FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите.
Му купив на син ми X box360 - кракуван за да може да игра со пиратски игри. имам едно прашање :
Дали може ФИФА 14 да се игра on-line на кракуван x-box?:unsure:

Здраво на сите.
Му купив на син ми X box360 - кракуван за да може да игра со пиратски игри. имам едно прашање :

99% сум сигурен дека нема да може да се игра.

Здраво на сите.
Мислам дека треба да се купи членска карта,некаде околу 20 евра месечно,али не сум сигурен ;)

Од новава фифа некој да ми пратите торент не испробувам од секаде ако може би ви бил благодарен.
Исто и од ФИФА 13 испробан торент да не правам проби, ја немам и неа играно да ја поминам прво неа па после 14 :) слободен сум бааги деновиве. (може и од замунда имам акк)
Ви благодарам

Многу проблеми со ФИФА сега имам проблем со транферите.Сакам да купам играјач.Тоа се е ок ама кога му нудам плата не прифаќа.Ни милион не сака.Пробав и секак но не прифаќа.Како можам тоа да го средам?И кога ќе излезе РЕЛОАДЕД.? :)

Од новава фифа некој да ми пратите торент не испробувам од секаде ако може би ви бил благодарен.
Исто и од ФИФА 13 испробан торент да не правам проби, ја немам и неа играно да ја поминам прво неа па после 14 :) слободен сум бааги деновиве. (може и од замунда имам акк)
Ви благодарам

Почекај малку,да излезе верзијата на Reloaded.Види пп за ФИФА 13.

Ај пошто ме мрзе да читам назад страниве, ако може некој да ми каже дали конечно има некое салам место за симнување на играва од кое сигурно ќе функционира, да не се нервирам со глупости.

Ај пошто ме мрзе да читам назад страниве, ако може некој да ми каже дали конечно има некое салам место за симнување на играва од кое сигурно ќе функционира, да не се нервирам со глупости.
Na zamunda.net

Другар е за фифа 14 ке почекаш малу,не е така то не сме сите будали со ја чекаме 1 месец да излезис крак асален за нејзе :)

Другар е за фифа 14 ке почекаш малу,не е така то не сме сите будали со ја чекаме 1 месец да излезис крак асален за нејзе :)

Абе и јас ја чекам, ама викам да не излезе во меѓувреме. Малце бев зафатен со учење овие 2-3 недели, па слабо пратев, затоа. :)

.. ај чекаме сите, што чекаме. А, знае некој дали сигурно воошто и ќе излезе кракувана верзија од екипата RELOADED?

^Колку што видов ништо нема различно од 14кава за ПЦ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom