Непопуларни филмски мислења

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Повеќето македонски актери, па дури и тие што ги сметаме за најдобрите појма немаат од глума.
Over-acting глава да те здоболи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.591
Поени од реакции
87.957
Хит Леџер го направи Бетменот masterpiece

ФајтКлуб... си знаете :icon_lol:

Не ми се свиѓа нитуеден дел од Fast and Furious

ЛОТР и Хари Потер се едни од најглупите филмови што некогаш сум ги изгледал

Добро е направен новиот Чаки
Да продолжам кај што застанав...

Новиве филмови што излагаат со суперхерои... леле човече давеж....ДАВЕЖ!!! кој уствари се дрзнува да гледа вакви филмови? Што има интересно во Авенџерс, Супермен, АЈРОНМЕН (овој посебно), Тор, Вулверин... во поновово време се почна од Икс Мен (2000), па Спајдермен (2002), и се тоа си беше топ, да гледаш со мерак... но последниве 3-4 години во немање идеи, Холивуд и Марвел/ДЦ Комикс почнаа да ги силуваат суперхероиве. Значи не е можно секоја година да излагаат вакви срање од филмови, кои основна цел не е приказната, туку фалењето на тоа дека имаат супер ефекти... Па побогу, Бетменот од 90'те ми беше поинтересен од оваа бљувотина што излага сега. И секогаш кога ќе излезат со добра слика, секогаш ги гледам, и секогаш ми се се поглупави и поглупави. Ама добро, Американците на вакви срања се палат, затоа и заработуваат најмногу во киносалите.
(Морав ова да го кажам, да си ја олеснам душава)

Постарите Дизни цртани ми се поинтересни од новиве (од 2000 па навака)

Кевин Костнер заслужува да има најмалце 3 оскари... а не златни малини

Ако си ги изгледал сите делови на Планет оф д Ејпс, ќе сватиш дека новиов нема никаква врска со постариве делови, така да незнам што толку луѓево се попалија на последниов дел

Ченинг Татум... овој ли го нарекувате актер? :facepalm:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кога нема да сфатиш некој филм или ти е ужасно досаден, кажи дека ти се свиѓал, дека е ремек дело. Само така ќе важиш за длабок и паметен филмоман.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.317
Поени од реакции
30.664
Edno tavce e poseksi od Channing Tatum.

Lion King e plagijat.

Analogno na toa, Beauty and the Beast e najdobar animiran od Disney.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
- Game of Thrones има моменти каде што од толку многу ликови, се троши време на тие што немат никаква врска со главната приказна.
Не сум нешто голем фан на серијава, онака ми е, али за ова само да ти искоментирам. Не постои "главна приказна", сите се по тенки линии поврзани низ realm-от и секој работи за посебна, своја цел. На никој не му се става акцент како најбитен или небитен.

И немој да си ми акнал некој спојлер случајно, уште неколку епизоди ми останаа :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Сите што ја сметаат How I Met Your Mother за некакво си епик ремек дело, не сте ми јасни.

Исто така, оној Барни не ни ос'м, ни епик, ние најјак. Иритантен е.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Просто го обожавам Сталоне!

И во акции, и во комедии, ма секаде. Ретко толку некој ко појава да ми е симпатичен. :X3:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Шварценегер е актерски Бог за Ван Дам, Сталоне и остали 99 проценти на овој тип на глумци.

Роки е филмиште.

Најслаб филм на Ди Каприо е уствари Титаник, кој уствари и не е така срање филм како што го опишуваат сите бед ес критичари по форумов и пошироко, а плачат кога Чарли умира во Лост.

Империја на Сонцето е веројатно најдобриот филм во кој глумел Кристијан Бејл.

Никол Кидман никогаш не била лепотица, дури и прилично одвратна ми е. За додаток, Чарлиз Терон за нејзе е Афродита.

Винона Рајдер е една од најслатките актерки на сите времиња.

Кошаркарски дневници е за неколку класи подобар филм од Реквием за еден сон.

Кристофер Волкен е најдобар од цела актерска екипа во Pulp Fiction.

Брилијантин е најлошиот филм на Траволта, иако слично како погоре со Титаник, самиот филм и не е така лош.

Типот од Хенговер со заебаното презиме е тешка ретардирана појава, чудно ми е како некој го смета за закон.

Хенговер е една од најпреценетите комедии ever.

Сексот и градот во пакет со Дневникот на Бриџит Џонс мора да се едни од најглупите работи фатени на камера.

Темава е една од најдобрите во историјата на подфорумов :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Омен не е страшен уопште, ретко глуп филм. Чао.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чарли умира во Лост.
Чарли умира? Why...? :(
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 02:04 ---
Да не дојде до забуни, знам дека умира, али ќе бев pretty pissed off да не сум гледал до таму и да го прочитав ова :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Чарли умира? Why...? :(
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 02:04 ---
Да не дојде до забуни, знам дека умира, али ќе бев pretty pissed off да не сум гледал до таму и да го прочитав ова :D
Ја помешав со темата на Ио за најтажни сцени каде беше потенцирано дека ќе има спојлери. Сега би било лејм да го избришам, така да извинување до тие што не гледале :)
Нека реагираат модераторите и нека избришат ако има спојлери.

N

Nicky Santoro

Гостин
-Да го направеле Џанго 1 сат пократок ќе беше мн подобар , вака скурчува многу....затупува....
-ЛОТР е најдоброто нешто што се појавило досеа во филмската индустрија
-Хобитот :facepalm:
-Шајнинг со Џек николсон :sick: НАЈПРЕЦЕНЕТ НА ИМДБ! Второ место на клокворк оринџ.Од тука => Стенли Кјубрик најпреценет режисер :гомце:
-Мементо ми ја испреврти главата 10 пати ме за шемети скрос непотребно.срање филм.
-Филмовите со Кевин Спејси се нај мајндфак филмови.Едни од најдобрите !
-Конжуринг преценет едно 2 оценки на имдб.
-Никогаш не ме насмеал џим Кери
-

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Да го величаш Fight Club треба да си лик на кој што Семе Синапово му бил дотогаш единствен извор на ’’животни мудроштини’’.

Да си попален фан на LOTR, GOT, Narnia, Harry Poter, Iron Man и сл. ќе те разберам ако и само ако твојата возрасна граница не преминува 12 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom