- Член од
- 16 октомври 2013
- Мислења
- 80
- Поени од реакции
- 58
![]()
![]()
Гледате испружената рака како е на едниот, а како на другиот![]()
Па на двете слики десната рака е испружена и десната нога дигната. Незнам што тебе те збунува..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Гледате испружената рака како е на едниот, а како на другиот![]()
Не гледаш сконцентрирано. Почнува да врти по стрелките на часовникот, а завршува обратно. Баш поткочува кај мене на сред GIF кога го сменува правецо
Гифот не е направен така за одеднаш по некое време да го смени правецот, туку се зависи од тебе.
Ако за тебе функционира така, не значи дека истото важи и за некој друг. Некој ја гледа како се врти само на една страна цело време додека гледа.
Иначе за мене прво се врти во правец на стрелките на часовникот, па се мења обратно, па пак се враќа во почетниот правец.
Што значи ова... неодлучна сум?![]()

Фрлам поглед на првата ''балерина'' се врти десно, па на третата и се врти на лево..
Да појаснам, доволно ми е една секунда да погледнам во првата за оваа во средина да се врти на десно. Истото важи и за третата само што се врти на лево.
This shit owns me![]()
Ако имаш време гледај го овој GIF кој е веќе намален на помалце фрејмови и ќе забележиш пресвртот
Следи ја сенката, таа ја прави оптичката илузија.
Тоа што ти го гледаш така не мора да значи дека е вистинаСе врти во смерот на казалките на часовникот...
Станував од стол, гледав од поблиску и од подалеку, од лево и од десно, од горе и од доле...
Секогаш се врти во смерот на сказалките на часовникот
.Тоа што ти го гледаш така не мора да значи дека е вистина.

Ти ли тие финти а?мене ми скока горе долу
него, на првата слика дали се линиите паралелни?
втората, која линија е подолга?

знам, али сепак многу се лажат и викаа дека НЕ се паралелниТи ли тие финти а?
1. Паралелни се
2. Еднакви се![]()

Ти да не си далтониста? Жолто? Really?знам, али сепак многу се лажат и викаа дека НЕ се паралелни
или ова, која од жолтите точки е поголема?