Најчудни места на кои досега сте мастурбирале....

• Креатор на темата Креатор на темата wild west
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам кое годиште си, а и не е битно . Прашај го дечко ти, другарите, познаниците. Може не сите, ама добар дел ќе ти го признаат тоа. :)

Абе верувам ама пак ми е чудно. И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?:rolleyes:

Абе верувам ама пак ми е чудно. И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?:rolleyes:

Како незгодно, коа никој не се замара после тоа.. Па како им е на спортистите после секој тренинг, меч, на војниците... итн итн... Било па прошло :)

Тоа ти е друга логика од нашата. Каков срам, тоа ти е натпревар меѓу нив. :свиркам:

И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?:rolleyes:

И после кога што? :D
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 19:43 ---
Тоа ти е друга логика од нашата. Каков срам, тоа ти е натпревар меѓу нив. :свиркам:

Друга логика е да, вие во младоста се учите да се лапате меѓу себе и ја определувате големината и цврстината на градите со допир, додека ние сме визуелни т.е. концентрирани сме на порничот или на комшивката кога ќе излези во бањарка :icon_lol:

И после кога што? :D
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 19:43 ---

Друга логика е да, вие во младоста се учите да се лапате меѓу себе и ја определувате големината и цврстината на градите со допир, додека ние сме визуелни т.е. концентрирани сме на порничот или на комшивката кога ќе излези по бањарка :icon_lol:
Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лапање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали. :P

Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лепање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали. :P

Е добро можи не сите ама битно се случува :sneaky: . Ќе беше многу интересно и двата пола на тие години да експериментиравме со мастурбирање заедно, а не вака педерски само мажи :D

Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лапање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали. :P

So.. вие се допирате меѓувас, ние не, ама ние сме грозни?
Кул.

So.. вие се допирате меѓувас, ние не, ама ние сме грозни?
Кул.
Вотче душо, кај нас допирањето не е со сексуална конотација. Се допираме, како што кажа Магус, за да се осети цврстина и големина на гради. Споредба и љубопитност.
Не верувам дека во тие години ќе признае некоја девојка дека мастурбирала, па и да им каже и на другарките. Нема шанси тоа.
И не реков никаде јас дека сте грозни...

Вотче душо, кај нас допирањето не е со сексуална конотација. Се допираме, како што кажа Магус, за да се осети цврстина и големина на гради. Споредба и љубопитност.
Не верувам дека во тие години ќе признае некоја девојка дека мастурбирала, па и да им каже и на другарките. Нема шанси тоа.

Не сите, ама како што некои машки си имаат пцуење мајки, така, не сите ами некои си имаат мавање по газ(а не се спортисти), и не е со сексуална конотација. Ете, ги издадов, ги издадов :cool:

Инаку најчудно место немам, освен ако Маркукуле се рачуна чудно. Верувам дека нема прилепчанец од оваа страна на т.н река што нема мастурбирано на Маркукуле, а од другата страна најверојатно одеа на Шаторов камен или таму негде накај Селце... :свиркам: :icon_mrgr:

А зарем кај нас е во сексуална конотација? Демек ако се измори некој, позајмуваме рака, дур се зима воздух? :icon_lol:
Се гледа порничот, се јадат некои трици... се учи, се социјализира. :D

Машките, генерално, се послободни и не толку self-conscious за своето тело, не ти е малку глупо ако некоја мастурбирала, онака, дознала дека се влажни доле, да не сподели со најдобрата другарка? Што, предмет е тоа, па истата ќе и го украде? Комплексноста на женските битија е неверојатна, оваа.. пречка во развој е инсталирана само кај девојките, па тек после 20 се чувствуваат сигурно во своето тело или се способни отворено да дискутираат за секс. Да си прашаат околу проблемите, прашањата, нејаснотиите... кај машките ова го нема, ако не комуницираат, знаеш дека пола од нив не би сфатиле како функционира нециркумизиран пенис? Би имале проблеми понатаму и слично. Битно има доста комуникација, мастурбирање, секс.. нема срам, и затоа од вакви срамежливи, ќе ти легне некоја, и незнае да се ебе. And what does what. :D

А зарем кај нас е во сексуална конотација? Демек ако се измори некој, позајмуваме рака, дур се зима воздух? :icon_lol:
Се гледа порничот, се јадат некои трици... се учи, се социјализира. :D

Машките, генерално, се послободни и не толку self-conscious за своето тело, не ти е малку глупо ако некоја мастурбирала, онака, дознала дека се влажни доле, да не сподели со најдобрата другарка? Што, предмет е тоа, па истата ќе и го украде? Комплексноста на женските битија е неверојатна, оваа.. пречка во развој е инсталирана само кај девојките, па тек после 20 се чувствуваат сигурно во своето тело или се способни отворено да дискутираат за секс. Да си прашаат околу проблемите, прашањата, нејаснотиите... кај машките ова го нема, ако не комуницираат, знаеш дека пола од нив не би сфатиле како функционира нециркумизиран пенис? Би имале проблеми понатаму и слично. Битно има доста комуникација, мастурбирање, секс.. нема срам, и затоа од вакви срамежливи, ќе ти легне некоја, и незнае да се ебе. And what does what. :D
А бе ти едно створение што си, само да ми извртуваш зборови. :X3:

Не реков јас дека ти на другар ти ќе му пружиш рака ако он не може...:P
Сепак целиот чин кој го правите е сексуален. Таа му е целта. Уствари кој како го сфаќа тоа. :D

Кај нас, не велам дека тоа е во ред, да не споделиш со другарка што ти се случило и да размените искуства(преку зборови), ама јеби га, така сме воспитувани, традиционално. Девојчињата срамота е да прават, мислат и зборуваат за такви работи. Нема таму ништо комплексно што потекнува од нашата природа.

За болдираното. Знам :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom