Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
не го цитирајте Фринџов, тој не се вози по автобуси туку мотор што крева 220 го вози 320 на Скопје - Куманово. Убаво рече Ставрогин од топ 100 најглупи постови на Кајганава, 40 се негови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Порано мислев дека сите вакви намештаљки ги прави опозицијата(без разлика која е) али сега сваќам дека уствари позицијата е одговорна зашто утре ќе излезат про-владините медиуми и ќе кажат ''на кого му одговара немири во Македонија? '' -на опозиција..и оп топката е префрлена,рејтингот им го буткаат и таквиот никаков каков што го имаат.
Само планот е глуп од проста причина што македонецот како човек не е националист и не враќа на ништо али на ништо.Куќата да му ја запалиш пред него мислам дека нема да има никаква реакција ..проста маса ти е тоа. Па ради тоа,пошто знаат дека ќе нема реакција удираат по магарето кое нема да врати ,многу нормално. Мора да се признае дека мозок имаат нашите политичари,ни ги знаат слабите точки и маме ни ебаа.Али ако малце е ова,и полоши ни треба.За памет.
Ти бе пријателе размислуваш малце со таа глата што ја носиш на тебе?..опозицијата ги амнестира оние гнасите од ОНА и УЧК кои ги убиваја македонските бранители во 2001 и сега земаат пензии равни на вработените од РЕК...опозицијата го постави Џафери за министер за одбрана..опозицијата ти е крива што пола од улиците во Скопје ти се на Албански сменети и Кичево град каде што мнозинстово се Македонци а градоначалник е Албанец...не сакам да мешам политика но ме иритираат вакви бесмислени постови..затоа кога има овци ќе стрижат
А што направи позицијата за да го спречи да биде министер за одбрана?Прими кур у гз,и се сокри ко пичка под кошула.Е тоа направи.Опозицијата ли го стави талат џафери за Министер за Одбрана?
А што направи позицијата за да го спречи да биде министер за одбрана?Прими кур у гз,и се сокри ко пичка под кошула.Е тоа направи.
И така до бескрај.Тие се криви,оние се криви..
А на овие што изеле ќутек,ако им е.
Нозе имаат?Раце имаат?Знаат да вратат?
Па преку куров ми више,секој ден ги млатат по дваесе души,и ко пички се виткаат..
кои раце нозе бе друже хахахаА што направи позицијата за да го спречи да биде министер за одбрана?Прими кур у гз,и се сокри ко пичка под кошула.Е тоа направи.
И така до бескрај.Тие се криви,оние се криви..
А на овие што изеле ќутек,ако им е.
Нозе имаат?Раце имаат?Знаат да вратат?
Па преку куров ми више,секој ден ги млатат по дваесе души,и ко пички се виткаат..
Океј, сеа прочитав дека маскирани влегле од кола у бусот и се десило што се десило. Дека е умислено, е. Од кои инстанци не знаеме...
Но ова е секојдневие. Не ти викам и дека ова е само меѓуетничко. Се млатат и Албанците меѓусебе. Пред 2 недели у двојка, горе, се качувам седат 5-6 ретардоси позади. И класика тоа смеењето и урлањето, дофрлање до женски итн... За по 5 минути одеднаш да му се нафрлат петмина на еден. Не некој шо дојде од страна него на еден шо беше у групата.(Смешно беше иако ни малку не е за смеење) Го истепаа крвнички, станавме останатите што бевме у бусот да им викаме да престанат, едвај го оставија, целото дете раскрварено. После дури и заедно слегоа...
Има неиживеани и кај нас, ама кај браќата тој број е поголем. Возење у ЈСП е несигурна работа... Да не зборам па за у овие 45,65 итн...
За третово богами да..
Треба да седам мирен додека некој ме грбави со хебла?Тоа ти е поентата?Треба да чекам некој да рипа за мене или со мене,за да ја се осеќам сигурно и силно?Кога ни својот не застанува позади тебе,што би напраил ти во овој случај ?
Треба да седам мирен додека некој ме грбави со хебла?Тоа ти е поентата?Треба да чекам некој да рипа за мене или со мене,за да ја се осеќам сигурно и силно?
Ако чекам ја my fellow makedoncite да ми спасат глава,поубаво ќе биде да си ја отсечам самиот и да им завршам голема работа..
Абе колку сакаш биди ти јак, голем,силен, со муда ако ти се соберат они а идат нонстоп како глутница а ти сам си го изел немиен , ке удриш еден а они 10 души минимум што ке праиш ?Треба да седам мирен додека некој ме грбави со хебла?Тоа ти е поентата?Треба да чекам некој да рипа за мене или со мене,за да ја се осеќам сигурно и силно?
Ако чекам ја my fellow makedoncite да ми спасат глава,поубаво ќе биде да си ја отсечам самиот и да им завршам голема работа..