- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 2.007
- Поени од реакции
- 1.306
Абе и Филе попаметни коментари дава од тебе.
druze , na adot li si despot ili sam na sebe , ama pojma nemash od humor i satira , a bogami i ironija , a i za namenata na

--- надополнето: 12 ноември 2013 во 01:42 ---
Абе погоре пиша некому да не го слуша Вишковиќ, ама изглеа ти многу го слушаш...
Гејм планот на Новак влијаеше да Надал на почетокот не глеа кај иде? Шо гејм план е тоа, да не го вртел на столче Надал у круг па да го зашемети? Гејм планот влијаеше на ужасниот сервис на Надал?
Не дека не испадна ова рутинирана победа на Новак, ама дај со овие ала Меси муабети. Сеа ќе испадне и џентлменски можда го пушти да се врати од 3-0 на 3-3 а?
Надал беше ужасен во 70% од натпреварот, а Новак само знаеше тоа да го искористи. Надал гинеше у кал а Новак само го глеаше тоа, не дека он диктираше некое темпо. Едноставно, на натпреваров Новак немаше потреба од надчовечки напор, туку само проследно да го доврши мечот кој му почна со 3-0 у своја корист. И го направи тоа способно.
Како и да е, честито, Надал ја пропушти најголемата шанса ваљда у кариерата да го освои турниров.
znachi, da rezimirame , sam se tepa Nadal , taka , toa sakash da go prochitash izgleda. Abe go nadigraa za site pari , go shetaa kako malo dete , riterni pod noze ili na base line , ramni forhendi i behendi , slajsovi se naigra , za na kraj da ochajnichki pochna da igra riskantno i mavashe auti . Pa stvarno ste nepopravlivi , leka poleka pak ja oteraa deka Nadal sam si e kriv , a Novak samo chekal . Nemate pojma od tenis , samo prazni filozofii i broite mrezi i auti , a prichinata zoshto se tie mrezi i auti ne ja barate vo igrachot shto gi udara topchinjata kon Nadal , tuku vo Nadal