Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.845
Ај да си ја пробам среќата...
Песната ваљда е од 2013. Машко пее, а во позадина свири акустична гитара.
Тоа е се што знам за неа :D

Ја слушнав сабајле во автобус на Антена5, и ми остави впечаток песната, но не запамтив ништо од текстот па да можам да си ја најдам :(

Се надевам дека има некој тука што слуша Антена5, па да претпостави за која песна се работи :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ај да си ја пробам среќата...
Песната ваљда е од 2013. Машко пее, а во позадина свири акустична гитара.
Тоа е се што знам за неа :D

Ја слушнав сабајле во автобус на Антена5, и ми остави впечаток песната, но не запамтив ништо од текстот па да можам да си ја најдам :(

Се надевам дека има некој тука што слуша Антена5, па да претпостави за која песна се работи :)
http://www.youtube.com/watch?v=AqajUg85Ax4 ? :D

i5.

Форум Џедај
Член од
12 април 2010
Мислења
201
Поени од реакции
90
mi se cini deka bese ex yu pesna ljubovna pocnucase so nananana mi se cini zensko deka peese i posle peenjeto pak ko refren bese toa nananan... ako moze na nekoj da mu tekne koja e pesnava fala odnared ic ne mi teknuva na tekstot kako idese

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајде да ве видам сеа. Песнава обавезно се пушта по секој најобичен кафич секоја втора вечер. Нешто такво, како и да се вика таа музика комбинирана со диџеј + пеење. Пее женско. Е сеа фората е што главниот дел од текстот е ова:​
На... нанананананА... нанананананА...​
... нАнаа... нанананананА... нанананананаА​
Не е Naughty Boy - La La La, не е My Chemical Romance - Na Na Na, друга е, не верувам дека има некој што ја нема слушнато.​

П.с: Може и место "на" да е "ла" којзнае што пее таму...

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Ајде да ве видам сеа. Песнава обавезно се пушта по секој најобичен кафич секоја втора вечер. Нешто такво, како и да се вика таа музика комбинирана со диџеј + пеење. Пее женско. Е сеа фората е што главниот дел од текстот е ова:​
На... нанананананА... нанананананА...​
... нАнаа... нанананананА... нанананананаА​
Не е Naughty Boy - La La La, не е My Chemical Romance - Na Na Na, друга е, не верувам дека има некој што ја нема слушнато.​

П.с: Може и место "на" да е "ла" којзнае што пее таму...
на оваа да не мислиш?

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
ах деца деца, ми се заглави една песна ми се врти во глата, ама баш никако неможам да ја тргнам од мисла.. Пред 1 недела ја слушнав на радио, беше нешто како рок верзија, а рефренот одеше : Не те чека Илина, ни те чека славна дружина... никако да ми текни, а претходно пред неколку години ја начекав ненадејно вака по некој форум.. али фикус, не памтам каде :D а и поминало време.. ве молам помагајте оти ми ѕвони во глата :vozbud: и фала ви предвремено :D

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
ах деца деца, ми се заглави една песна ми се врти во глата, ама баш никако неможам да ја тргнам од мисла.. Пред 1 недела ја слушнав на радио, беше нешто како рок верзија, а рефренот одеше : Не те чека Илина, ни те чека славна дружина... никако да ми текни, а претходно пред неколку години ја начекав ненадејно вака по некој форум.. али фикус, не памтам каде :D а и поминало време.. ве молам помагајте оти ми ѕвони во глата :vozbud: и фала ви предвремено :D

Повели
[MERGETIME="1385456114"][/MERGETIME

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
песната идеше вака....
Во античко време божица била со калсична убост и небесна сила
девојка јас сум од булевари растев со музика и со гитраи

РЕф .. мене ме нарекле нова дијана... итн

песнава женско ја пее и можеби е пред едно 20г. Некој да ја знае? се убив од барање

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Целосната верзија од песнава ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom