superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Како се скрола на Асус Х550....маме му ..... 
Нема вообичаена линија од страна ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се скрола на Асус Х550....маме му .....
лолзако имаш драјвер за тачот - два прсти едно до друго и влечи нагоре надолу... за зум - како на смартфон итн... два прсти допир - еднаш ти дава опции како со десен клик, три прсти имаш опција да вртиш табови лево и десно итн...
Стави го цд-то кое ти го дале со драјвери - треба да е таму. Ако немаш цд оди во контрол панел - систем и барај во апдејти дали има нешто - ако нема пробај со http://drivers.synaptics.com/Synapt...7-32_XP64_Vista64_Win7-64_Signed_Acme_Inc.zip и 99% сум сигурен дека ќе скролаш.![]()
Лаптопов го има у10 верзии. Да сите почнуваат со Х550 но после тоа имаат уште 2 букви X500CL,VL,LC итн да не ги редам сите. Лаптопиве имаат драјвери само за Win 8ца едино 2 модела мислам беа со драјвер покрај 8цата и за 7ца 64битна, за 32битна нема ниеден....значи ако не си прочитал и си ставил 32битка или не си со тој модел што има за 64ката драјвери секакодека нема да скрола.Баш е за ЛОЛ....
Тоа нели е само за вин8.... кај мене е вин7.
Ни два прста ни три прста...ништо не функционира... пробав и од страна викам ај не е обележано ама ваљда функционира како на сите.....ЈОК!
ПС. Врска неам дали има драјвер.... синоќа го купив!
Лаптопов го има у10 верзии. Да сите почнуваат со Х550 но после тоа имаат уште 2 букви X500CL,VL,LC итн да не ги редам сите. Лаптопиве имаат драјвери само за Win 8ца едино 2 модела мислам беа со драјвер покрај 8цата и за 7ца 64битна, за 32битна нема ниеден....значи ако не си прочитал и си ставил 32битка или не си со тој модел што има за 64ката драјвери секакодека нема да скрола.
А драјверот е изгледа ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver)
Има X550CC (2bukvi se posle 550) еве ти го тука само провери дали е баш тој, инаку има за 64битна 7ка тој 550CC.Овој е Х550С....64 бита и ми инсталираа вин 7
Врска неам шо значи ова..
Има чаре за скорање?
Овој е Х550С....64 бита и ми инсталираа вин 7
Врска неам шо значи ова..
Има чаре за скорање?
Ете ме и мене сега од асусот
Ајде трк ваму http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=Touchpad&os=30 и пробај со Асус смарт гесчуре последна верзија - тоа го имам јас и лета
Ете ме и мене сега од асусот
Ајде трк ваму http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=Touchpad&os=30 и пробај со Асус смарт гесчуре последна верзија - тоа го имам јас и лета
за жал тоа е, таман што сакав да одвојам пари за надоградба, ме поеба. Има многу лоши сектори на него, најверојатно што не му направив еднаш дефрагментација.Хардот.
за жал тоа е, таман што сакав да одвојам пари за надоградба, ме поеба. Има многу лоши сектори на него, најверојатно што не му направив еднаш дефрагментација.
ништо ќе пробам со хиренсот ако можам нешто да направам, и како крајна мерка, 50 евра и нов