мора одма нешто да се случува? Јас имам девојка со која се канеме на кафе кога уште се носеа долги ракави, еве.. цело лето.. себеизмачување и разочарување, хахаха, проблемот е со недимензионирани себе-вложувања во обични флертови и состаноци, а и зошто егата да ви страдаат, зошто турање пепел, место 5 денари на ѓупче, фрли и неа одвреме навреме внимание, шо ако ја ебеш после 3 месеци, место првата недела, послатко ќе биде.
Исчилирано (го велат ова уште младиве?) само момци..