Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
.. и грбот на дресот исто. Овој новиов грб со кечето, стварно има помодерен дизајн, али стариот дизајн на грб (како тој на Хома дресовите), кој е поедноставен, повеќе ми се допаѓа (мене лично).

1450203_651399734882586_279918562_n.png

Mnogu e dobar :) za nasa liga najkvalitetni i i najubavi ...samo uste i komercijalno da bidat pusteni na prodazba

Utre ke igrat li so novite dresovi ? Daj boze da igrati prvata pobeda mislam najbitna za ova sezona da pobedime ubedlivo :)

Знаеме што не очекува во Тетово. Но, за нас ова е средба на годината. Јас сум голем оптимист. Брегалница , секогаш знаела да заигра како што треба во вистински момент. Верувам дека во Тетово ние ќе славиме, ќе се пласираме во полуфиналето во Купот на Македонија. Очекувам коректно однесување, но и чесно судење,"- вели претседателот на Брегалница, Васил Коцев.

Против Шкендија во екипата на Брегалница нема да се појави Игор Стојанов, кој беше исклучен на средбата со Пелистер

p.s.

Posledniot trening pred utresniot mec! FORCA SHKENDIJA (y)

+ slucajno vo youtube gledav Arhiva nesto za Shkendija :icon_mrgr:

:vozbud: :vozbud:

ај ако сакате да ми одговорите какви ви се амбициите во купот. планирате да играте или? сакам да ја играм шкендија 1, па сакам да слушнам мислење од фановите. ќе игра ли шкендија утре во најсилен состав и има ли шкендија амбиции да го освои купот?
кој сака да ми одговори, нека ме цитира.
позз и фала

ај ако сакате да ми одговорите какви ви се амбициите во купот. планирате да играте или? сакам да ја играм шкендија 1, па сакам да слушнам мислење од фановите. ќе игра ли шкендија утре во најсилен состав и има ли шкендија амбиции да го освои купот?
кој сака да ми одговори, нека ме цитира.
позз и фала

Купот сезонава ни е најголема шанса за да играме во Европа. Сите сили ќе се насочат кон купот.
Нема да ни играат Неџипи, Селмани, Мазнов и Алију. Играчите имаат големи премии за квалификување во полуфинале!

Да ве прашам има ли пренос од Шкендија на таа страната што имаше порано?

Zasluzeno sme eliminirani! Bez nikakva ideja vo celite 90' , ne moze da se dobie mec so sila , ko amateri deluvaa recisi celiot mec , kolku ni falese deneska Nexhipi i sami ne znaeme (n) (n) (n) , treba da se razjasnuvaat nekoi raboti i sekako cistenje da ima vo klubot , 50% od segasnite igraci ne se za Shkendija!

Najjak REPREZENTATIVECOT muharem bajrami...neka odi vo Kandahar tamu 1000 evra mesecno da zeme,da mu ebem nozete so Rahitis u picka..cistkaa obavezno

Deneska osven , Nebi Mustafi, Egzon Bejtullai, Muarem Bajrami, Bunjamin Shabani, Marko Jovanovski Drugite dupkaa i sve greskata bese na Gjore

2qs0aip.png

Deneska osven , Nebi Mustafi, Egzon Bejtullai, Muarem Bajrami, Bunjamin Shabani, Marko Jovanovski Drugite dupkaa i sve greskata bese na Gjore

Што виде од болдираните, уште па Мухарем Бајрами кој се чудам како е можно буквално да не може да трча. Кој и да играше место Буњамин Шабани ќе погодеше една од тие шанси кои му се пружија. Накратко, само Марко би го издвоил и на крајот решителноста и храброста на Бејтулаи би го истакнал кој да имаше само малце повеќе среќа ќе погодеше при тие негови 3 извонредни удари
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:02 ---

Како не влезе шутот на Бејтулаи:place:

Што виде од болдираните, уште па Мухарем Бајрами кој се чудам како е можно буквално да не може да трча. Кој и да играше место Буњамин Шабани ќе погодеше една од тие шанси кои му се пружија. Накратко, само Марко би го издвоил и на крајот решителноста и храброста на Бејтулаи би го истакнал кој да имаше само малце повеќе среќа ќе погодеше при тие негови 3 извонредни удари

Muarem Bajrami edno poluvreme igrase i tolku moze toj ama dava dobri pasovi i sutira fauli , a Bunjamin Shabani edni od najdobrite deneska bev pozadi golot akciata sto bese blisku golot nekoj drug nemase sansa da i daj kazimi koj trcase deneska pojce od Bunjamin i se obiduvase da napravi nesto ama ne moze sam :)

Sitie vikame deka nemame igraci ovie sto ni se momentalno se so projden rok a pak barame dobri rezultati,edno golemo bravo ide samo za Marko koi spored mene e naidobar golman sto sme imale dosega Cuculi,Belica,Beitullahi,Jacki i Nexhipi do negde gi biva i sto se sigurni deka nema da zamina,Mustafi i Nuhiu dobro izigraa denes penzioneri se no odigraa borbeno za Shkendija za nas Ballistite sto 90minuti ne prestanavme,drugive ni se tapa plati zemaa na vremeto ni Hasani nezemal tolku.

Jas licno ne ocekuvav/m so ovja tim da naprevime nesto sekoj bod e dobrodojden no i sekoj poraz iako tesko nie da go prifatime noo toa e realnosta da se nadevame na nekoj dobri transferi vo januari i da se obideme 2,3 mesto da osvoime iako tesko ke bide,vikendov igrame so rabotnicki gosti pak na gosti so napredok doma so pelister i na kraj derbi vo skopje protiv vardar ako uspeeme ovie natprevari da osvoime nekolku boda ke imame dobri sansi za izles vo taa prokleta evropa:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom