Насилства во Македонија

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Значи ти као поединец не можеш ништо, а сакаш ќутек да им се пружи на арнаутиве. Е како бе смрзнат? Дај кажи да му ебем матер, не се фемкај.
Доволно сме во.... И сега јас да сум правел нешто. Едино само бугарите можат да не 'спасат'.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Доволно сме во.... И сега јас да сум правел нешто. Едино само бугарите можат да не 'спасат'.
Па ти ми мрчиш како не ти се свиѓал сарказмов, ебате беља. Штом не знаеш ништо боље, ќути и не сери. Него, штом Бугариве ќе нè спаселе, гајле неам. Сеа купујам плац у Зајас.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Жал ми е што ти го повредив егото или избрзав што те навредив т.е повеќе е како фраза.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Жал ми е што ти го повредив егото или избрзав што те навредив т.е повеќе е како фраза.
Не се секирај. Знам дека си воспитан дечко и дека тоа беше само како фраза. Целиот твој муабет на темата се состои од шупливи фрази.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Не се секирај. Знам дека си воспитан дечко и дека тоа беше само како фраза. Целиот твој муабет на темата се состои од шупливи фрази.
Искрено другар, постот беше да не ги потценуваме многу. И затоа и пишав тепан и пак ги се смее.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Се што е пишувано на ПП треба да остане на пп, за вадење реченици од контекст си Господ, и не мора со дарданиа да се дискутира за соживот, можеш со разиел, ај да ве видам! бриши го дарданија момент од твојата глава, бриши го тоа оправдание...
Успевате и тие малкуте разумни да ги преобратите, не знам по кој основ мислите дека некој би добил нешто со вашето понашање...

Во пп не би сакал да знам што пишувате, знаејќи што пишувате јавно, го барате Хитлер:facepalm:...
Пуно, само ти не се нервирај и се ќе се среди. Ти имам кажано дека ми е симпатична глупавоста што ти извира од постовиве? Ти имам, сигурно. Инаку, признавам дека ја нарушувам форумската етика, иако не споделив никакви лични информации туку само ставови на ликот. Сега ќе ја прекршам пак. Еве ти, се во принт скрин, па бркај контексти.
Со Разиел не разговараме за соживот, бидејќи не чувствуваме потреба да разговараме за соживот. Чудна работа. :/

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Пуно, само ти не се нервирај и се ќе се среди. Ти имам кажано дека ми е симпатична глупавоста што ти извира од постовиве? Ти имам, сигурно. Инаку, признавам дека ја нарушувам форумската етика, иако не споделив никакви лични информации туку само ставови на ликот. Сега ќе ја прекршам пак. Еве ти, се во принт скрин, па бркај контексти.
Со Разиел не разговараме за соживот, бидејќи не чувствуваме потреба да разговараме за соживот. Чудна работа. :/
O ta qivsha itleri!

?

..........

Гостин
Значи јас сеуште неможам да сватам КАКО ВИЕ РАЗМИСЛУВАТЕ, оваа нели е држава, нели гласате на избори, нели има МВР-министерство за внатрешни работи, нема ли полиција, нема ли алфи нема ли кој да ги уапси таквите тепачи палачи и останати фрикови, пред неколку години на кале заменик министер извади лисици на веќе уапсени во масовна тепачка, онака ги извади пред камери како ништо да не е, истиот не беше санциониран не беше разрешен.
Објаснување на властите е идиотско, не биле надлежни....

Листа „ПОПУШИНЕЛА“

http://vodenica.macedonians.tv/listi/popushinela.asp долго е па да не го постирам цело..

За се ова се одговорни лугето кои ги изгласавте на последните и уште 4 по ред изборни циклуси, и покрај овие 70 наведени точки, од овде може да дојдеме до заклучок дека народот е мазохистички настроен, глуп, ретардиран, неителегентен...сума сумарим кур не бива од оваа држава...

Нивната позната тактика: неделава најголема вест е дека мвр и Брколинда заплениле 10 000 пара патики во некој воен хангар во свирипичино, кој кур се побитни тие патики дали биле оригинал или не, безбедноста на граганите е на последно место...мегутоа Брколинда беше видно возбудена и насмеана под брк како тоа мвр успешно запленила 10 000 пара патики, а не се запраша самата како тоа влегле тие во државава????

на власт се психички растроени личности, кои мислат дека сред скопје може палми да виреат, кои и покрај тоа што се исушија првата година, тие не престанаа очајно да се обидуват да успеат во својата ретардирана идеа со плажата и палмите покрај гомнарникот пред музејот...ова е кошмар...истите овие психопати се одговорни за секое тепано дете, за секоја крв пролеана, крв да мочат се да им ебам...

Незнам што повеке треба да се случува да се освестат барем една четвртина од овие два милиони луге кои живеат тука и да запалат црвено светло. доста е...
Со 450 000 гласови на последни избори ја добија власта, тоа е една четвртина од населението, тоа е нивната армија државната администрација и нивните семејства, живеат на грбот на останатите, на грбот на стопанството на мој грб на ваш грб..

Еден пинокио и неговата фамилија да неможе да ги симнеме од власт, па што сме ние бе амеби, офци? да тоа сме очигледно..
Многумина го фатија возот, многумина го чекат на станица, ја продадоа државата, го продадоа нашето наследство, нашето достоинство, човековото достоинство пред се не македонското...
Нивната пропагандна машинерија: кога гледам нивните медиуми што пуштат и како пуштат во јавност, и како тоа јавноста го проголтува се чуствувам како да живеам во светот на мороните во моронија во РЕПУБЛИКА МОРОНИЈА, страшно!!!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Искрено другар, постот беше да не ги потценуваме многу. И затоа и пишав тепан и пак ги се смее.
Ги се смеју пошто сам откуде тумбу, исто као тебе. Хумор лечи ране. А уопште не ги потцењавам, брат, не се сеќирај. Ја увек сас дужно поштовање ги се обраќам, и чак ги пишу и сфе букве сас латиницу, да не кажеф овај не нè поднаса.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ги се смеју пошто сам откуде тумбу, исто као тебе. Хумор лечи ране. А уопште не ги потцењавам, брат, не се сеќирај. Ја увек сас дужно поштовање ги се обраќам, и чак ги пишу и сфе букве сас латиницу, да не кажеф овај не нè поднаса.
Се надам дека проблем га решисмо. :) Мило ми е Кумановац (веројатно си..)

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Ем не тепате ко магариња кај стигнете, ем ние Хитлер сме го барале.:)
Најточната дефиниција за соживотот во Македонија ја има дадено вашиот интелектуалец Ким Мехмети кој соживотот го дефинираше ко пирамида. Како идеш надоле по вертикала или хиерархиски толку повеќе твојот соживот дивергира. Освен ако не глумиш лудило по форумов, сериозно веруваш во вештачки креации ко соживот помеѓу две нации кои не само што немаат ништо заедничко туку и не е возможно да опстојат една покрај друга без на едната или на другата да и се нарушат или уништат националните интереси (на ова поле не растурате, така да не гледам причина лажна љубов Албанци да пропагираат кога се си тече по планот)? Се работи за две култури кои во самата своја основа и суштина се негираат меѓу себе, не можеш да се надеваш на соживот врз база на омраза и желби за меѓусебно истребување кои се градени со векови наназад. Затоа боље спречити него лечити.

Не можам да те следам што си сакал да кажеш, и не знам што да ти одговарам....

Додека проблемите не се гледаат за да се решаваат а не како причина за поголема поделба ништо не правиме, всушност и не мора овде да сеете омраза веќе, се разубедив и самиот дека со самото време без човечка интервенција може мирот да доаѓа, ситуацијава е во надолен правец, сиромаштијава исклучително влошува, владава нема пари ни за плати, сите услови за било каква криза се исполнети, само зависи сега кој ќе ја фрли дефинитивната искра....
Значи конечно се предадов, со оптимистичните сценарија се одлепив...

И наместо сите да се бориме за да се подобри ситуацијава, а ништо нема да кошта, не велам пари да се донираат, барем кажи добар збор, затоа што сигурно ќе влиае по позитивно или било како отколку било кој напишан расистички, шовинистички, дури и при шега постови, ние овде се зеабаваме, не можеме да излеземе од светот на сарказмот мислејќи дека е подобро од ништото, плукаме, се навредуваме, се омаловажуваме....

Дури па има некои како ти што ми зборат за различни култури, демек неможе да се поднесеме, демек ние дишеме плин а вие воздух, демек ние цивилизација а вие племе... а милениуми сме соседи...

Настрана на тоа, некои суперинтелигенции на форумов бараат да не се купува од албанци, да не се продава имот на албанци, да не вработуваат албанци, да поравиме повеќе бебиња затоа што албанците имаат повеќе и не знам што... што се постигнува со ова бе???

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Не можам да те следам што си сакал да кажеш, и не знам што да ти одговарам....

Додека проблемите не се гледаат за да се решаваат а не како причина за поголема поделба ништо не правиме, всушност и не мора овде да сеете омраза веќе, се разубедив и самиот дека со самото време без човечка интервенција може мирот да доаѓа, ситуацијава е во надолен правец, сиромаштијава исклучително влошува, владава нема пари ни за плати, сите услови за било каква криза се исполнети, само зависи сега кој ќе ја фрли дефинитивната искра....
Значи конечно се предадов, со оптимистичните сценарија се одлепив...

И наместо сите да се бориме за да се подобри ситуацијава, а ништо нема да кошта, не велам пари да се донираат, барем кажи добар збор, затоа што сигурно ќе влиае по позитивно или било како отколку било кој напишан расистички, шовинистички, дури и при шега постови, ние овде се зеабаваме, не можеме да излеземе од светот на сарказмот мислејќи дека е подобро од ништото, плукаме, се навредуваме, се омаловажуваме....

Дури па има некои како ти што ми зборат за различни култури, демек неможе да се поднесеме, демек ние дишеме плин а вие воздух, демек ние цивилизација а вие племе... а милениуми сме соседи...

Настрана на тоа, некои суперинтелигенции на форумов бараат да не се купува од албанци, да не се продава имот на албанци, да не вработуваат албанци, да поравиме повеќе бебиња затоа што албанците имаат повеќе и не знам што... што се постигнува со ова бе???
Батка ја да ми е по јасно
ти го осудуваш насилството над децата ! или ?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
:pos:
Па добро бе суперинтелегнцијо, баш све ова, буквално, твоиве го праат со децении (плус бонус тепање, убивање, сквернавење...). Кај си да ги прашаш - што се постигнува со ова бе?

Kajgana Shop

На врв Bottom