Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1,17 за ПСЖ при резултат 3:0 ? Треба 1,00001 да биде. Вреди да се лупне куќа на ова :ROFLMAO:

Хехе уште да беше тоа така...пред да почне е уплатена
иначе за оваа првава...баскетов...се стопив! во последните 3минути се распуцаа и излезе...
Шо пари се овие :D
ЦХФ Швајцарски франки, во мк пари ова се 5.500ден не е многу ама ок е,бидејќи рачунот ми беше празен и само што ги уплатив (депозирав) убаво е

Моља уште Коло Коло 2-3 прво :D срамота ќе биде да не го фатам ливчево, фаќам Бангор и Дортмунд 2-3 прво со 2-1 од 12та/20та минута :pos::pos::pos:

Хехе уште да беше тоа така...пред да почне е уплатена
иначе за оваа првава...баскетов...се стопив! во последните 3минути се распуцаа и излезе...

ЦХФ Швајцарски франки, во мк пари ова се 5.500ден не е многу ама ок е,бидејќи рачунот ми беше празен и само што ги уплатив (депозирав) убаво е
Затоа гледам чуден коефициентот :D

Како бе 5500 не се многу пари ?

Луѓе што ви е на вас. Фатени пари на спортска се фатени пари. И затоа некој ќе крие уплата во темана на добиква.
А бе и 100 денари да фатите е супер. Се додека имаш ќар од кладилницава е добро. Ако сака некој по 20 денари нека игра да фати 100 денари едно кафе да си дозволи добро е.

Е сега добро се појавуваат некои ликови тука "еј браво ги затвори" ама нема врска.
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 21:34 ---
Моља уште Коло Коло 2-3 прво :D срамота ќе биде да не го фатам ливчево, фаќам Бангор и Дортмунд 2-3 прво со 2-1 од 12та/20та минута :pos::pos::pos:

И оваа ако испадне сигурно нема да напишеш

"Уште Мемфис-Детроит 2-3 прво ако не фатам да ми го пушат !! " ? :D

Зашто педерот Бердих игра како на дроги?

Него он-топик за утре Мега Визура-МЗТ 2ка 2,3+ коефициент.

Луѓе што ви е на вас. Фатени пари на спортска се фатени пари. И затоа некој ќе крие уплата во темана на добиква.
А бе и 100 денари да фатите е супер. Се додека имаш ќар од кладилницава е добро. Ако сака некој по 20 денари нека игра да фати 100 денари едно кафе да си дозволи добро е.

Е сега добро се појавуваат некои ликови тука "еј браво ги затвори" ама нема врска.

И оваа ако испадне сигурно нема да напишеш

"Уште Мемфис-Детроит 2-3 прво ако не фатам да ми го пушат !! " ? :D

Нема, нема :)
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 21:36 ---
Него он-топик за утре Мега Визура-МЗТ 2ка 2,3+ коефициент.

Инфо ? Ко шо знам без Стојановски, Гечевски се ?

ццц слепец на 1.4 коеф ке паднам за 10 хиљади заради овие Maastricht

Нема, нема :)
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 21:36 ---

Инфо ? Ко шо знам без Стојановски, Гечевски се ?
Дамјан и Американецот би требало да се вратат за овој дуел :)

Во мк се добри парички 5.000 ама тука тие пари ништо не ми значат...испод 500цхф (25.000ден)не би ги исплатил и срам ми е, а и едноставно малце пари се ...иначе да добро е да си во + па макар и 50 по 50 да ги собираш пример си играш со 1.000денари по 1.05квоти и по 50ден си лапаш секој ден и си пиеш кафенце во мк хехехе[

Забегавте на цело сега и вие на 1.05 да ставиш 1000 fuck logic
Инаку што е ова со барселона посед на топката 80-20 неможат гол да дадат.

Забегавте на цело сега и вие на 1.05 да ставиш 1000 fuck logic
Abe ti 1000den na 1.05,pamtam den denes,pred 9-10god koga Korner rabotese,eden poznanik odigra 80.000den 1 na Arsenal,koef 1.4,igraa so Kardif prijatelska,i izgubija,abe deckovo skroz da ne polude u kladilnica,krsese se,uste bese ziv eden od ortacite na vremeto,pokojniot Farko(postarite mozda go znaat koj lik bese) go smiruvase,ali badijala,deckoto mislam od togas mrdna malku,a bogami i imase pricina..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Него, да не знае некој како заврши ракометот, Македонија-Црна Гора?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom