Mile Vuna
Neradnik
- Член од
- 21 јули 2011
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 94
Значи сепак политички протести имате?
Балкан.
Aj da protestirav za prava na kucinja, a ?
Se sramis od Balkanot?
Значи сепак политички протести имате?
Балкан.
Ти вака активен по протестите низ МКД?Aj da protestirav za prava na kucinja, a ?
Se sramis od Balkanot?
Како прво протестите се само за смена на власт.Много e jaсно што се бара. Промена на 23 годишниот систем.
DA....aktiven na protestite, aktiven i tuka koga Kajgana im go pere mozokot na lugeto.Ти вака активен по протестите низ МКД?
Напротив се гордеам со Балкан, погорда неможам да бидам. Проблем?
Точно.Како прво протестите се само за смена на власт.
Вакви "револуционерни" идеи (промена на политички систем) може да им продавате само на неколкуте илјади наивковци кои верно ве следат..
A gledam nekako poveke si zasegnata so komskite problematiki otkolku doma sto ni se desava, zatoa ne se ismejuvaj so necija maka zatoa sto brso se vraka nazad, a za Bugarite...oni se u EU i NATO nie ne sme, slednata godina oni pak ke bidat a NIE NE,Некако се погоди годинава за блгарчета, повеќе се на улица од колку дома. Слабо и годинава а? Ајде следна здравје ќе ви биде подобро.
Значи овие се бугарски отпораши,т.е. американски пудлици и антибугарски,антируски и антисловенски елементи.Точно.
Инако тука са и Сорос, неговите луге од српската "Отпор" (користи се дури нивното лого) и . . . други
Главната зграда на Софискиот универзитет е окупирана од група студенти, кои забраниха влезот на останатите студенти, професорите, вработените. Но пред 2 дена од зградата беше виден да излегува поранешниот амбасадор на САД, Џејмс Пердју.
Американците во моментов се загрижени од руските енергетски проекти во Бугарија, а од своја страна Шеврон има голем интерес за добив на природна газ во Бугариjа.
Донекаде да, донекаде не.Значи овие се бугарски отпораши,т.е. американски пудлици и антибугарски,антируски и антисловенски елементи.
Штом е победил каде му е владата бе овчун?
Што значи резултат кој не е удобен за борисов ?
Победи ли ви на изборите или не ?
Самите демонстранти се подражници на Борисов бе копиле лжливо, а се претставуват за "граждански протест" заштото се срамат да кажат открито че го подражуват убиецот!Ти како имаш очи да даваш совети вие кои за власт и пари се продадовте на Турците и Атака ! Каде и кога чу демонстрантите да поддржат борисов ?
Ооо, еве тоа ми е лјубимата част! "Jас не го сакам, ама..."Jас не сакам тој да управува но е факт дека е по малку зло од вас!
Вие jа правите граганска војна бе говедо лжливо! Оставете го тоа правителство да работи поне една година, па после ако не става ке му биеме шута, ама не...вие кучетата на Борисов требе да лаете срешту "комунизмот" (кој комунизам бе да ти мочам на простата глава дет ја имаш, че по голем комунист от борисов има ли в б'лгарија с неговите милиоцонерски методи и тактики дека ги научи от неговиот идол Живков)Подготвени сте да предизвикате граѓанска војна само за да крадете од народот
Бе да ти еба семката грозна, каква волја на народа, 1000 ултраси е народот? Бе ја си еби мајката.за утре свикавте политички митинг на 500 метри од стадионот каде што ќе играат левски и цска , и кога ќе стане тепањето пак борисов ќе ви биде виновен сигурно.Не разбравте ли дека народот веќе не е слеп и кој и да дојде на власт треба да ги исполнува волјата на народот .
Вие сте гадни фашистоидни манипулатори, и двамата сте за тепане. Ако стане граганска војна поне ке си ги изчистиме сметките со копилета ко вас.Ако фми и Пирински се за бан ти си за јавно каменуване!
Само врачките ви останаа, радувајте се на вакви глупости.Орешарски одел на врачка и таа му рекла ќе подадеш оставка на голем бугарски празник, а тој ја прашал на кој од сите?
Врачката одговорила: кога и да ја подадеш ќе е голем празник за Бугарите!
Активен во кафани на 15 дена од Авганистан кога ќе си дојдеш тоа го знам. Поголем протест од тој немало. Исто така активен си и на организации на протести низ Кајгана и тоа го видов. Сите на улица, ти команди даваш како протестот требало вака или онака да биде.DA....aktiven na protestite, aktiven i tuka koga Kajgana im go pere mozokot na lugeto.
Ne nemam problem, milo mi e sto si go sakas mestoto kade zivees i go pocituvam toa. Samo uste jazikot da ti bese pokratok od pametot...i ke te zasakav....mozebi
A gledam nekako poveke si zasegnata so komskite problematiki otkolku doma sto ni se desava, zatoa ne se ismejuvaj so necija maka zatoa sto brso se vraka nazad, a za Bugarite...oni se u EU i NATO nie ne sme, slednata godina oni pak ke bidat a NIE NE,
Pozzz
Не го пцуј за џабе да те банираат, ние ваков бугар чекавме на Кајгана да се појави.Вие сте гадни фашистоидни манипулатори, и двамата сте за тепане. Ако стане граганска војна поне ке си ги изчистиме сметките со копилета ко вас.
Само врачките ви останаа, радувајте се на вакви глупости.
Бравo на Attila, Leandra i Karan. Големи лажговци се фми, пирински и лудогорец.
Се ивинувам се лошиот македонски език.
Активен во кафани на 15 дена од Авганистан кога ќе си дојдеш тоа го знам. Поголем протест од тој немало. Исто така активен си и на организации на протести низ Кајгана и тоа го видов. Сите на улица, ти команди даваш како протестот требало вака или онака да биде.
Нема да заспијам вечер оти не си ме засакал. Миле Вуна не ме засакал каква информација за денес, дај крпа да врзам на глава.
Не ти си засегнат повеќе од мене со гаранција. Туку далеку од дома бугарија се вика?
Ако сака и у Свети ЕУ и Нато нека бидат, бугар ќе остане бугар. И не ми дели совети кој никој не ти ги побарал, глеј си к***т како и досега. Или отвори канцеларија за тешење на бугари, исплатлив бизнис на повидок.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 12:45 ---
Не го пцуј за џабе да те банираат, ние ваков бугар чекавме на Кајгана да се појави.
Значи 1000 души, платени од Борисов глумат протести за смена власта, а обичниот народ во бг и понатаму е со 50% сиромаштија? Што мислиш што треба да се случи за да конечно Бугарија тргне напред? Знаете дека имате огромен проблем со корупција во секое ниво, од чистач до премиер. За да тргнете напред треба прво да го средите системот, зошто со таква корупција никој не сака да си има проблем со Борисов и остала багра криминалци.
Имаш информација колку бугари се останати во Бугарија,а колку ја напуштија?[/quote
Jas nema da se spustam na tvoe nivo i da vregjam, kulturata i vospitanieto ne mi go dozvoluva toa, a tebe ne ti lici voopsto kako MODERATOR, bas si za primer pozdrav od "Daleku od doma" (Bugarija e mnogu daleku od doma)
Активен во кафани на 15 дена од Авганистан кога ќе си дојдеш тоа го знам. Поголем протест од тој немало. Исто така активен си и на организации на протести низ Кајгана и тоа го видов. Сите на улица, ти команди даваш како протестот требало вака или онака да биде.
Нема да заспијам вечер оти не си ме засакал. Миле Вуна не ме засакал каква информација за денес, дај крпа да врзам на глава.
Не ти си засегнат повеќе од мене со гаранција. Туку далеку од дома бугарија се вика?
Ако сака и у Свети ЕУ и Нато нека бидат, бугар ќе остане бугар. И не ми дели совети кој никој не ти ги побарал, глеј си к***т како и досега. Или отвори канцеларија за тешење на бугари, исплатлив бизнис на повидок.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 12:45 ---
Не го пцуј за џабе да те банираат, ние ваков бугар чекавме на Кајгана да се појави.
Значи 1000 души, платени од Борисов глумат протести за смена власта, а обичниот народ во бг и понатаму е со 50% сиромаштија? Што мислиш што треба да се случи за да конечно Бугарија тргне напред? Знаете дека имате огромен проблем со корупција во секое ниво, од чистач до премиер. За да тргнете напред треба прво да го средите системот, зошто со таква корупција никој не сака да си има проблем со Борисов и остала багра криминалци.
Имаш информација колку бугари се останати во Бугарија,а колку ја напуштија?