Добро што не верувам во духови и такви глупости.. Сонот е потсвест, толку... Уште да си ја преиспитам главата и да сфатам „што сакал да каже психопатот во мене“ и се ќе биде во ред...bebe e nevolja sekiracija problem toa sto si ja sonuvala babati znaci deka i falis saka da te vidi pa se obiduva preku sonot da vospostavi kontakt so tebe i da te vidi.toa so vtoroto bebe znaci deka ako vo skoro vreme ne go resis problemot toj nabrzo ke eskalira i ke ti napravi uste pogolem problem zatoa treba vo sto poskoro vreme da go resis problemot ako znaes koj e ako ne da otkries sto e.pocinatiot dedo znaci deka problemot ne e domasen tuku odnadvor doaga dali na fakultet ili na rabota ili nesto sto nema vrska so domot.ti sto si frikala znaci deka problemot nekoj saka da ti go stvori ili nametne znaci nekoj ti pravi nesto pozadi grb.
sekoj so svoeto mislenje za tebe se gluposti za nekogo ne sepak jas samo sakav da ti pomognam a navistina sonot e jeziv i treba sama da otkries sto saka da ti kaze potsvesta.bi ti ja preporacala knigata tolkuvanje na sonistata ima prv i vtor del od karl jung i e prva kniga koja na nekoe psevdonaucno nivo se obiduva da gi objasni sonistata.ti posakuvam se najubavoДобро што не верувам во духови и такви глупости.. Сонот е потсвест, толку... Уште да си ја преиспитам главата и да сфатам „што сакал да каже психопатот во мене“ и се ќе биде во ред...
Абе ова озбилно или се зезаш?еве нешто ново...
Синоќа, можеби мугри... мислам дека имав луциден сон, значи свесна бев дека сонувам... Како што лежев во креветот осетив присуство. Легна позади мене (јас спиев на страна), ми се доближи и ги стави рацете околу мене (ме прегрна), нешто помеѓу „се ќе биде во ред“ и „јас сум манијак“. Не мрднав зошто не сакав да го уплашам. Беше топол. Лежевме така можеби 5 секунди, а мене срцето ми лупаше 100 на саат. Глумев дека не се плашам и демек спијам, ама ептен бев уплашена.
Сакав да се смирам да го смирам срцето, за да видам што ќе се случи потоа. Откако се смирив, осетив јака болка позади на кичмата, значи му ја осетив дланката како ме притиска и болеше ужасно (си имам јас проблем со кичмата и тој ја погоди баш таа точка што ме боли) Одеше со дланката горе доле околу местото, ама поради тоа што не можев веќе да ја издржам болката, се мрднав... И го снема ...
Did I just get spooned by a dead guy??
Жими се најмило, и порано имав вакво присуство, затоа овој пат бев мирна за да видам што ќе направи.. Порано веднаш се будев, се мрдав и исчезнуваше... Најјако е што сега кога ќе ме заболе кичмата е иста болка како од синоќа и морници пак ми поминуваат низ цело тело.Абе ова озбилно или се зезаш?
Ај вечер да видиме што ќе се деси....обавезно да кажеш. Као мистерија некоја ова, ме заинтригира.Жими се најмило, и порано имав вакво присуство, затоа овој пат бев мирна за да видам што ќе направи.. Порано веднаш се будев, се мрдав и исчезнуваше... Најјако е што сега кога ќе ме заболе кичмата е иста болка како од синоќа и морници пак ми поминуваат низ цело тело.
Нема да се случи пак, не е тоа по нарачка па и ти...Ај вечер да видиме што ќе се деси....обавезно да кажеш. Као мистерија некоја ова, ме заинтригира.
намали со гледање на хорори....еве нешто ново...
Синоќа, можеби мугри... мислам дека имав луциден сон, значи свесна бев дека сонувам... Како што лежев во креветот осетив присуство. Легна позади мене (јас спиев на страна), ми се доближи и ги стави рацете околу мене (ме прегрна), нешто помеѓу „се ќе биде во ред“ и „јас сум манијак“. Не мрднав зошто не сакав да го уплашам. Беше топол. Лежевме така можеби 5 секунди, а мене срцето ми лупаше 100 на саат. Глумев дека не се плашам и демек спијам, ама ептен бев уплашена.
Сакав да се смирам да го смирам срцето, за да видам што ќе се случи потоа. Откако се смирив, осетив јака болка позади на кичмата, значи му ја осетив дланката како ме притиска и болеше ужасно (си имам јас проблем со кичмата и тој ја погоди баш таа точка што ме боли) Одеше со дланката горе доле околу местото, ама поради тоа што не можев веќе да ја издржам болката, се мрднав... И го снема ...
Did I just get spooned by a dead guy??
Рефлектирано во реалноста пробуваш да ја спасиш ногата што страда во сонотМене многу пати ми се има десено да сонувам како се симнувам по скали и одеднаш ја промашувам следната и ногава ми пропаѓа ( а во тој момент ја кревам истата нога од креветот). Што би можело да значи?
Јасно . Останува нејасно што значи промашувањето скала...Рефлектирано во реалноста пробуваш да ја спасиш ногата што страда во сонот
Преминуваш преку одреден период од животот во друг, ама не застануваш на цврсто тло, периодот е клизав и ризичен, затоа ти пропаѓа ногата, во другиот дел од сонот останува да се види дали ќе ја спасиш или не, фактички дали ќе се кренеш во тој нов период од животот Тропам бе од прееска, ќе кажат постручнивеЈасно . Останува нејасно што значи промашувањето скала...
Престани со гледање хорори ...намали со гледање на хорори....
шала смеа настрана, се имам почуствувано нешто слично, мислам дека бев разбуден уште го гледам ликот на тоа што го видов пред мене и го имам цртано неколку пати од тогаш (пред неколку години ова) немав глас да викнам, се плашев да се поместам али чувствувам како нешто да има до мене.
Инаку кажете лек од плашење во сон бе луѓе, сонувам премногу последно рипнав едно метро од креветов, тоа што го сонував не сакам ниту да помислам дека би се случило и не сакам ни да зборнам али не ми е прв пат. Исто ми се случува неколку пати во последно време да имам чувство како да паѓам од огромна висина и тогаш рипнав од кревет и го извадов од памет цимерот (дење бев легнат да преспијам 2-3 сати)