Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам 4 заштитни фолии EMPIRE купени од Америка за хтц оне х/х+(matte,regular,privacy,miror). Цена комплет 350 денари
1306251301_500x500_sa.jpg;canvasHeight=500;canvasWidth=500
$(KGrHqF,!hME-YE6Vj84BPz4(85Ot!~~60_35.JPG

Некој да продава Iphone 3gs?
Имам еден, ми дреме во фиока, пукнато му е стакленцето на дисплејот (700 денари е стакленцето, дисплејот не е скршен). Го немам сменето од немукает и пошто не ми треба, сум заборавил дека го имам. 50 евра?

Имам еден, ми дреме во фиока, пукнато му е стакленцето на дисплејот (700 денари е стакленцето, дисплејот не е скршен). Го немам сменето од немукает и пошто не ми треба, сум заборавил дека го имам. 50 евра?
Ај пушти ми слики од позади и напред на ПП

Продавам Самсунг Галакси с3 ( Дубајска копија )

- Телефонот е зачуван во одлична состојба, плус слушалки, прва Дубајската копија, ако очекувате да е како Самсунг Галакси с3 (оригиналот) поарно ич не се замарајте со ова, иначе телефонот има одличен дисплеј, камерата во секој случај не е 8 мегапиксели како на оригиналот, мислам дека е до кај 5 по мое, 3 гб има внатрешна меморија, рам има 1гб, со една картица е, си има слот и за дополнителна меморија, со гугле сторе нема никакви проблеми, темпл ран 2јката се игра супер ни ништо, нема проблем при отварање на поголем број на апликации (што мене ме изненади)...

Горе долу тоа е, кој сака слики нека пиши приватна ќе му дадам не е проблем.

Цена : 7.000

Продавам Самсунг Галакси с3 ( Дубајска копија )

- Телефонот е зачуван во одлична состојба, плус слушалки, прва Дубајската копија, ако очекувате да е како Самсунг Галакси с3 (оригиналот) поарно ич не се замарајте со ова, иначе телефонот има одличен дисплеј, камерата во секој случај не е 8 мегапиксели како на оригиналот, мислам дека е до кај 5 по мое, 3 гб има внатрешна меморија, рам има 1гб, со една картица е, си има слот и за дополнителна меморија, со гугле сторе нема никакви проблеми, темпл ран 2јката се игра супер ни ништо, нема проблем при отварање на поголем број на апликации (што мене ме изненади)...

Горе долу тоа е, кој сака слики нека пиши приватна ќе му дадам не е проблем.

Цена : 7.000

:facepalm:

iphone 4 crn 32GB neverlock - perfektno socuvan bez grebnatinki. IOS 6.1.2 i jailbreak. Cena 230 EUR

Zamena samo za bel Iphone 4S 32GB neverlock.

Eden oldtimer Ericsson T39m so antena na izvlekuvanje, telefonot e ispraven, raboti, nikogas otvoran, komplet so postolje, polnac - cena 40 EUR

Nokia 1662 raboti na site kartici ispraven ima tragi od upotreba nema puknato ili skrseno - 700 DENARI
Nokia 100 odlicen raboti na site SIM - 800 DENARI
Samsung GT-E1050 zaklucen - treba da se dekodira - kako nov- 600 DENARI

info vo PP

Продавам лап топ sony vaio процесор 1.20GHz 1 gb ram и 80gn hdd цена по договор.Исто така имам Iphone 3 32gb не е neverlock, бежична рачка logitech,и имам некој пуњачи за лап топ пишете пп ако ви требаат некој слики од работите.

PS3, стариот фирмвер, кракуван...Со 2 џојстика и пар игри на него

Да понуди некој замена за нешто интересно? :) Apple, Samsung...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom