Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба автоматче за брисачи за Пежо 306 2000 година. Некој да продава, информација кај да најдам?
Фала
Каде најефтино може по Скопје да се најде зимска опрема (ака ланци)?
Преѓеска завршив работа за 1120 денари во Хубо, мислам дека ЕуроТоолс е марката на ланците.
Carrefour гледав вчера,имаше за сите димензии на гуми,ама незнам толно цени за секоја димензија,мислам дека од 800-900 денари почнуваа.pa kazete kaj moze da najdeme poeftino. Spodelete ceni i prodavnici.
Може ли некој да ми објасни повеќе за Рено 4? Дали може да се најде добро сочувано, дали има делови + дали се скапи, дали е безбедна кола и колку би ме чинело регистрација? Зборам за Renault 4 GTL.
Може ли некој да ми објасни повеќе за Рено 4? Дали може да се најде добро сочувано, дали има делови + дали се скапи, дали е безбедна кола и колку би ме чинело регистрација? Зборам за Renault 4 GTL.
Де бе што си запнал по овие канти?Малце ли автомобили има,па и за ова ли.Нели имаше TL и GTL,имаше мала разлика,дали во брзините,рачната или нешто друго.
Дечки имамм проблем со стаклата (од внатрешната страна),се замаглуваат често а кога пробувам да ги исчистам само со обична сува крпа,никако неможе да се среди стаклото како што сакам.чисто,убаво без шари и слично.Некое инфо за одредени средства кои би ми завршиле работа.
A да си средиш парното, па да не се замараш со крпи?
Па парното ми се чини дека е ОК,само што му треба доста време да го среди сето тоа....некои 10 минути и повеќе додека се среди целото