Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.646
- Поени од реакции
- 48.913
ili neШтета,ќе го јаде утре црвинот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ili neШтета,ќе го јаде утре црвинот.
А бе не дека намерно не дава, туку дека темпира темпо за Лондон.Dragonsky
Не сум рекол ја дека намерно не дава 100%, и денес и у Шангај 110% даваше ама џабе му беше, противниците беа доста подобри од него. Не ми е јасно само како вчера чистеше линии, гаѓаше винери, а денес како сосема друг тенисер да играше на теренот, не можеше да се спои сам со себе.
А бе не дека намерно не дава, туку дека темпира темпо за Лондон.
Како и да е Лондон е нов турнир. Вамос !
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 19:06 ---
@Тој со tapatalk-от што ме цитираше: Не ти се гледа постот
Тука се темпира формата за Лондон, веќе не смееше да прави киксови. Али ајде, не може секогаш да победува...
У вторник сигурен сум дека ќе го размонтира, нема шанси овој да врзе две победи по ред против Надал.
За мене било која мастерс титула, на овие класичните мастерси, е поголема и поиважна отколку титула на мастерс купот. Тој мастерс куп е еден искомерцијализиран и глупав настан.
Среќа што си ти небитен во тенискиот свет.
Мастерс Купот се рачуна како 5 Грен Слем во тенисот, неофицијално нормално.
Кој го рачуна така?
Тоа е турнир без традиција, на крај од сезоната кога играчите едвај одат. Измислен е само заради пари.
Тенисот има смисла само на турнири со директно отпаѓање после пораз. Вака се ствараат чудовишни измислици од типот на сет количници, па калкулации, чуда. Која глупост.
Грен Слемовите за мастерс купот се друг Универзум.