- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
Star Wars е катастрофа.
Господарот на прстените е срање.
GOT is an overrated show
Да бевте филмови, ќе бевте најглупите и најретардирани филмови ever.Game of thrones тешко срање
LOTR не сум успеал до крај да ги изгледам
Breaking Bad е една од најдобрите серии кои ги имам гледано... не знам зашто не им се допаѓа на повеќето...Серијата Breaking Bad e максимимално преценета.
За оригиналот.За оригиналот или римејкот зборуваш?
Да бевте филмови, ќе бевте најглупите и најретардирани филмови ever.
Mods leave me alone, пишувам за филмови во Филм и ТВ.
Објаснио.Да го величаш Fight Club треба да си лик на кој што Семе Синапово му бил дотогаш единствен извор на ’’животни мудроштини’’.
Да си попален фан на LOTR, GOT, Narnia, Harry Poter, Iron Man и сл. ќе те разберам ако и само ако твојата возрасна граница не преминува 12 години.
Да бевте филмови, ќе бевте најглупите и најретардирани филмови ever.
Mods leave me alone, пишувам за филмови во Филм и ТВ.
Ова сакав да го кажам и јас... исто како некои постови во кои пишува дека LOTR се едни од најдобрите филмови, или филмовите на Кјубрик спаѓаат во најдобрите на сите времиња... нема ништо непопуларно тука кога тоа е мислењето на 2/3 од светот.Од кога тоа да го исплукаш Аватар е непопуларно мислење?
Не е проблемот во спротивните мислења, туку во тие 2/3 кои што го плукаат, зошто први ќе се нацртаат во кино во 3D да ги изгледаат и наредните делови и Аватар пак ќе руши рекорди во заработка.Ова сакав да го кажам и јас... исто како некои постови во кои пишува дека LOTR се едни од најдобрите филмови, или филмовите на Кјубрик спаѓаат во најдобрите на сите времиња... нема ништо непопуларно тука кога тоа е мислењето на 2/3 од светот.
Спротивните мислења се непопуларни... а и глупи