DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Во тој случај прво ќе ја утепам мечката во сфера, па ќе почнам тебе да те тепам и да се надевам дека ќе бидеш permastunned. Бидејќи cuirass-от и vladimirs ти се на мечката, нема да имаш многу армор и мислам дека ќе те истепам за тоа време. Всушност, и да не си - немаш доволно damage и attack speed за да ме утепаш.

нема да бидам перма стун пошто абис ке ти пуштам дисарм блејд маил....

само што нема најак херој, дота е тимска игра не ова.........и више ако глеаш кој е боље 1 на 1 херојот што прв ќе иницира победува 99/100 ( исто како ако прв попиеш бокс има големи шанси да го јадеш :pos:)

само што нема најак херој, дота е тимска игра не ова.........и више ако глеаш кој е боље 1 на 1 херојот што прв ќе иницира победува 99/100 ( исто како ако прв попиеш бокс има големи шанси да го јадеш :pos:)
Сите го знаеме тоа, но работата е што Void речиси секогаш прв иницира со timewalk -> сфера и има остава многу мал простор на противниците да реагираат. Druid сигурно нема да го брка Void за да иницира прв.

Eве и слики... Мене стварно веќе не ми е јасно зошто уште се расправаш...

Ај само објасни ми како планираш да ја преживееш сферата на Void?

Друже џабе се инаетиш. Тој твој воид со Клинз има да го умрам со 3 удари.
Пак идеме на тоа дека кој прв мавне, тој победи. Исто, дур тој твој воид фарма во џунгла доволно ми е само орхид и кристалис, да не праам муабет за даедлус.
Значи да ти биде појасно, пуштам орхид, пуштам рапид, и воид гине за 3 секунди. kiss.

p.s. Бидејки клинкз ми е нај-игран херој, можам да ти кажам дека со таа финта сум тепал и херои како хускар, урса, спирит и сл. Да не праиме муабет за твојов low hp воид и слични такви херои.

Пак идеме на тоа дека кој прв мавне, тој победи. Исто, дур тој твој воид фарма во џунгла доволно ми е само орхид и кристалис, да не праам муабет за даедлус.
Значи да ти биде појасно, пуштам орхид, пуштам рапид, и воид гине за 3 секунди. kiss.

p.s. Бидејки клинкз ми е нај-игран херој, можам да ти кажам дека со таа финта сум тепал и херои како хускар, урса, спирит и сл. Да не праиме муабет за твојов low hp воид и слични такви херои.

Седи сега Воид е најјак херој и готово...не за друго пошто омилен му е и нели мора најјак да е..

What the?? :eek:

Clinkz??? Иако знаеш дека BKB го трга silence-от и после Clinkz може да се слика?

What the?? :eek:

Clinkz??? Иако знаеш дека BKB го трга silence-от и после Clinkz може да се слика?

хаха
Друже, ти дур исфармаш бкб јас база ќе ти турнам.
Воид без критикал и Маска не е ништо, така да дур ги исфармаш тие работи треба време и време...

хаха
Друже, ти дур исфармаш бкб јас база ќе ти турнам.
Воид без критикал и Маска не е ништо, така да дур ги исфармаш тие работи треба време и време...
Ти очигледно не си ја сфатил поентата на целава дискусија чим спомнуваш фармање...

Ти очигледно не си ја сфатил поентата на целава дискусија чим спомнуваш фармање...

Значи јас зборувам за 1 на 1 во нормална партија 5 на 5.
Ако ти стриктно зборуваш за offline партија со читови и наредени ајтеми, сварно муабетот ти нема смисла и цел.

Колку што прочитав во поназадните постови, еден член рече нема најјак херој во играва, а ти после тоа пиша има. Па на крај краева и да зборуваш за offline 1 на 1, ќе земам дум и со shadow ќе му се прикријам, улти и толку од него :)
И за крај. 5 на 5 воид е услес, поготово ако игра против тим каде ќе му прават често ганг. Па и да не му прават ганг, тимот цела партија ќе игра 4 vs 5 на сметка на воид што мора да фарма во џунгла.

имам проблем со дота 2 ја уклучувам и ми го покажува тоа од steamot preparing to launch и после исчезнува и како да не сум ја упалил. Дали некој имал сличен проблем и знае да го режи

имам проблем со дота 2 ја уклучувам и ми го покажува тоа од steamot preparing to launch и после исчезнува и како да не сум ја упалил. Дали некој имал сличен проблем и знае да го режи

Пробај рестартирај стим, ако не преинсталирај дота и пробај пак :D

Пробај рестартирај стим, ако не преинсталирај дота и пробај пак :D
сум пробал све и да реинсталирам и дота и стим и да направам репаир и сите решенија на гугл што ги имаше ништо не успева

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom