Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Има некои шпекулации за размена- Хернанес кај вас за Ночерино и Пацини.

истото го имаше и на Миланњуз, Ночерино може а Пацини не ако го сакате Матри и плус доплата само ќе треба доста доплата :)

Матри+ Ночерино за Хернанес е трампа на деценијата

Да ќе биде, но под услов Хернанес да игра како минатата сезона, ако продолжи вака не би рекол дека ќе се офајдите:) а и ова се само шпекулации Лотито е тежок за преговарање.

Да ќе биде, но под услов Хернанес да игра како минатата сезона, ако продолжи вака не би рекол дека ќе се офајдите:) а и ова се само шпекулации Лотито е тежок за преговарање.

Moja проценка од тоа што го имам сеа гледно Хернанес.. На чоекот му се здосади да играт во Лацио, секој трансвер рок Милан и други екипи праќаа понуди (можда не така достојни) но сите беа одбиени. Во секој случај, јас би сакал да дојт и вервам дека промена на тим добро би му дошла и него и на неговата форма.

нашиве се распрашувале за телентот на барса, серхи роберто.. не е лош дечкото, за понатаму со поли би биле јак тандем.. ама се додека такви како ночката и мунтари се во клубот тешко :unsure: ако веќе запнале по барса моментално бартра би бил повеќе добредојден отколку некој од средина..
а што се однесува до хернанес.. све је то лепо, ама кај мислите да игра?? сега ем го договараат хонда, ем го сакаат и хернанес.. од целото овоа само 1 страда - ел ша..
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 16:11 ---
ова се само шпекулации Лотито е тежок за преговарање.

богами знаеме.. чисти примери - пандев, ледесма.. :D

нашиве се распрашувале за телентот на барса, серхи роберто.. не е лош дечкото, за понатаму со поли би биле јак тандем.. ама се додека такви како ночката и мунтари се во клубот тешко :unsure: ако веќе запнале по барса моментално бартра би бил повеќе добредојден отколку некој од средина..
а што се однесува до хернанес.. све је то лепо, ама кај мислите да игра?? сега ем го договараат хонда, ем го сакаат и хернанес.. од целото овоа само 1 страда - ел ша..
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 16:11 ---

богами знаеме.. чисти примери - пандев, ледесма.. :D

Nema sto da strada El Sharawy,ako furaat so 4-3-3,i toa kako e dobredojden,znaci ja prv sostav bi go igral vaka,Montolivo so momentalnava forma na klupa,sredina
De Jong

Poli. Hernanes

? El Sharawy

Balloteli

Po moznost nekoe krilo kako Cerci/Yarmolenko..i dobar sostav,drugite ke sluzat kako zameni i za menuvanje formaciaa baziran na igrata na protivnikot,no morame da stvorime nasa igra,nas koncept,ne brkaj/dodaj ja topkata.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Nema sto da strada El Sharawy,ako furaat so 4-3-3,i toa kako e dobredojden,znaci ja prv sostav bi go igral vaka,Montolivo so momentalnava forma na klupa,sredina
De Jong

Poli. Hernanes

? El Sharawy

Balloteli

Po moznost nekoe krilo kako Cerci/Yarmolenko..i dobar sostav,drugite ke sluzat kako zameni i za menuvanje formaciaa baziran na igrata na protivnikot,no morame da stvorime nasa igra,nas koncept,ne brkaj/dodaj ja topkata.

па добро до некаде има и логика.. ама сепак тука е и хонда.. со моменталната форма е и пред хернанес, черчи, јармоленко..

De Jong

Poli. Hernanes

? El Sharawy

Balloteli

Хонда нема друг кој, но ти го нема Монтоливо..сигурно мислиш дека би започнале без него? :)

Хонда нема друг кој, но ти го нема Монтоливо..сигурно мислиш дека би започнале без него? :)

Da,ne deka go mrazam ili bilo sto,no stvarno ne mi izgleda dobro,ne e lanskiot Montolivo,sepak Poli igra dobro,i bas taa pozicia mu e pogodna.sepak samo pusti zelbi..ali mislam deka bi bila pogodena formacia.

Кој црни Черчи и Јармоленко бе
Во случај да дојде Хернанес ќе играме 4-2-3-1 до него Ел Шарави и Хонда.
Кака замена на овие тројца. Позади се знае Де Јонг-Монтоливо. Или 4-3-3 во средина. ;)
Ама работата е што нема да дојде џабе трескаме глупости. :icon_lol:

How do you solve a problem like Mario? Balotelli question troubling AC Milan
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...em-like-mario-balotelli-question?ICID=HP_FT_4

--- надополнето: 2 ноември 2013 во 18:26 ---
Madrid to double Diego Lopez's pay
Real Madrid are extremely satisfied with how Diego Lopez is performing and will offer him a new contract that will tie him to the club for four years and will double his pay.

Casillas слободно повели кај нас.

AC Milan (4-3-3) – Massimiliano Allegri
Gabriel; Ignazio Abate, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo, Kevin Constant; Riccardo Montolivo (C), Nigel De Jong, Sulley Muntari; Valter Birsa, Mario Balotelli, Ricardo Kaka.

ACF Fiorentina (4-3-3) – Vincenzo MontellaNeto; Nenad Tomović, Gonzalo Rodríguez, Stefan Savić, Manuel Pasqual (C); Alberto Aquilani, Massimo Ambrosini, Borja Valero; Ryder Matos, Giuseppe Rossi, Juan Manuel Vargas.
Referee: Paolo Silvio Mazzoleni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom