ATP тенис - општа дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Како се возбудихте сите покраj загубата на Гришо. :tapp: Нема да ви падам на нивото.
Секоjа чест на Гришо за добро одиграните мачове во Стокхолм и Базел. Во Парис повеке даj Боже.
Двајца пишаа, не видов некој да се возбуди за загубата на Гришо. Башка Гришо убаво ќе беше да ја искористи неговата моментална форма, и формата на Федерер, па да го совлада, ама..
Џабе се форсира моментално, реално.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Како бе Федерер го изгуби сетов, не гледав мислев дека лесно ќе си тепа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Јако финале гледаме во Базел, не се предава така лесно Федерер, фрчат јаки поени.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Што среќа, во 1/2 финале ќе мора да игра со некој од Ноле/Делпо/Федерер. Боље еден од тие да беше во неговата група. Не е само колку да се каже нешто, размислете малце.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Добро ај, не е среќа. Муабетот го вртите како ви одговара значи. Кога на Федерер/Ѓоковиќ им се погодуваше добар ждреб тогаш лошо беше, сеа требало да изигра во полуфинале со нив. А тоа што ќе има 3-0 во група кој го ебе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
И? Нека има и 9-0 у група ако не пројде 1/2 финале у гз може да си ги напика победите од групата. Тоа за лесни ждребови е правен муабетот бидејќи останатите турнири не се во група. Мене ми е јасно дека групата на Надал е смешна во однос на другата, ама ова е турнир каде играат најдобрите и ништо нема да му значи ако ја пројде истата, а понатака не направи ништо.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
А замисли во група беше со Федерер и Делпо и Стан, па тогаш прашање ќе беше дали би одиграл 1/2 финале на турнирот. Тоа ако за тебе не е среќа не знам што да ти речам повеќе.
Јасно ми е дека тука се осумте најдобри тенисери оваа година, а во една група ги имаш тројцата од четирите најдобри годинава. Па сеа ти види.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Полесна е на Надал де, не го негирам тоа, ама за у 1/2 финале тоа ама баш ништо не му значи, посекако ќе игра со многу тежок противник. Али групата пешки ќе ја пројде, нема збор тука.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aко Новак освои утре, минус одземените во Париз:
1. Надал 12030
2. Новак 10610(10210 ако изгуби)

Ајде бре Ферер пола саат го спремам постот. :icon_lol:

Значи ако освои Новак утре и во Лондон без пораз, а у меѓувреме и Бердих и Вавринка да се деси да се повампират има шанси за Новак, со плус поените од Дејвис купот. Шо да се повампират, Надал не е во форма, Бердих мислам има шанса и Ферер по ова денес, за Вавринка не ми се верува, али мора еднаш и него да му тргне.

L

Löwe

Гостин
А замисли во група беше со Федерер и Делпо и Стан, па тогаш прашање ќе беше дали би одиграл 1/2 финале на турнирот. Тоа ако за тебе не е среќа не знам што да ти речам повеќе.
Јасно ми е дека тука се осумте најдобри тенисери оваа година, а во една група ги имаш тројцата од четирите најдобри годинава. Па сеа ти види.
Кога Надал би бил во таква група единствено можда од Дел По да загуби. Федерер и Стен му се редовни пациенти.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Aко Новак освои утре, минус одземените во Париз:
1. Надал 12030
2. Новак 10610(10210 ако изгуби)

Ајде бре Ферер пола саат го спремам постот. :icon_lol:

Значи ако освои Новак утре и во Лондон без пораз, а у меѓувреме и Бердих и Вавринка да се деси да се повампират има шанси за Новак, со плус поените од Дејвис купот. Шо да се повампират, Надал не е во форма, Бердих мислам има шанса и Ферер по ова денес, за Вавринка не ми се верува, али мора еднаш и него да му тргне.
Во вторник Ферер ќе биде утепан, марк мај вордс. Два пати по ред не губи од Ферер па што сака нека е. Вавринка нема теорија против Надал, едино Бердих, али го нема добиено од 2006 така да шансите за тоа се минимални.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
2.007
Поени од реакции
1.306
Во вторник Ферер ќе биде утепан, марк мај вордс. Два пати по ред не губи од Ферер па што сака нека е. Вавринка нема теорија против Надал, едино Бердих, али го нема добиено од 2006 така да шансите за тоа се минимални.
uff , posle ovoj mech denes , Ferer ke e poln so samodoverba , a i game planot mu beshe odlichen , Nadal ima slab behend i ne gledam prichina da ne se povtori istoto scenario. A i pit bulot , abe energija upm , od kaj ja vadi , celo vreme samo potskoknuva , mi naprai kefoi deneska.

Kajgana Shop

На врв Bottom