Ти треба да и' се лутиш на природата што не ти обезбедила помоќен мозок.
Ха ха, одличен став
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти треба да и' се лутиш на природата што не ти обезбедила помоќен мозок.
Сериозен сум. Те замислив со цигарата во рака, во твојата соба која смрди на тутун, со пожолтени прсти, како ликуваш дека беше кул кога беше средно.
Јас искрено одамна веќе имам секаков вид на презир спрема луѓето кои пијат. Не само за оние кои се потврдени алкохоличари, туку општо за секој на кој му е незамисливо седнувањето во кафана без минимум три ракии.
Сега жените се кул со цигара а како доказ ќе приложам и фотографии:
![]()
![]()
Смрди на тутун да, што правда то правда, вентилација е пенџерето кое се затвора за многу кратко време без да ја оствари целта поради енормно навлезениот студ во просторијата...
Сега жените се кул со цигара а како доказ ќе приложам и фотографии:
![]()
![]()
Егзистенцијалната свест е далеку поголема од таа "моралната"...Значи ако имаш ти ќар, не ти пречи да имаме кафичи кај што ќе се пуши, ако не, ти пречи?
Ко оние рекламине на кутија цигари сиСериозен сум. Те замислив со цигарата во рака, во твојата соба која смрди на тутун, со пожолтени прсти, како ликуваш дека беше кул кога беше средно.
Егзистенцијалната свест е далеку поголема од таа "моралната"...
Ко оние рекламине на кутија цигари си![]()
Зошто не излегуваш во... трафика?
Ем нема консументи на алкохол (како во локалите), ем дозволено пушење. Win-win алтернатива?
Само обидувам да бидам конструктивен.Зошто, побогу, ме цитираш со празни муабети? Нели ти кажав веќе еднаш дека твоите обиди за заебанции ми се тажни?
Имам бе наргиле, најдете само од таа смесата.покана и до ставро и ванлок да дојдат на журката со наргиле. можни ароми: зелена јаболка, црвена јаболка, диња, цимет со ванила, јагода!!!
покана и до ставро и ванлок да дојдат на журката со наргиле. можни ароми: зелена јаболка, црвена јаболка, диња, цимет со ванила, јагода!!!
опааа, значи џабе си везел против пушачите, а?Имам бе наргиле, најдете само од таа смесата.
не може така, мора да е мокар тој тутун, во случајов со некаква есенција/масло јаболка, јагода и сл. ганџата одма ќе отиде јабана. ти тоа што мислиш е за бонг ..... ваљдаДодај зелена ганџичка, идам и јас![]()
Се предавам, кога не можеш да ги победиш... ПРИДУЖИ ИМ СЕ!!!опааа, значи џабе си везел против пушачите, а?![]()
U R wellcomeСе предавам, кога не можеш да ги победиш... ПРИДУЖИ ИМ СЕ!!!