Фан клуб - РК Вардар

Едно прашање, се си мислам да го поставам, а цело време заборавам.

Каде можам да купам дрес од Вардар, ама значи оригинален, не некој што после прво перење од црвено-црн ќе стане портокалово-сив...:icon_mrgr:

Каде можам да купам дрес од Вардар, ама значи оригинален, не некој што после прво перење од црвено-црн ќе стане портокалово-сив...:icon_mrgr:
На утакмиците од ЛШ има штанд се продава ама навивачки е дресот не е како оргиналните и со послаб квалитет е. Али не до тој степен да стане портокалово-сив. За асални дресови ќе почекаме :)

На утакмиците од ЛШ има штанд се продава ама навивачки е дресот не е како оргиналните и со послаб квалитет е. Али не до тој степен да стане портокалово-сив. За асални дресови ќе почекаме :)

Еден познаник купи дрес и му се уништи после второ перење. :) Ама не знам од каде го зема, којзнае.
Не барам да биде неуништлив, али барем да потрае малце подолго.:icon_mrgr: А шо пари е?

А шо стана со отварање на fan shop? Нели најавуваа нешто така?

Еден познаник купи дрес и му се уништи после второ перење. :) Ама не знам од каде го зема, којзнае.
Не барам да биде неуништлив, али барем да потрае малце подолго.:icon_mrgr: А шо пари е?

А шо стана со отварање на fan shop? Нели најавуваа нешто така?
Фан шопот е уште во изградба во најава им е од поодамна ама уште ништо. А, за цена и од каде е точно не знам нека ти кажат другиве јас немам купено.

Би требало наскоро да почнат со продажба и на оригинални дресови. Сите чекаме... :)
Иначе и дресовиве од 600 денари што се продаваа на Вардар-ПСЖ за мене се солидни, материјалот е топ, не е таков да избледи одма, боите да се помешаат, и да падне штампата :D е сега не е тоа тоа, бидејќи изгледот не е ист..:)

Да се паметни да пуштат веднаш во продажба, плус сега додека има еуфорија, мислам дека доста фанови не би жалеле пари да купат ваков дрес :)

Имаше и пред утакмицата на ЖРК со Бера Бера. Али само од црвените дресови. Дур не видам од тие црвено-црните, дрес не купувам :icon_mrgr:

http://tempomk.mk/?p=2476
Све убаво пишале ама Пирати 400 хаха :pos: , они да се соберат со мајка им и татко им нема пак да бидат 400 , нивната бројка сите знаеме дека е 100 - 200 преку сила ( од кои 20 посто девојчиња :facepalm: )

Се тресам, :icon_mrgr: ќе тргнам уште сега накај Борис жими се :vozbud:
АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕ, ВАРДАРЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕ :vozbud:

СЕ АПЕЛИРА ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА КОМИТИ СКОПЈЕ НА ДЕНЕШНИОТ НАТПРЕВАР ДА ОСТАНАТ ПРИСЕБНИ И ДА НЕ ПОТПАЃААТ НА НИКАКВИ ПРОВОКАЦИИ, БЕЗ ОГЛЕД НА ТОА ДАЛИ НЕКОЈ ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО САЛА ИЛИ НЕ. ТИЕ ШТО ЌЕ ВЛЕЗАТ ЌЕ ОСТАВАТ СРЦЕ НА ТРИБИНА И ЌЕ ЈА ОПРАВДААТ ЦЕЛА ГРУПА. НЕМОЈТЕ ДА ПРАВИТЕ НЕШТО СО КОЕ САМО ЌЕ И НАШТЕТИТЕ НА САМАТА ГРУПА ИЛИ ПАК ДА ГИ ОНЕВОЗМОЖИТЕ ОСТАНАТИТЕ ДА ВЛЕЗАТ СО ПРАВЕЊЕ НА ГЛУПОСТИ ПРЕД ВЛЕЗОТ НА САЛАТА И СЛИЧНИ ИНДОЛЕНТНИ РАБОТИ! БИДЕТЕ ПАМЕТНИ, ПОКАЖЕТЕ ДЕКА СТЕ ЕДУЦИРАНИ НАВИВАЧИ И ПОКАЖЕТЕ ГО СКОПСКИОТ МЕНТАЛИТЕТ ЗАШТО НИЕ СМЕ ГОРДОСТА НА СКОПЈЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom