LG G Flex - неверојатен телефон кој сам се оправува од оштетувања!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.767
Поени од реакции
18.522

Нема да објаснувам премногу, затоа што све е во видеото.

:cuc:

Импресивно, браво LG, прво G2, па Flex, дефинитивно нешто поинакво и големо освежување во веќе малце досадниот мобилен маркет.

Спецификации.

Нема да објаснувам премногу, затоа што све е во видеото.

:cuc:

Импресивно, браво LG, прво G2, па Flex, дефинитивно нешто поинакво и големо освежување во веќе малце досадниот мобилен маркет.

Спецификации.
педер еден ќе те колам !!! ми ја зема темата , бај тхе веј ,искрено навистина супер е телефонот , не сум знаел навистина дека постои таква пластика,гребни,снемува лузна :LOL:

Не викам не, јак е телефонов според видеово....но има и посилни телефони од него..... мојот падна во вода, постоја во нејзе 2 минути, па ене го уште работи :D:)

Не викам не, јак е телефонов според видеово....но има и посилни телефони од него..... мојот падна во вода, постоја во нејзе 2 минути, па ене го уште работи :D:)

Според ова твојот телефон е подобар? :D

Материјалот и екранот е навистина одличен со што е направен и има телефонот ... но искрено копчето позади не ми се допаѓа , како голема дамка е позади :)

Според ова твојот телефон е подобар? :D
Па види, незнам дали е подобар...... но 4 години го имам... паднал од 2-3 метра висина, паднал во вода, си постојал во водата некое време, добил посилни удари на екранот,се изгребал од све и свашта и еве го се до ден денес работи.... јас сум задоволен од мојот телефон :)

Па види, незнам дали е подобар...... но 4 години го имам... паднал од 2-3 метра висина, паднал во вода, си постојал во водата некое време, добил посилни удари на екранот,се изгребал од све и свашта и еве го се до ден денес работи.... јас сум задоволен од мојот телефон :)

Си можел скратено да пишеш Нокиа 3310.

Вчера го разгледав малку LG G2... Телефониште, тенките рамки се перверзија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom