Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мене критериумот за убавина ми е многу basic.. Да не е грд.
Ама грд, БРЕ. Не ми е битно толку низок висок дебел слаб плав црн шотијазнам, само да не е непролазно грд.
Не сме ние визуелни суштества како вас мажите :) Кај нас звукот патува побрзо од светлината XD
Уствари сите физички карактеристики шо можам да ги наведам како клучни се многу блиску до самодовербата и шармот на типот ама ајде..
Да не оди неприметно или згужван како перек, значи да има од некаков..
Да има очиња длабоки паметни, да не гледам низ нив..
Убава насмевка е секогаш огромен плус..
И да е увек скоцкан и среден. Не мора у Спрингфилд да се носи, ама да му е пеглана кошулата и да мириса на чисто не е толку тешко :)
Останатото е personality.
Е ова истото и за мене важи. Плус да има добра секси задница. :love:
Да знае да ме насмее, слатко, искрено, детски. :pipi:
И не мора да е толку скоцкан де. Некогаш добро е и да биде бушав. :D Ако и тогаш е сладок, замисли каков би бил кога е скоцкан. ;)

Најчесто ако е згоден (добро граден) и ако има убава фаца, поглед...
Тоа е од физичкиот изглед што може да те одушеви од прва

Е ова истото и за мене важи. Плус да има добра секси задница. :love:
Да знае да ме насмее, слатко, искрено, детски. :pipi:
И не мора да е толку скоцкан де. Некогаш добро е и да биде бушав. :D Ако и тогаш е сладок, замисли каков би бил кога е скоцкан. ;)

Значи, паѓаш на природен, неизнасилен шарм :)

Значи, паѓаш на природен, неизнасилен шарм :)
Па има ли нешто поубаво од природно, спонтано, искрено однесување? Како да не паднеш, да не стопиш пред такво нешто? :)

Сега свајчам зошто не можам женска да си фатам.. Многу ги гризам ноктите а тие сите во далнки да ти гледале а знам дека ич нејча машки со изгризани нокти.. (освен девојчина шо истито го пра, а со такви само сум бил :P )

Па има ли нешто поубаво од природно, спонтано, искрено однесување? Како да не паднеш, да не стопиш пред такво нешто? :)

Moрам да признаам дека и јас „паѓам“ на тоа :)

Moрам да признаам дека и јас „паѓам“ на тоа :)

И јас паѓам на природно и на спонтано.
Ама тоа бидејќи имам две леви нозе. :X3:

во нетолку далечното минато, тоа би било принцот на бел коњ, а сега, исто принцот само со леон, јагуар, мечка или слична шумска ѕверка. :)

За мене лично-
значи треба да е маж во права смисла на зборот, а не депилирано мектросексуалче, со исчупани веѓи и вишок на естроген...Маж е овој:
210277-jason-statham-637x0-2.jpg

а, не овој:
metrosexual-man-300-3.jpg

Убавината тука не е пресудна и нема многу допирни точки со харизмата, шармот и машкоста...

И втора работа - рацете!
Не можам да смислам маж со одвратни раце, преслаби, предебели или грозни нокти...Одма си правам филм како ќе треба со тие раце да ме допре и од старт сечам...Нема понатаму...
За висината немам некои строги критериуми и не се согласувам дека оние високите мажи се најзгодни, нема врска...Е сега да не е па метро и жилет, а јас 178 и со лупа да го гледам...
Тоа е тоа... :)

За мене лично-
значи треба да е маж во права смисла на зборот, а не депилирано мектросексуалче, со исчупани веѓи и вишок на естроген...Маж е овој:
210277-jason-statham-637x0-2.jpg

а, не овој:
metrosexual-man-300-3.jpg

Убавината тука не е пресудна и нема многу допирни точки со харизмата, шармот и машкоста...

И втора работа - рацете!
Не можам да смислам маж со одвратни раце, преслаби, предебели или грозни нокти...Одма си правам филм како ќе треба со тие раце да ме допре и од старт сечам...Нема понатаму...
За висината немам некои строги критериуми и не се согласувам дека оние високите мажи се најзгодни, нема врска...Е сега да не е па метро и жилет, а јас 178 и со лупа да го гледам...
Тоа е тоа... :)
Ова со рацете озбилно?:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom