Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Коментаторот на Арена4 вика "Фиорентина си подигрува со играчите на Милан, дали вака уопште ќе го видат голот на Нето" срциња еј баш ми е мило кога ги пегламе. Веќе редовни ни станавте :)

не бе не се појаки Виола од Милан.....ич

Абе не утепавте шо да ти кажуем... коа гледам какви голој паднаа ми се смее :S
Реално утакмицата беше мртва за Х, а тоа што паднаа смешнии голој ви е бонус.

Како и да е честито победа ;)

Интересни се миланистиве, кога освоија скудето со Алегри добар е, а сега не е добар. Како? :facepalm:

Не беше добар ни тогаш, за разлика од сега тогаш го имаше Ибра во тимот, смешен Јуве и уште посмешен Интер на чело со Бенитез... се му се поклопи тогаш, ако добро памтам на крајот Интер со Леонардо се приближи на некој 4-5 бода.

Mid-table тренер е тоа е повеќе од јасно, да има ќе игра со 5 мунтаревци и 5 матривци во тим.

ne zaebavaj, kako fan na Roma sosema neutralno gleav ,mozda duri i poise za Milan nego za Viola bev ama nikakva igra 0 motivacija 0 igra... edinstveno nesto sto mozese Milan da dobie na utakmicava e crven karton.... nisto cudno so ve pegla koj stasa

Ne be ne moze vaka Milan da igra, site protiv niv, baloteli 2 pati paga u 16 i ne im sviri penal, do koga vaka.

фала

Не беше добар ни тогаш, за разлика од сега тогаш го имаше Ибра во тимот, смешен Јуве и уште посмешен Интер на чело со Бенитез... се му се поклопи тогаш, ако добро памтам на крајот Интер со Леонардо се приближи на некој 4-5 бода.

Mid-table тренер е тоа е повеќе од јасно, да има ќе игра со 5 мунтаревци и 5 матривци во тим.

На коло пред крај имавте плус еден, не тепавте на дербито 3-0 и освоивте титула, јебига ви ја пушти Леонардо. :icon_lol:

Seta pocit za presvrtot na Fiore,zasluzena pobeda,penalite bea diskutabilni,ali pobeda cista ko solza,Juve e vo nekoja mini kriza,ako moze taka da se kaze,ali po fond na igraci,uste se najdobri vo Seria A,ali ipak nema poveke da se prosetaat niz ligata kako prethodnive 2 godini,za mene pak se glavni favoriti,iako nejkam ic da osvojat zosto gi mrazam od dnoto na dusata.
A navivacite na Viola,neznaat ni da slavat pobeda,a i kako da remetat nekoj fan,se fatile za Milan,mislat deka so niv igrale,ali taka koga se ima kompleksi,vie mozete da gi pobedite Milan/Juve,ali ke izgubite dragoceni bodovi vo duelite so Sassuolo(ala Pescara),i pak ke zavrsite na zasluznoto 6 mesto..pocekajte da zavrsi sezonata,ili pak da se odigraat barem polovina od toa sto e predvideno,pa poslem pocnete da lecite frustracii..
Liga na Sampioni ne e za selski klubovi,tie mozat da igraat samo LE so Ludgorets i timot na Mamic,jer takvi im se ambiciite,mali,mnogu mali..

Комплексите си ги лечиме со 3 победи во низа над вас...пред да пишеш нешто два пати размисли и чукни си ја главата

Комплексите си ги лечиме со 3 победи во низа над вас...пред да пишеш нешто два пати размисли и чукни си ја главата

Dolga e sezonata,cestito pobeda vecerva,sosema zasluzena,no da se natprevaruvas vo isto takmicenje so Dinamo Z,golem uspeh e..i zacuvaj i ovoj post,ke ti treba za kraj na sezona.
So tebe zavrsiv koga pocna so licni navredi,iako i jas se spustiv na tvoe nivo,no morav da ti cestitam,sepak sportski e,a najmnogu covecki.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Само Мурињо може да го спаси Милан;).Викаат чуда правел баш сакам да видим да напрае чудо со Милан,па да умрем да не жалим.

Само Мурињо може да го спаси Милан;).Викаат чуда правел баш сакам да видим да напрае чудо со Милан,па да умрем да не жалим.

само тоа немој, не те молам

Drugo e 3 pobedi po red, pa drugo e da kazes 2 pobedi i edno NEZASLUZENO remi lani. Ne deka nesto menja ova, ama ne te sluzi memorijata kako sto gleam.
Vcera viola si odigra kako sto imaa zacrtano. Se glease deka igraa da dadat gol, i posle preku kontri eventualno da ne reshat.Toa i se ostvari.
Milan vchera bese katastrofalen na sekoe pole, samo kaka i de jong se trudea, drugive u drita preku vrski ne bi gi primile da igraat.
Ako sakas da go pobedis milan - dovolen e samo eden gol, i posle prepusti im ja inicijativata oni sami kje se zakopaat.
Cestito pobeda u sekoj slucaj. Zasluzena bese, nema tuka dilema.

Drugo e 3 pobedi po red, pa drugo e da kazes 2 pobedi i edno NEZASLUZENO remi lani. Ne deka nesto menja ova, ama ne te sluzi memorijata kako sto gleam.
Vcera viola si odigra kako sto imaa zacrtano. Se glease deka igraa da dadat gol, i posle preku kontri eventualno da ne reshat.Toa i se ostvari.
Milan vchera bese katastrofalen na sekoe pole, samo kaka i de jong se trudea, drugive u drita preku vrski ne bi gi primile da igraat.
Ako sakas da go pobedis milan - dovolen e samo eden gol, i posle prepusti im ja inicijativata oni sami kje se zakopaat.
Cestito pobeda u sekoj slucaj. Zasluzena bese, nema tuka dilema.

мислеше 3 победи по ред у гости кај вас,а не вкупно :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom