UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе деца седите мирни,да немаше у Германија толку квалитетни голмани,Вајденфелер више би бранел за репрезентација.Ете у Англија сеа да дојде ќе биде прв голман,ама негова несреќа е што е роден у Германија:D

:cuc: Добар аргумент.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 23:28 ---

:facepalm:

Znaci dali probuvas da se glupiras ili prirodno ti toaga toa neznam . Covek ne vikame deka uefalona ne e podobra vo igracki kadar od milan , vikame deka ovaa utakmica presudija penalot i golot od ofsajd, i ne se pali ko srednoskolec na marijana ne ti lice stvarno na godinite. Ovie dve ekipi da igraat uste 10 nadprevari eden protiv drug mozi barsa ke gi dobie site ama ednostavno ovaa tepaa so pomos na sudiite so e tolku so ne se svajka ?

775095792.gif

Ова е од финалето со Баерн.

are you high or just incredibly stupid??

Ме фрустрираат напатени души како тебе коа кењаат за Барселона. За година две ако Баерн остане каде што е, и за нив исто ќе кењате. Треба да си многу глуп за да тераш теорија на заговор дека Барселона со поклон пенал и гол од офсајд може да го победи Милан. Никако поинаку. Опрај се!!!

Ме фрустрираат напатени души како тебе коа кењаат за Барселона. За година две ако Баерн остане каде што е, и за нив исто ќе кењате. Треба да си многу глуп за да тераш теорија на заговор дека Барселона со поклон пенал и гол од офсајд може да го победи Милан. Никако поинаку. Опрај се!!!
so incredibly stupid then...ok good to know... Добро бе дете ...зашто си толку глупо...кој рече дека Барселона само со поклон пенал и гол од офсајд може да го победи милан?

Не „МОЖЕ“ туку овај натпревар така го добија.
Ако почнат и за Баерн да судат вакви пенали и офсајд голој тогаш ќе „кењаме“ и по нив.

so incredibly stupid then...ok good to know... Добро бе дете ...зашто си толку глупо...кој рече дека Барселона само со поклон пенал и гол од офсајд може да го победи милан?

Добро. Барселона незаслужено победи. Милан беше подобар праеше повеќе шански, и иако не постигна гол, требаше да победи.

Прашање до навивачите на Милан - дал исто вака ќењавте кога на Бало му свирнаа ист таков пенал против Ајакс :)?

Одговор - НЕ.

Јебига, се дешава - за некои екипи многу повеќе отколку за други и тоа е тоа ...може само да кршиме по дома и да се нервираме ...

Добро. Барселона незаслужено победи. Милан беше подобар праеше повеќе шански, и иако не постигна гол, требаше да победи.

Како тоа Милан гол не постигнал ? 3-1 заврши натпреварот.

Прашање до навивачите на Милан - дал исто вака ќењавте кога на Бало му свирнаа ист таков пенал против Ајакс :)?

Одговор - НЕ.

Јебига, се дешава - за некои екипи многу повеќе отколку за други и тоа е тоа ...може само да кршиме по дома и да се нервираме ...

Тоа е муабетот. Една дамка се чека кај Барселона и одма се нафрлаат као хиени. И ќе драпаат мадиња тука една недела Барса победи со судии.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 23:45 ---
Како тоа Милан гол не постигнал ? 3-1 заврши натпреварот.

:pos::pos::pos:

Него ако имаат исто бодови Арсенал и Дортмунд, Дортмунд би требало да идат даље со подобра гол разлика нели? Како и да е заебано ќе е, ќе има тука неизвесност до последно коло. :)

Дали нигас добива конкуренција или мене така ми се чини. Значи ако еден тим е послаб со играчки кадар во моментов, нема зошто да се надева на бод, или победа и ако судиите ги ебат на утакмица против Барса тоа е нешто нормално затоа што Барса се појаки и кои се Милан бе....

Ако е така на оној членот што го напиша ова и што изиграва трол или глуп или стварно е глуп имам да му кажам само Кил јорселф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom