Непопуларни филмски мислења

Z

zmej gorjanin

Гостин
Од кога тоа да го исплукаш Аватар е непопуларно мислење?
Џејмс Камерон е човекот кој што знае да креира блокбастери, а Кристофер Нолан е човекот кој што знае да усере блокбастери.

The King of Queens е едно од најподценетите тв шоуа и е еден од најдобрите ситкоми ever.
Kevin James и Jerry Stiller е чудо како не земале еми, па зошто да не и Leah, хемијата е просто неверојатна помеѓу сите актери во шоуто.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
697
Поени од реакции
2.455
Господарот на прстените е срање.
GOT is an overrated show
Game of thrones тешко срање
LOTR не сум успеал до крај да ги изгледам
Да бевте филмови, ќе бевте најглупите и најретардирани филмови ever.

Mods leave me alone, пишувам за филмови во Филм и ТВ.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Во последните 20 години ниеден високобуџетен филм нема добро сценарио, режија, глума... Филмови се прават само да шитнат action figures.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За оригиналот или римејкот зборуваш?
За оригиналот.

Да го величаш Fight Club треба да си лик на кој што Семе Синапово му бил дотогаш единствен извор на ’’животни мудроштини’’.

Да си попален фан на LOTR, GOT, Narnia, Harry Poter, Iron Man и сл. ќе те разберам ако и само ако твојата возрасна граница не преминува 12 години.
Објаснио. :свиркам::свиркам::свиркам:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.018
Поени од реакции
6.936

Зашто сум реален? :icon_lol: Знаеш што значи overrated? Серијата е добра али не омфг добра ко што ја прават. Само споредија со Braking Bad и ќе ти биде јасно не ни блиску у квалитет до ББ.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
- Стендапот на Луи е океј. Серијата е глупа.
- Ако еден филм/серија/музички бенд има малку фанови и е во андерграунд и хардкор филм автоматски е добар, односно ако нешто е worldwide популарно автоматски е срање. NOT! Најголемата заблуда на денешницата!
- Јака е темава!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Fargo не ме бендиса. Ептен предвидлив филм, доволно е да се прати само ликот на главниот глумец и целото негово однесување за да човек сфати дека целото масло иди од него.

Oд Матрикс само кецот го бива ко шо треба, другото забегува и затупува.

Django e ок филм, али затупува на моменти, вишок сцени и делови во приказната кои не треба да бидат одлика на високорангиран филм.

Портокалот од Кјубрик е во топ 3 филма на сите времиња.

Еraserhead е најдобриот филм од Линч.

Eвропската кинематографија ја шија ко ништо америчката. Импактот на европските филмови е далеку посилен, пореален, отколку оној на америте. Пораката која се испраќа на крајот произлегува од секојдневието и нејзина цел е да те здрма во мозокот и да почниш да мислиш поинаку.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Од кога тоа да го исплукаш Аватар е непопуларно мислење?
Ова сакав да го кажам и јас... исто како некои постови во кои пишува дека LOTR се едни од најдобрите филмови, или филмовите на Кјубрик спаѓаат во најдобрите на сите времиња... нема ништо непопуларно тука кога тоа е мислењето на 2/3 од светот. :coffee:
Спротивните мислења се непопуларни... а и глупи :icon_mrgr:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Кога веќе и за изглед на актер(к)и може да си коментираме ...

Бред Пит, Џони Деп, Џорџ Клуни и остала багра на признаени фраери ... Не ми се ништо посебно. Не гледам ништо секси во нив. Извештачени ми се, насила ги прават секси ко демек.
Уствари, сите можат вода да му носат на Шон Конери. Е, тој е правата ствар!
Поим ми е за шарм и харизма, воедно убав и секси. Кое лице го имал човекот ко помлад, очите и погледот, да си паднеш во несвест. :eek:

Мет Дејмон не само што не ми е убав, накај одвратен ми оди.

Џоли има неверојатно убаво лице, али телото да и го поврзеш со зборот згодно, е просто глупаво.

Деми Мур и Скарлет Јохансон, не ми е јасно како си го добиле тој епитетот секс симбол.

Шерон Стоун ги шие сите денешни лепотици во сексапил.

Покрај Ерик Бана во Троја, не ни приметив дека Бред Пит бил Ахил.

Орландо Блум е толку преценет во лепотата, тоа е чудо.

Едвард Нортон не ми е нешто убав, али ми е ужасно секси. Не ја знам причината.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ова сакав да го кажам и јас... исто како некои постови во кои пишува дека LOTR се едни од најдобрите филмови, или филмовите на Кјубрик спаѓаат во најдобрите на сите времиња... нема ништо непопуларно тука кога тоа е мислењето на 2/3 од светот. :coffee:
Спротивните мислења се непопуларни... а и глупи :icon_mrgr:
Не е проблемот во спротивните мислења, туку во тие 2/3 кои што го плукаат, зошто први ќе се нацртаат во кино во 3D да ги изгледаат и наредните делови и Аватар пак ќе руши рекорди во заработка.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom