Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Гледам дека премногу се залетувате на Јувентус кец, што мислам дека може да биде најризичен тип. Не дека Јувентус е слаб, не дека е тешко да биде кец, али тука се потценува премногу противникот, и тоа не било кој туку Реал Мадрид. Остајте статистики, меѓусебни дуели, шпекулации и слично, Реал Мадрид и Анчелоти се желни за играње и докажување, барем јас оваа текма ќе ја одиграм на голови.

M

Mamba.

Гостин
Копенхаген - Галатасарај Г.Г прво полувреме 4.35 коефициент у спортлајф...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Гледам дека премногу се залетувате на Јувентус кец, што мислам дека може да биде најризичен тип. Не дека Јувентус е слаб, не дека е тешко да биде кец, али тука се потценува премногу противникот, и тоа не било кој туку Реал Мадрид. Остајте статистики, меѓусебни дуели, шпекулации и слично, Реал Мадрид и Анчелоти се желни за играње и докажување, барем јас оваа текма ќе ја одиграм на голови.

Не да е ризичен тип, туку е глупав тип. Јувентус вечер нема шанси за победа против Реал, mark my words. Најмногу што можат е Х.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
x2 e real,ima okolu 1.6 koeficent,sosema soliden
i na leverkusen e nesto slicen

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
x2 e real,ima okolu 1.6 koeficent,sosema soliden
i na leverkusen e nesto slicen
1.60 е сосем солиден коефициент на екипа која веќе го осигура вториот круг, против Јувентус на кој му гори под нозе, и кој реално беше подобра екипа во Мадрид се до исклучувањето?

Интересно.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Најголема предност на Јуве денес му е, дека играт на домашен терен. Барем затоа, сите ја играат 1. Видете, колку од оние искусни кладионичари, кои играат многу пари, ја играат денес 1 или 1х?
Реал Мадрид ебаго, не ми се верува. И 200000 народ да има на трибина, сепак е Реал Мадрид. Сепак е Лига Шампиони, али никад не се знае.
Се надевам сите што и да ја одиграте, дека ќе ја погодите, ви предлагам да ја одиграте на голови, доколку шансите да фатите ви се многу поголеми.
Среќно, и се читаме вечер после утакмиците.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.349
Кога би уплаќал вечерва

Галатасарај 2
Јуве 1&3+
Сити GG3+
Бенфика Т2
Баерн 2&3+
PSG 0-3
Сосиедад GG
Шахтјор 1

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Реал на 250 000 гостувања по ред има дадено гол, а 1.25 е за да дадат вечер гол. Мислам дека се исплати ова да се игра со оглед на тоа дека Јуве е без Лихштајнер и Киелини.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Најголема предност на Јуве денес му е, дека играт на домашен терен. Барем затоа, сите ја играат 1. Видете, колку од оние искусни кладионичари, кои играат многу пари, ја играат денес 1 или 1х?
Реал Мадрид ебаго, не ми се верува. И 200000 народ да има на трибина, сепак е Реал Мадрид. Сепак е Лига Шампиони, али никад не се знае.
Се надевам сите што и да ја одиграте, дека ќе ја погодите, ви предлагам да ја одиграте на голови, доколку шансите да фатите ви се многу поголеми.
Среќно, и се читаме вечер после утакмиците.
Го гледаше Реал против Рајо Ваљекано?

Реал има комична одбрана, и скоро непостоечки дефанзивен среден ред.

Не велам дека Јуве сигурно ќе добие, но за 2.6 тоа е одличен тип.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
ризичен Ф крај би рекол,јуве изигра нерешено со копенхаген и галатасарај(а неферски изгуби барем бод на сантјаго бернабеу за што судијата е суспендиран од ЛШ),кога тука немаше среќа и форма пред СЕ би рекол да ги згази,зошто сега со еден реал на кој му одговара да испадни конкурент за освојување на ЛШ(покасно во фаза на елиминација јуве може и има капацитет да ја подобри формата во европа),а и воедно да се стави на сигурно прво место во групата

на голови некако да се изигра заради да се “закрпи“ еден тикет за вечерва

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
1.60 е сосем солиден коефициент на екипа која веќе го осигура вториот круг, против Јувентус на кој му гори под нозе, и кој реално беше подобра екипа во Мадрид се до исклучувањето?

Интересно.

да,солиден е.мање битно што им е осигуран вториот круг,тука се работи за надигрување и чест.А зебрите се без Киелини и Линхештајнер вечер.Анчелоти нема да дозволи да изгуби од Конте.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Го гледаше Реал против Рајо Ваљекано?

Реал има комична одбрана, и скоро непостоечки дефанзивен среден ред.

Не велам дека Јуве сигурно ќе добие, но за 2.6 тоа е одличен тип.

Го пратам Реал често, иако не сум нивни фан. Имаат комична одбрана, кога не се залагаат.
Ама кој би имал покомична одбрана вечерва? Јас мислам Јуве ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
да,солиден е.мање битно што им е осигуран вториот круг,тука се работи за надигрување и чест.А зебрите се без Киелини и Линхештајнер вечер.Анчелоти нема да дозволи да изгуби од Конте.
Реал Мадрид и чест.

:pos:

ОК.

Kajgana Shop

На врв Bottom