Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Имаш право.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 19:01 ---
Ќе се чуствувам подобро вака
ЦЕЛАТА ПРИКАЗНА КАКО ЗАПОЧНА
Јас и мојот најдобар другар отидовме да купиме нешто за грицкање тој се поздрави со таа девојка тој ја запознал на забавата на брат му се почуствував некоја силна болка во срцето кога ја видов незнаев што се случува и другар ми вика јака женска а ? јас онаков му вика згодна е а другиот ден ја одам на станица и овва доаѓа и ми вика Јован се викаш јас онаков не и викам Милан се викам а таа а добри Јован и така се почна да прави да ме гледа во очи за неколку секунди и да ми прати насмевка незнаев како да реагирам да јас онака насмеав другиот ден исто ми вели Кај си бе Јован јас онака како да не сум чул ништо и си продолжив а овие денови ништо како да непостојам незнам што да правам и незнам зашто тоа таа го прави (извинете што напнувам):confused:

Епа она те поздравила,ти си се направил дека не ја познаваш,дури и си ја навредил.МУЛЕ ЕДНО.Што да ти помогнеме?Во тебе е проблемот,не е до неа.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Епа она те поздравила,ти си се направил дека не ја познаваш,дури и си ја навредил.МУЛЕ ЕДНО.Што да ти помогнеме?Во тебе е проблемот,не е до неа.
Да се викав Јован ќе беше добро и + бев со другар кој се вика Јован и тој ја познава од каде да знам дека мене ми вика или него И ТЕМОЛАМ НЕ НАВРЕДУВАЈ МОЖЕБИ ТИ Е СМАЧЕНО ДА МИ ПИШУВАШ АМА ТЕ МОЛАМ БЕЗ НАВРЕДИ

M

Muranyi

Гостин
Јоване,залудно си го сменил името,јас мислам дека тебе возот ти избега веќе.Другпат да не ги игнорираш девојките кога ти се обраќаат.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Го заслужувам ова шамарите преку интернет се добра работа

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Во живо се подобри, особено ако доаѓаат од девојка откако си ја залапал/задрапал.

Под услов да имаш три чисти за тоа.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Не, не го заслужуваш ова, ти заслужуваш оваа сегашнава емоционално да те злоупотреби. Отпосле кога работите ќе стивнат ќе почнеш да сфаќаш дека во животот треба некогаш да се рескира, бидејќи тогаш ќе знаеш дека за џабе си вложил труд да и` пријдеш кога си можел на почетокот да го убрзаш малку процесот.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Не, не го заслужуваш ова, ти заслужуваш оваа сегашнава емоционално да те злоупотреби.
Детето е само 7-мо одделение, значи 13 години. Не мислиш дека е претерано ова што го кажа? Нема потреба некој да го осакати емоционално уште сега, сурово е, има време ... ќе се најде некоја и за тоа.

Туку, Dragonborn, така се расте и ојачува. Ако не успееш на оваа да и пријдеш и да и се доближиш, за наредната веќе ќе имаш искуство плус.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Детето е само 7-мо одделение, значи 13 години. Не мислиш дека е претерано ова што го кажа? Нема потреба некој да го осакати емоционално уште сега, сурово е, има време ... ќе се најде некоја и за тоа.

Туку, Dragonborn, така се расте и ојачува. Ако не успееш на оваа да и пријдеш и да и се доближиш, за наредната веќе ќе имаш искуство плус.
Да, може да се сложам дека претерав откако дознав за бројката на годините. Но тоа што сакав да му посочам е дека не е страшно еве да речеме и да пропадне врската. Подобро е да пропадне уште од старт пошо ќе знае на што е. Да успее врската па после тоа тој да летне во облаци за да еден ден тресне на земја е лошо за неговите години. Затоа и на некој начин го предупредувам, дека у реду е да ужива откако ќе почне, но да не се презалетува.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?
Абе оди земи си невеста од Пустец што се замараш,може ќе фатиш сеа пред нова година и некоја промоција.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?
Абе оди земи си невеста од Пустец што се замараш,може ќе фатиш сеа пред нова година и некоја промоција.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882

Ме насмеа :D
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 13:56 ---

Кога тој тоа ко напиша незнаев како да му вратам ме направи како да сум 20 годишен

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Дознав дека оди од 13и30 на одбојка четврток и вторник
Додека чекав автобус ја видов одеше на одбојка

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Дознав дека оди од 13и30 на одбојка четврток и вторник
Додека чекав автобус ја видов одеше на одбојка
А да си отидеш до психијатар бе дете, нешо педагог психолог таква работа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom