BNP Paribas Masters - Paris | 26.10 - 03.11, 2013 |

Статус
Затворена за нови мислења.
Се чува за во Лондон :icon_lol:

Ставрогин, ете ти добар коефициент за Федерер, ако толку си сигурен во победата утрешна. Ма да не се знае ништо со Федерер, ако изигра како денеска во прв сет, ќе му направи многу проблеми на Новак, е сеа и Новак ако го изигра она што денес го видовме во прв сет, имаме загарантиран квалитетен меч.
Не би да прогнозирам јас, ако гледавме според форма, сеа требаше Делпо да му е противник на Новак, а не Федерер, ама..

Се чува за во Лондон :icon_lol:

Ставрогин, ете ти добар коефициент за Федерер, ако толку си сигурен во победата утрешна. Ма да не се знае ништо со Федерер, ако изигра како денеска во прв сет, ќе му направи многу проблеми на Новак, е сеа и Новак ако го изигра она што денес го видовме во прв сет, имаме загарантиран квалитетен меч.
Не би да прогнозирам јас, ако гледавме според форма, сеа требаше Делпо да му е противник на Новак, а не Федерер, ама..

Не сум воопшто сигурен во победа на Федерер, само мислам дека има повеќе шанси да го добие тој меч отколку што тоа го покажува коефициентот.

:)

Добро, тоа и ја се сложувам, мал е коефициентот на Новак, сепак колку и да е во лоша форма оваа сезона Федерер, 1.34 е ептен потценување од страна на кладилниците, ама и тие се паметни во повеќето ситуации.

Сериозно.

Зошто би те тролал?

Морам да признаам со доста муда си изиграл, али сепак како човек што прати тенис не ти го разбирам типот. :D Да се кладиш против Надал, и тоа на човек кој му нема земено сет е лудост.

Морам да признаам со доста муда си изиграл, али сепак како човек што прати тенис не ти го разбирам типот. :D Да се кладиш против Надал, и тоа на човек кој му нема земено сет е лудост.

Ех, по твојата логика со Рома овој тип има многу смисла...

:icon_lol:

Ех, по твојата логика со Рома овој тип има многу смисла...

:icon_lol:

Јас не се кладам на толку големи пари. :)

П.с. Моја грешка, Гаске му има земено сет на Надал, и тоа во три наврати али последен пат тоа го направил во Торонто 2008 година. Иначе Вавринка му нема земено сет, мај фолт. Али секако, Гаске нема победа против Рафа и тоа доволно говори за некои работи. :)

Гледајќи какви аматерски грешки прави Гаске, помислувам дека Надал и кога би играл со нога би го добил.

Гледајќи какви аматерски грешки прави Гаске, помислувам дека Надал и кога би играл со нога би го добил.

Абе да не испадне дека го величиме Надал и слично, ама психата е страшна работа во спортот. Вавринка скоро во секој меч го мачи Ноле до последната капка пот а против Надал собира гемови. Ноле редовно го победува Делпо, а Надал се мачи скоро во секој меч со него. Интересна работа е match-up-от во тенисот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom