Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

R

Rigel Kent

Гостин
Wow Ivancho nas otide u "inostranstvo ":vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 12:33 ---
Bozji posao radim , 30 godina radim , ahahhahaha:pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
ovoj be ivanco sekade go ima bree u strumica so fanove ima gledam sega i na internet go ima...............................................http://grid.mk/read/article/4888043/ivan-iscelitel-otkri-kako-raboti-za-srpska-televizija
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 20:35 ---

breeeeeeeeeeeeeeeee sekade go ima...........................................................................................................................http://grid.mk/read/article/4894471/tv-antologija

1380048_10202035505786230_1547899323_a.jpg

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
ivan manija!!! site pocnaa da pravat tetovazi so nasio ivanco ne samo vo makedonija tuku i po celio svet srbija rusija amerika site znaat za ivanco nas mesija breeeeej so ti e bozja darba znaci.................................................................................................

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Јас и дечко ми некни по сто години бевме во зоолошка, и првиот човек на кој налетавме беше Иван Исцелител, со хелиумско балонче - делфинче во раката. :pos:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
ФФМ: Иван Исцелител е нов член на стручниот штаб на А селекцијата!
24/10/2013
На прес конференција во просториите на куќата на фудбалот свечено беше претставен новиот член на стручниот тим кој ќе работи на подобрување на атмосферата во А селекцијата. Се работи за надалеку прочуениот Иван Исцелител.

Со моќите на И.Исцелител до ЕП, велат во ФФМ
Од ФФМ велат дека се решиле на ваков чекор како мерка позната на сите големи репрезентации кои во својот тим имаат психолог и физиотерапевт, а со Иван Исцелител, како што велат, е „две муви со еден удар и нешто повеќе“.
Од таму додаваат и дека експертизата на Иван Исцелител ќе се бара најмногу во најранливиот дел на играта, а тоа е немањето среќа.
-По длабоки анализи, од врвни стручњаци, а пред се во консултации со поранешните селектори Катанец и Јонуз, заклучивме дека неуспесите доаѓаат најмногу од немање среќа. Затоа се одлучивме токму за Иван. Тој е задолжен да ги отстрани сите црни магии фрлени над репрезентацијата и особено напаѓачите. Мислам дека пред нас е еден успешен квалификациски циклус – вели претседателот на ФФМ, Ѓоргиоски.
Иван Исцелител е пресреќен од соработката и вели дека ќе направи се што е во неговата огромна моќ да го врати фудбалот на вистинските патеки.
-Јас овде доаѓам за работам за пет пари. Драго ми е што ме одбраа токму мене, а не некои непроверени стратегии – вели Иван кој дополнува: Ќе имам индивидуални сесии со напаѓачите со цел да ги отстранам уроците кои им ги има фрлено селекторот на Андора. Дури потоа ќе видите што се голови со волеј- завршува тој.
Како бонус од неговата работа Иван пред секој натпревар и на полувремето ќе ги „маѓепсува“ стативите и мрежите, во зависност на која страна напаѓаме, а на која браниме. Во недела Иван ќе ја освети Филип II aрената, за која како што вели можно е да е под влијание на подземни води кои како што вели тој, покрај уроците, се главен причинител за неефикасноста на нашиот тим.
Ангажирањето на експерти од калибарот на Иван е новитет во мак фудбалот, но од ФФМ уверуваат дека првите резултати ќе ги видиме многу скоро.

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Не требаше да ја фрлите во канта темата со СТЕФ ШЕФ
Сега остана само Иван за реметење а тој е далеку понеинтересен
Незнам што ви требаше тоа Сами си го праите неинтересен форумов

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Не требаше да ја фрлите во канта темата со СТЕФ ШЕФ
Сега остана само Иван за реметење а тој е далеку понеинтересен
Незнам што ви требаше тоа Сами си го праите неинтересен форумов
Тапа тролаш затоа.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
ФФМ: Иван Исцелител е нов член на стручниот штаб на А селекцијата!
24/10/2013
На прес конференција во просториите на куќата на фудбалот свечено беше претставен новиот член на стручниот тим кој ќе работи на подобрување на атмосферата во А селекцијата. Се работи за надалеку прочуениот Иван Исцелител.

Со моќите на И.Исцелител до ЕП, велат во ФФМ
Од ФФМ велат дека се решиле на ваков чекор како мерка позната на сите големи репрезентации кои во својот тим имаат психолог и физиотерапевт, а со Иван Исцелител, како што велат, е „две муви со еден удар и нешто повеќе“.
Од таму додаваат и дека експертизата на Иван Исцелител ќе се бара најмногу во најранливиот дел на играта, а тоа е немањето среќа.
-По длабоки анализи, од врвни стручњаци, а пред се во консултации со поранешните селектори Катанец и Јонуз, заклучивме дека неуспесите доаѓаат најмногу од немање среќа. Затоа се одлучивме токму за Иван. Тој е задолжен да ги отстрани сите црни магии фрлени над репрезентацијата и особено напаѓачите. Мислам дека пред нас е еден успешен квалификациски циклус – вели претседателот на ФФМ, Ѓоргиоски.
Иван Исцелител е пресреќен од соработката и вели дека ќе направи се што е во неговата огромна моќ да го врати фудбалот на вистинските патеки.
-Јас овде доаѓам за работам за пет пари. Драго ми е што ме одбраа токму мене, а не некои непроверени стратегии – вели Иван кој дополнува: Ќе имам индивидуални сесии со напаѓачите со цел да ги отстранам уроците кои им ги има фрлено селекторот на Андора. Дури потоа ќе видите што се голови со волеј- завршува тој.
Како бонус од неговата работа Иван пред секој натпревар и на полувремето ќе ги „маѓепсува“ стативите и мрежите, во зависност на која страна напаѓаме, а на која браниме. Во недела Иван ќе ја освети Филип II aрената, за која како што вели можно е да е под влијание на подземни води кои како што вели тој, покрај уроците, се главен причинител за неефикасноста на нашиот тим.
Ангажирањето на експерти од калибарот на Иван е новитет во мак фудбалот, но од ФФМ уверуваат дека првите резултати ќе ги видиме многу скоро.
SO CITAM RAZBIRAS NASIO MESIJA U FUDBALO NAPRED MAKEDONIJA...........................................

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352
Ќе им ја поместува со поглед топката на противниците...

Kajgana Shop

На врв Bottom