Мушичка во уво

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Здраво дечки

Пред пола саат ми влезе мушичка во увово и неможам никако да ја извадам.
Мртва е, а ми ствара грижи.

Некој совет ?

Da probas nesto kako so vakum - plasticen spric bez igla - spric za slag na torta i sl.
--------------
Ili vidi kako se vadi plutena tapa od sise na Kajgana,pa bebinja vadat od 6 kila od stomak vaka
a ne musicka i toa vo uvo...

можеш ако си малце advanced да ја ставиш водата во леган со вода и свртија главата да ти дојде убовто горе ама ако си beginner немој подобро на лекар иди плус ке ти најдад уште нешто демек алергија кети прешишат некој капки апови колку да набилдаат просек тие немора да ги купуваш

А да ставам топла газа на увото ?
Ќе помогне нешто тоа ?

А да ставам топла газа на увото ?
Ќе помогне нешто тоа ?

наједноставно....доколку имаш медицински хидроген 3% (не за фарбање коса) капни неколку капки во увото...ќе почне да врие...само наведни ја главата на страна и би требало мушичката да излезе заедно со хидрогенот

а можеби веќе си ја извадил мушичката и од сугестија сеуште осеќаш дека имаш нешто во увото?:unsure:

наједноставно....доколку имаш медицински хидроген 3% (не за фарбање коса) капни неколку капки во увото...ќе почне да врие...само наведни ја главата на страна и би требало мушичката да излезе заедно со хидрогенот

а можеби веќе си ја извадил мушичката и од сугестија сеуште осеќаш дека имаш нешто во увото?:unsure:

Не чувствувам ништо, а немам медицински хидроген.
Некој друг начин да ми кажеш ако може, колку да се осигурам ?

Фала ти

Не чувствувам ништо, а немам медицински хидроген.
Некој друг начин да ми кажеш ако може, колку да се осигурам ?

Фала ти

искрено не ми текнува друг безбеден начин.....и не би сакал да изигрувам доктор

Кога ќе се бањаш земи со слушалката од тушот директно испрскај во увото , би требало да излезе.

Мој совет: Не ги слушај сите совети, да не си направиш беља.
Тркни до лекар, ќе те средат одма. Не си прв со инсект во уво.

Пробај полека со чепкалка за увце,може ќе извадиш така.

Мој совет: Не ги слушај сите совети, да не си направиш беља.
Тркни до лекар, ќе те средат одма. Не си прв со инсект во уво.

Прекасно :/

Brat ne se zaebavaj so kapki i slicni stvari da stavas, da ne ti zagnojt, pa posle pogolema maka da vidis.Od lichno iskustvo ti kazvam(e sea ne beshe mushicka kaj mene,tuku mi vleze voda vo usheto ali jas si izigravav nadri lekar so kapki i gluposti).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom