Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Алкохол за тебе нема, и седење најдоцна до 1145 ако живееш подалеку помалку, така вика законот во мкд несакаме да бидеме казнувани. :P (значи во сите законски рамки си добредојден, a после тоа на своја одговорност)
Хахахаха ти благодарам... Алкохолот секогаш е дозволен во умерена доза хахахаха. Најсериозно некогаш да направиме само да ги поправам оценките прво :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ако ти одговара :). А после па од страна ќе оговара.

Јас разбирам дека има поинтересни работи од нас, во тоа воопшто не се сомневам. Ама кукумјавчење многу мразам. Особено кога е неоправдано. Баш бидејќи ти си ги знаеш дневните обврски, избери датум, време, место, ќе се соберат луѓе. Ние да играме 'ај-погоди-го-тајмингот' квиз, не сме расположени. Кај тебе останува топката. Заедно со распоредот.

Ајде, се надевам ќе имаме во скоро време најава (ама не сме во исчекување за истото, од оправдани причини :D).

Поздрав.
Не гледате ве трола уште од старт.
Нека проба во живо де. Секој може да трола позади монитор :D.

ај сега просветлете ме за мисливе, кај сум те спомнал бе шкорпи, кај сум оговарал за тебе и од шо мака би оговарал?
ова ко закана некоја да го сфатам?
почнувате стварно да ме разочарувате и да ја губам позитивната слика која сум ја имал за дел од членовиве, изгледа сум ве преценил ;)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
де ај преведи ми, чунки јас приглупичок сум не гледав шпански серии на времето ;)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
@МајМуН со цела должност и почит ама чоек стварно го затупуеш. Уште од виноскопот си бил на 10 метра од нас и не си дошол да се поздравиш, после почнуваш да се жалиш оќу-неќу за собириве (а се здесија едно 3-4 после виноскопот) и после тоа очекуваш да молиме некој.... На времето овие шали беа интересни од 15-17 годишни, другите не ни помислуваа да се праат на тошо со вакво да не речам детинесто однесување. Дај ако идеш по собири, бујрум, нит сме свртени против тебе, нит праиме некој светски заговор. Договорот си е тој, еве и отворено го пишуваме, да нема кенкање отстрана као се сепаришеме или незнамтишто. Барем во ова време кога собиранкиве се релативно чести (2-3 пати месечно) можеш да најдеш термин. А да не спомнувам дека можеш да пишеш и самиот свој термин па ќе видиме кој како стои со време. Секогаш се наоѓаат минимум уште 2-3ца за да се напраи еден собир. Особено во последно време.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
де ај преведи ми, чунки јас приглупичок сум не гледав шпански серии на времето ;)

♫♪ "Oh, is you is, or is you ain't my babeh? Rampam, pam pam paaam pam .. Maybe babeh found somebody new? Shuda buda pa ra mu bi pam" ♫♪

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....просто е....член на Кајгана предлага место и време.....доколку има заинтересирани се пријавуваат и се случува собиранка....доколку некој неможе (несака) да присуствува нема потреба да коментира....не гледам причина да се комплицираат едноставните нешта

Доколку сакаш нешто ќе најдеш начин, во спротивно ќе најдеш изговор.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
....просто е....член на Кајгана предлага место и време.....доколку има заинтересирани се пријавуваат и се случува собиранка....доколку некој неможе (несака) да присуствува нема потреба да коментира....не гледам причина да се комплицираат едноставните нешта

Доколку сакаш нешто ќе најдеш начин, во спротивно ќе најдеш изговор.
уште посмешно би било “не сакам да ве дружам, ама еве дојдов“ :pos:
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 23:49 ---
него, слушнав за некое место, али не знам како се вика, а имало наргиле. кое е тоа место и дал е ок за собирнака?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
уште посмешно би било “не сакам да ве дружам, ама еве дојдов“ :pos:
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 23:49 ---
него, слушнав за некое место, али не знам како се вика, а имало наргиле. кое е тоа место и дал е ок за собирнака?

па има неколку места кај што прават наргиле....
...инаку и во Арапскиот ресторан Аладин во ГТЦ прават наргиле....местото е ОК....иако е подобро летно време

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
@МајМуН со цела должност и почит ама чоек стварно го затупуеш. Уште од виноскопот си бил на 10 метра од нас и не си дошол да се поздравиш, после почнуваш да се жалиш оќу-неќу за собириве (а се здесија едно 3-4 после виноскопот) и после тоа очекуваш да молиме некој.... На времето овие шали беа интересни од 15-17 годишни, другите не ни помислуваа да се праат на тошо со вакво да не речам детинесто однесување. Дај ако идеш по собири, бујрум, нит сме свртени против тебе, нит праиме некој светски заговор. Договорот си е тој, еве и отворено го пишуваме, да нема кенкање отстрана као се сепаришеме или незнамтишто. Барем во ова време кога собиранкиве се релативно чести (2-3 пати месечно) можеш да најдеш термин. А да не спомнувам дека можеш да пишеш и самиот свој термин па ќе видиме кој како стои со време. Секогаш се наоѓаат минимум уште 2-3ца за да се напраи еден собир. Особено во последно време.
ај кажи ми ти дали одговарало јас да дојдам од нигде никаде и да ви се пикнам на виноскопот плус и таму си бев работно, а не на шетање?
лично мене ми смета кога некој ко паднат од марс ми се товара кога сум излезен, за вас незнам.
друга работа, јас се нашалив погоре за видеото не пишав ниту дека барам за мене специјално собир ниту нешто слично. Ја следам темава, ако некогаш ми одговара термин и место би идел, ако не нема што да се филозофира.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Ако има наргиле ..... ДОБРО МЕСТО Е - РЕЗЕРВИРАЈТЕ !!! ~(@_@)`~

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
ај кажи ми ти дали одговарало јас да дојдам од нигде никаде и да ви се пикнам на виноскопот плус и таму си бев работно, а не на шетање?
лично мене ми смета кога некој ко паднат од марс ми се товара кога сум излезен, за вас незнам.
друга работа, јас се нашалив погоре за видеото не пишав ниту дека барам за мене специјално собир ниту нешто слично. Ја следам темава, ако некогаш ми одговара термин и место би идел, ако не нема што да се филозофира.
Околу првиот пасус, воопшто не претставува проблем. Во собиранките како што веќе имаш прочитано се наоѓа и по некој кој не членува на форумот па ништо страшно. Муабетот се разврзува вака или онака. Е сеа ако твоите принципи не дозволуваат да се убациш, тоа е веќе твое мислење.
Знам дека се нашали, и ај ќе речам на почетокот и беше сфатено како шега, но константното вртење као идам-неидам на повеќето собири веќе станува здодевно. Ко шо кажа Arakenx. за се` да се наоѓа изговор, наместо да се премолчи е повеќе терање на мајтап. Ако уште од старт имаш желба, се знае дека ќе дојдеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom