Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: :icon_mrgr:

1422359_611755958880728_702961153_n.jpg

Има нешто ново за повредата на Барзаљи, се знае ли барем дали е сериозна премногу?

Има нешто ново за повредата на Барзаљи, се знае ли барем дали е сериозна премногу?

Znaci e vo prashanje dali ke igra so Livorno , 50-50 se shansite za Livorno , no jas mislam deka na krajot ke startuva , ne e seriozno povredata , ke vidime .

p.s. Protiv Livorno Ogbonna i Bonucci OUT poradi kartoni , Caceres ke se vrati tek vo Petok od reprezentacijata vo Torino , taka da ALARM vo odbranata .

Livorno ke bide bez eden od najdobrite vo timot Paulinjo napadacot.

Znaci e vo prashanje dali ke igra so Livorno , 50-50 se shansite za Livorno , no jas mislam deka na krajot ke startuva , ne e seriozno povredata , ke vidime .

p.s. Protiv Livorno Ogbonna i Bonucci OUT poradi kartoni , Caceres ke se vrati tek vo Petok od reprezentacijata vo Torino , taka da ALARM vo odbranata .

Livorno ke bide bez eden od najdobrite vo timot Paulinjo napadacot.

Мислам дека и Видал (кој можи да игра одбрана, место Бонучи) имаше ситна повреда па (фала му за тоа) Чиле го вратија во Торино предвреме.
Можи да стигни можи и не.
Лихт беше пред враќање. Ако е физички спремен и да не е во топ форма сосила ќе изигра на позицијата на Барзаљи. (ако не Касерес ќе биди најспремен :) )
За позицијата на Киело го имаме Пелузо, лево со Ештон или Аса и гајле немаме.
Мајтап настрана ризично е, можи некое од децата да пополнува позиција ама се надевам дека нема ради вакви глупости да заебиме сигурни поени со Ливорно.

Киелини е спремен и Лихт за утакмицата веќе се на фул тренинзи неколку денови исто и Вучинич е сега до Конте е кој ќе одмара а кој ќе игра иначе и Пепе се врати само нема да се брза ама ич.

--Asa--Cheillini--Caceres- Isla

Тука веќе станува збор за профит што нема врска со темата за која ја почнавме дебатата.

Маркизио е нешто моментално кое го имаме во смисла на животен стил, кариера и останато најблиску до дел пиеро како и не праење глупости надвор од теренот прав џентлмен е. Јас мслам дека никогаш нема да си оди од Јуве ама стално сум велел КОГА ДЕЛ ПИЕРО МОЖЕШЕ ДА СЕДИ НА КЛУПА 2 ГОДИНИ И ДА НЕ ЗАМИНИ (иако помислуваше на моменти) , тогаш може и Маркизио без разлика дали е за Погба,Падоин,Видал или пак Пирло ако тоа не е доволен мотив и љубовта не е толку голема спрема клубот ( ма да денес се е за пари) тогаш се нека му е најдобро
Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .Каква ке биде неговата понатамошна кариера ако е на клупа?Ке може ли да просперира играч кој се смета за звезда ?Следниот договор колку помала плата ке му носе ........
Дел Пиеро точно седел цементиран на клупата ама на 35 и 36 годони .Ибрахимович го седна Дел Пиеро на клупата ,тогаш имаше најави дека ке си замини бидејки беше некаде 30 тина години и уште игра во нозете но паднавме во 2 лига и остана пак прва постава .
п.с Да не ме разберете погрешно за мене Дел Пиеро е се и се .

шо бе и Барзаљи неизвесен за Ливорно а?

--Asa--Cheillini--Caceres- Isla

И Исла е мислам повреден,може Падоин да игра место него.Мада ако е погдотвен бар еден од Киелини и Касерес,може да се игра со тројца во одбрана,со тоа што Видал ќе игра како централен бек.Мисла дека лани или прехлани со Џенова,ако не се лажам играше како централен и супер изигра позади.
Буфон​
Видал Киелини(Касерес) Пелусо​
Падоин Маркизио Пирло Погба Асамоа​
Кваљарела Љоренте​
Нема потреба да се форсира Лихт против Ливорно,а и редно е и Тевез да одмори малце​

Па оној Огбона без мозок да му ебам... при резултат од 3-0 добива црвен картон...:cuc:. Исто ко Ештон против Парма во 2011, првиот натпревар на Јувентус Арената. Водиме 4-0 тој прави фаул врз Џовинко во шеснаесетник

ВО 90 МИНУТА:cuc:

Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .

Логикава ти е врв - Еднаш велиш Маркизио е слаб, не е топ, а после викаш 30 мил за Маркизио:cautious: . Па, зарем постои играч што вреди 30 милиони а не е топ играч?

Второ, како тоа Погба носи 3та титула? Да не е тенисер или шахист случајно?!

Трето, докажано е во практика, дека мафијашон Раиола не остава негов играч да игра долго време во еден клуб. Од што ќе дипли пари? Кој ќе му дава провизија?

Наметнуваш дебата дека Маркисио ке останел а Погба ке не изиграл хахаха .Погба ни носе 3 та титула по ред(еден од позаслужните )Маркисо ако се ценетира на клупата ке си замине сигурно ,а и да не си замине сигурно ке има заинтересирани клубови и самата управа ке го избрка кога ке дојде некоја сума од 30 тина милиони евра .Каква ке биде неговата понатамошна кариера ако е на клупа?Ке може ли да просперира играч кој се смета за звезда ?Следниот договор колку помала плата ке му носе ........
Дел Пиеро точно седел цементиран на клупата ама на 35 и 36 годони .Ибрахимович го седна Дел Пиеро на клупата ,тогаш имаше најави дека ке си замини бидејки беше некаде 30 тина години и уште игра во нозете но паднавме во 2 лига и остана пак прва постава .
п.с Да не ме разберете погрешно за мене Дел Пиеро е се и се .

Погба ни донесе 3та титула по ред О.о? .... Па ако небеше Маркизио прошлите две сезони сега немаше ни буквата Т од титула да ја имаме. Го напрајвте Јувентус F.C. Pogba. Сите ама сите играчи на Раиола се знај колку имаат лојалност тргни од ИБрахимович па заврши со Балотели. Па дури и недвед пред да се пензионира го тераше да игра во Интер ајде ти се молам нема шо да се наметни дебата суровата вистина е таја Погба нема да биде играч на Јуве уште долго то не е дебата не знам што ти е смешно ама размисли малце.

Дел Пиеро од 2004 до 2006 беше на клупа поради Ибра како тоа остана пак прва постава ко самиот претходно велиш дека Ибра го седна на клупа.

Логикава ти е врв - Еднаш велиш Маркизио е слаб, не е топ, а после викаш 30 мил за Маркизио:cautious: . Па, зарем постои играч што вреди 30 милиони а не е топ играч?

Второ, како тоа Погба носи 3та титула? Да не е тенисер или шахист случајно?!

Трето, докажано е во практика, дека мафијашон Раиола не остава негов играч да игра долго време во еден клуб. Од што ќе дипли пари? Кој ќе му дава провизија?

НЕ ГИ ВИДЕ ЗАГРАДИТЕ ?НАПИШАВ ПОГБА НИ НОСЕ 3 ТА ТИТУЛА И ИМАШЕ ЗАГРАДИ ВО КОЈ ДООБЈАСНУВАМ ДЕКА Е ЕДЕН ОД ПОЗАСЛУЖНИТЕ А НЕ ДЕКА ТОЈ ЈА ОСВОИЛ .
За мафијашот не сакам да коментирам оти и мене ми оди на живци бидејки се прави ретард .
За Маркисио не сум рекол дека е слаб, туку за неговото неиграње и седнување на клупа од страна на Контре.Сакав да кажам дека ако му стигне јака сума на лето ,а сум убеден дека ке стигне бидејки Маркисио е многу баран а ситуацијата со неиграњето е зафркната ке го натера Конте да ја прифати одличната понуда (знам дека Маркисио можеби ке ја одбие но со управа и со Конте нема играње мора да се сложиш во тоа .АМА ДА НЕ НАГАЃАМЕ ШТО БИ БИЛО КАД БИ БИЛО .
И во претходниот пост кога објаснував за Дел Пиеро кога седел на клупата ДООБЈАСНИВ ДЕКА ЗА МЕНЕ Е СЕ И СЕ ....ЖИВА ЛЕГЕНДА за да не се свани погрешно.
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 10:02 ---
Погба ни донесе 3та титула по ред О.о? .... Па ако небеше Маркизио прошлите две сезони сега немаше ни буквата Т од титула да ја имаме. Го напрајвте Јувентус F.C. Pogba. Сите ама сите играчи на Раиола се знај колку имаат лојалност тргни од ИБрахимович па заврши со Балотели. Па дури и недвед пред да се пензионира го тераше да игра во Интер ајде ти се молам нема шо да се наметни дебата суровата вистина е таја Погба нема да биде играч на Јуве уште долго то не е дебата не знам што ти е смешно ама размисли малце.

Дел Пиеро од 2004 до 2006 беше на клупа поради Ибра како тоа остана пак прва постава ко самиот претходно велиш дека Ибра го седна на клупа.

Ти си расист чим не го сакаш Погба .Од каде знаеш што ке биде со него ,важно кога е тука добар е .Не ни треба нас играч како Де Чеље кој покажува лојалност а тоа е само од лични причини .Се надевам дека Маркисио ке си ја врати формата од пред 2 годони кога со Пепе беа предобри .

Ти си расист чим не го сакаш Погба .Од каде знаеш што ке биде со него ,важно кога е тука добар е .Не ни треба нас играч како Де Чеље кој покажува лојалност а тоа е само од лични причини .Се надевам дека Маркисио ке си ја врати формата од пред 2 годони кога со Пепе беа предобри .

Е ова е веќе врв. Јас сум Хитлер v2.0 роден да го издигнам Македонскиот народ до врвот да направам чиста нација O.o

многу напињате со ова погба маркизио, дај малце сменете само за тоа се пишува од вас неможам да прочитам некој информации корисни, еве на пр може да пишувате за маркизио - де кеље кој е подобар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom