Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Посигурна од Фајвер здравје, ама пак...треба да сработиш за да ти дадат. :P
А како иде работата со ова страна? Треба да ставам мој „оглас“ и потенцијални купци да побараат од мене да го направам тоа што сум го пишал во огласот? или ?
10х бтв :)
проблемот е у тоа шо он несака да работи!

Далеку од тоа, никаде не реков такво нешто. Само барав страна што е малку од малку сигурна, т.е. проверена од ваша страна :)
Ако немаш некои поголеми познавања, иди на микроворкерс таму имаш опција пејпал за исплата:)

Ти благодарам :)

Далеку од тоа, никаде не реков такво нешто. Само барав страна што е малку од малку сигурна, т.е. проверена од ваша страна :)

Епа братче напрај си акаунт на фајвер и цепај :) а ако планираш да кликаш и да копаш кашкавал нишо со тебе :P

Епа братче напрај си акаунт на фајвер и цепај :) а ако планираш да кликаш и да копаш кашкавал нишо со тебе :P

Направив ги сите тие церемонии, ама сеуште не ми е јасно како функционира фејверот :(
Помош малку ако може :)

По колку 0.0$$ се добива од 1 реферал на Neobux?

...точно како шо опиша погоре.

Тоа не помага баш :icon_mrgr:
не знам за Skuters, ама мене ме интересира како парите можат да се искористат? (картичка/пејпал?)
Пола саат барам низ сајтот, и ништо не најдов..
фала однапред :)

Тоа не помага баш :icon_mrgr:
не знам за Skuters, ама мене ме интересира како парите можат да се искористат? (картичка/пејпал?)
Пола саат барам низ сајтот, и ништо не најдов..
фала однапред :)

што би помогнало? Малце сум изгубен на сајтов, почетник.. :(
Ве молам за помош

што би помогнало? Малце сум изгубен на сајтов, почетник.. :(
Ве молам за помош

Извини, не ти зборев тебе, го цитирав одговорот на bobipp, и се пошегував дека не е баш од голема помош :icon_mrgr: :)
Мене само ме интересираше начинот на добивање на парите,
дали треба да имам Пејпал, или може директно на виза да стигаат/се префрлат парите, или е нешто сосема трето.. :)

Извини, не ти зборев тебе, го цитирав одговорот на bobipp, и се пошегував дека не е баш од голема помош :icon_mrgr: :)
Мене само ме интересираше начинот на добивање на парите,
дали треба да имам Пејпал, или може директно на виза да стигаат/се префрлат парите, или е нешто сосема трето.. :)

Може и на пејпал ако мислиш дека ти е сигурно, за се останато постои Мастеркард :D

Може и на пејпал ако мислиш дека ти е сигурно, за се останато постои Мастеркард :D

Фала богу!
Не, не мислам дека ми е сигурно, ниту пак имам пејпал, :icon_mrgr:
се надевав дека би можело со картица преку ова, Фајвер, затоа што изгледа како добар начин да се исполни времето продуктивно. :)
Фала за одговорот! :)

aj nekoj so raboti 99 design ili ima iskustvo so natprevari da mi odgovori na prasanje.

se prijaviv na naptrevar no od net zemav za coverov edna sitnica mala za pozadina,ali ne e zastitena free liscence for use dali treba da navedam sve so ziam od net ili da staam original work i da cepam?nema da mi napraat problem?

@bobipp ti rabotese taka?

aj nekoj so raboti 99 design ili ima iskustvo so natprevari da mi odgovori na prasanje.

se prijaviv na naptrevar no od net zemav za coverov edna sitnica mala za pozadina,ali ne e zastitena free liscence for use dali treba da navedam sve so ziam od net ili da staam original work i da cepam?nema da mi napraat problem?

@bobipp ti rabotese taka?

провери пп ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom