Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
С
1464051_667983969898643_1723155981_n.jpg

Само не го крати доле потписот на авторот од сликава ZOKIBOJA@PHOTO
p.s. у име на Тетекс и Војводи ја има напраено.

С

Само не го крати доле потписот на авторот од сликава ZOKIBOJA@PHOTO
p.s. у име на Тетекс и Војводи ја има напраено.

:pos:

Таква ја најдов јас. Туку тоа у име на Тетекс и Војводи :LOL:

Вчера нашето раководство го одбила барањето на Брегалница за реванш мечот од купот да се игра во Недела , поради проблемите со повредите раководството на Шкендија ќе го почитува распоредот а со тоа мечот ќе се игра во Среда ( 20.11.2013) 13,00 .

Инаку утре ќе се игра пријателска со Руфеја Милетино . Ќе добиват шанса тие што играле помалку , + и младинците .

Да ве прашам што фирма е Меси Груп или нешто слично.беше? Мислам и на вас ви биле едно време спонзори

Неби Мустафи, Артим Положани, Јасир Селмани, Егзон Бејтулаи и Марко Јовановски!

1452407_651325271556699_1020291457_n.png

Убаво е да се видат вакви новости, лека полека прераснуваме во голем клуб. Најважно е задутре да се квалификуваат во 1/2 од купот.

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
^Е ова се веќе нешта кои до вчера сме можеле само да ги сонуваме. Ми се свиѓа тоа што работат по европски стандарди. Иначе новите дресови ни се:drk:

п.с еден минус само до оној кој ги изработил сликите

I jas sakam da go vratat staroto logo :notworthy:

Jas ni ne sum sonuval vakvo nesto :pos: a ovja sto napravat , sve e mozno so ecolog ova e samo pocetok mozete slobodno da sonuvate sto sakate :love:

Глеам DRI-FIT се Nike дресовите. Многу добар материјал е тоа, ја вади потта надвор и остануваш сув. Особено се добри DRI-FIT чорапите на Nike.
Сепак, мене лично, визуелно повеќе ми се допаѓаат старите Хома дресови што ви беа.

Глеам DRI-FIT се Nike дресовите. Многу добар материјал е тоа, ја вади потта надвор и остануваш сув. Особено се добри DRI-FIT чорапите на Nike.
Сепак, мене лично, визуелно повеќе ми се допаѓаат старите Хома дресови што ви беа.

ersensalilojtarishkendi.jpg
Точно овие беа преубави ама сепак сеа за работи за традиционалните вертикални линии, и секако Најк си Најк:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom