- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Како бе групно бе? Читам и не ми се верува.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе групно бе? Читам и не ми се верува.![]()
![]()
Незнам кое годиште си, а и не е битно . Прашај го дечко ти, другарите, познаниците. Може не сите, ама добар дел ќе ти го признаат тоа.![]()
Абе верувам ама пак ми е чудно. И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?![]()
Абе верувам ама пак ми е чудно. И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?![]()
Тоа ти е друга логика од нашата. Каков срам, тоа ти е натпревар меѓу нив.Абе верувам ама пак ми е чудно. И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?![]()
И после кога созреавте не ви е незгодно да се дружите?![]()
Тоа ти е друга логика од нашата. Каков срам, тоа ти е натпревар меѓу нив.![]()
Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лапање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали.И после кога што?
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 19:43 ---
Друга логика е да, вие во младоста се учите да се лапате меѓу себе и ја определувате големината и цврстината на градите со допир, додека ние сме визуелни т.е. концентрирани сме на порничот или на комшивката кога ќе излези по бањарка![]()
Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лепање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали.![]()
Е многу си грешка за лапањето. За допирање на гради да, ама лапање не. Ти кажувала некоја приказни за да те попали.![]()
Вотче душо, кај нас допирањето не е со сексуална конотација. Се допираме, како што кажа Магус, за да се осети цврстина и големина на гради. Споредба и љубопитност.So.. вие се допирате меѓувас, ние не, ама ние сме грозни?
Кул.
Вотче душо, кај нас допирањето не е со сексуална конотација. Се допираме, како што кажа Магус, за да се осети цврстина и големина на гради. Споредба и љубопитност.
Не верувам дека во тие години ќе признае некоја девојка дека мастурбирала, па и да им каже и на другарките. Нема шанси тоа.
И не реков никаде јас дека сте грозни...
А зарем кај нас е во сексуална конотација? Демек ако се измори некој, позајмуваме рака, дур се зима воздух?Вотче душо, кај нас допирањето не е со сексуална конотација. Се допираме, како што кажа Магус, за да се осети цврстина и големина на гради. Споредба и љубопитност.
Не верувам дека во тие години ќе признае некоја девојка дека мастурбирала, па и да им каже и на другарките. Нема шанси тоа.
И не реков никаде јас дека сте грозни...
А бе ти едно створение што си, само да ми извртуваш зборови.А зарем кај нас е во сексуална конотација? Демек ако се измори некој, позајмуваме рака, дур се зима воздух?
Се гледа порничот, се јадат некои трици... се учи, се социјализира.
Машките, генерално, се послободни и не толку self-conscious за своето тело, не ти е малку глупо ако некоја мастурбирала, онака, дознала дека се влажни доле, да не сподели со најдобрата другарка? Што, предмет е тоа, па истата ќе и го украде? Комплексноста на женските битија е неверојатна, оваа.. пречка во развој е инсталирана само кај девојките, па тек после 20 се чувствуваат сигурно во своето тело или се способни отворено да дискутираат за секс. Да си прашаат околу проблемите, прашањата, нејаснотиите... кај машките ова го нема, ако не комуницираат, знаеш дека пола од нив не би сфатиле како функционира нециркумизиран пенис? Би имале проблеми понатаму и слично. Битно има доста комуникација, мастурбирање, секс.. нема срам, и затоа од вакви срамежливи, ќе ти легне некоја, и незнае да се ебе. And what does what.![]()