Vidi sea sto pisuvas, prvo vikas eden od najstandardnite a tipot ima samo 16 utakmici izigrano minatata sezona u Liga, toa bas i ne e nesto standardno, postignal 1 gol i imal 1 asistencija ucinok nebiten, vtoro vikas 7 mil, za tie pari se kupuvaat potpolni anonimusi od Brazil, Argentina pa i Srbija, a ne zverovi od R. Madrid. Treto, Coentrao e super igrac, i bas bi sakal da dojde u Fiorentina, posto ke bide sigurno eden od podobrite i ke bide golemo zasiluvanje, mene poise mi bese muabetot deka za 30 mil koi gi lupna Real se ocekuva da ima pridones kako sto ima Cuadrado vo Fiorentina, ili Cerci u Torino, ednostavno ne vredi za tie pari i spored mene e precenet, deckoto ima potencijal, ama kako i mn drugi, lakomi za pari ili pak za imeto Real ili Barsa se zaebuvat i stagniraat vo razvojot kako igraci, mozam eden mal milon da ti nabrojam koi zaminale vo takvi klubovi i koi se gubat, Affelay, Drente, Huntelar, Sahin, taka i Coentrao koj ako dojde u Fiorentina sigurno ke ima uslovi da napreduva kako fudbaler i da go pokaze potencijalot.