Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И ја барам ноут 1 али црн, понудете

Продавам LDK N9599(Погодена, совршена и изржлива копија на Самсунг Галакси Нот 2) Телефонот нема мака и е користен 2 дена. Купен од Анхоч доваѓа со рут направен од моја страна, фул пакување и гаранција. Телефонот е со две сим картички и подржува T-Mobile и Vip истовремено без проблеми. Нема никаков проблем при работа за тоа може да се докаже Quad-Core Процесорот. За камерата немам зборови перфекција. Направена е споредба со вистински Нот 2 и единстената разлика е во парите. Кога се работи за апликациите од Гугл Плеј сите работат за игри е одличен за тоа може да се каже играта Asphalt 8 неа ја тера со многу добра графика, ги тера сите HD Игри во квалитетна графика.

Карактеристики на телефонот :

Color: Grey
Package includes: Flip Case, Dual Battery, AC adaptor, Earphones, USB cable

Display
* 5.7" HD IPS 1280 x 720 pixels, Capacitive Touch

CPU
* MT6589, Cortex A7 1.2GHz Quad-core high-speed processing platform

GPU
* PowerVR SGX 544MP

Messaging
* SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM

Operating System
Android 4.2 Jelly Bean

Network
* WCDMA 2100/1900/850 (HSDPA 3G) and GSM 850/900/1800/1900

SIM
* Dual SIM Dual standby

Memory
* 1GB RAM + 8GB Flash
* Card Reader: support TF card(up to 32GB)

Bluetooth: 2.0 +EDR
WAP: Yes

Camera
* Back 13MP AF and Front 5MP, flash light

Sensor: G-Sensor

JAVA: Yes

Wireless AP (Mobile AP)
WIFI: Yes

Battery: 3800mAh

Цена : 11.000 Денари.

Другар јас мислам ако имаш рут од „твоја страна“ направено, помочај му се одозгора на гаранцијата сега

Другар јас мислам ако имаш рут од „твоја страна“ направено, помочај му се одозгора на гаранцијата сега

Брат тука си грешка од рут не се губи гаранција, гаранција се губи само од одклучувања на bootloader.

Купувам нов ЛГ оптимус Л4 или Хтц Десире Ц.Понуди по пп.

Продавам Samsung Ch@t 335, црн, одлично сочуван, многу малку користен. Без гаранција. Цена: 2000 денари

Samsung Ch@t 335

Другарче продава Samsung Galaxy S2...секогаш користен со маска и фолија....со сите пропратни работи кој идат со телефонот...Слики ке прикачам кога ке ми ги прати.....Цена фиксна 160еур....Контакт по ПП

Некој да ми каже колку би била одприлика доплата за Нексус 4 во замена со С2?

Продавам HTC EVO 3D, a купувам iPhone 5 или Galaxy S4. Понуди по ПП, а може и замена со моја доплата.

Xperia Tipo nekoj za prodavanje da imate? crn

Продавам Samsung Galaxy S4, бел, одлично сочуван без гребаници, стар 4 месеци и купен од Т-Мобиле, цена 350 евра фиксно.

Може замена за Nokia Lumia 920 (црн) со ваша доплата или Lumia 1520 со моја доплата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom