Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17:10, 10.11.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dоколку играат со нормален состав ( Без велбек јанг и фелаини ) прогоза е дека ќе заврши 2-1 за Манчестер Јунајтед !!!
TIP : X - 1

Ако идеме според претходните утакмици во последните пет години Арсенал не знае што е тоа победа кај Манчестер,има 5 изгубени и ниту една победа или нерешено.
Некој ќе рече абе оваа година Арсенал е друго,да друг е Арсенал али па Манчестер е шампион и најдобриот во Англија.
Според мене Манчестер ќе тепа и тоа прогнозирам со 2-1 резултат.Со среќа на двата тима.

Се освен победа е лош резултат, мора да се победи иначе ептен во дип шит ќе бидеме.

Фали Парк на утакмицава, се надевам другово азијатче успешно ќе го замени :D

Ќе им влезиме на Арсенал со бичкијата да се освестат малку сезонава ;)

Ширеа почна со бичкијата....сега цел форум ќе замара со бичкијата. Бичкијата е само за Рома и крај :icon_lol:.

Да не бидам целосно офф. Арсенал и покрај тешкото гостување во Германија, мислам дека ќе успее да го тепа Манчестер. Овие вториве играат топло-ладно, па не верувам дека би имале премногу сили да ги изненадат топџиите. Како и предходните натпревари на Арсенал, очекувам средината да ја контролира играта низ целиот натпревар. Мој тип

Манчестер 1:3 Арсенал
Стрелци.
Ман Утд: Руни или ВанПерси
Арсенал: Ремзи, Ремзи, Ремзи.... и на крај сите ќе дркаат на Озил :LOL:

Aрсенал ќе тепа,оти Манчестер ова година се дупка.

Навивачки си гласав за Арсенал, но тука формата не игра многу улога, јас за разлика од многу други воопшто не ги потценувам Јунајтед, не би сакал да изгубиме но нема да ме изненади и да се случи тоа, само сакам чиста игра, без судиски грешки, без протекции, без финтите на Јанг, без копачење и тепање.

Би бил задоволен и со бод, со победа мислам дека целиот клуб ќе ленте во облаци од среќа.

гласано за арсенал, верувам дека ќе победат. во одлична форма се. Озил дава гол гарантирам!

Јас мислев дека абортираш.
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 20:50 ---
Очекувам победа на Јунајтед.Мислам дека конечно ќе биде прекината одличната серија на резултати во премиер лигата - Арсенал.Ван Перси дава гол.

Се освен победа е лош резултат, мора да се победи иначе ептен во дип шит ќе бидеме.

Фали Парк на утакмицава, се надевам другово азијатче успешно ќе го замени :D

Како што влегува полека во форма и се прилагодува на барањата на Мојс ништо чудно, само да стартува покрај Керик, а не да биде крило.

Инаку околу мечов. Арсенал е во страшна форма, но и Јунајтед изминативе натпревари не е блед како што беше на почетокот така да ова ќе биде тврд дуел. Искрено се надевам на победа, но нијанси ќе го решаваат мечот според мене.

Да има добар фудбал и да нема судиски грешки кои би го ставиле во сенка секој епилог од мечот.

Спортски поздрав до ганерите и се гледаме во недела :)

Ја мислам дека е правиот момент Арсенал конечно да земе 3бода од Јунајтед ... Сакам ПОБЕДА но би се задоволил и со нерешено,бодче кој ти го дава ,ваљда така и ќе испадне конечниот исход .
Нема шанси да се заебеме и да нападнеме со сите сили како идиотаги ... Ќе одигра Венгер паметно ,стрпеливо ќе се чека на противничка грешка
Се надевам дека и судиите ќе бидат на ниво и нема да има разни срања во корист на Јунајтед :icon_mrgr:
Со среќа и нека победи Арсенал :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom