Нови игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Знае некој што се случи со Prince of Percia зошто воопшто нема продолженија или има некоја најава?
Последната беше Sands of Time може некој да ми препорача слична на оваа ама да не е многу стара?

Darksiders 1&2,Devil May Cry,Castlevania:Lord of Shadows Ultimate Edition,Assassin's creed,Ninja Blade,Blades of Time...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Вчера излезе "The Stanley Parable", full version издание од еден од најдобрите модови за Half-Life 2.

Нема многу да опишувам за што се работи, само ќе кажам дека мора да ја играте "играва" (зошто е во наводници ќе дознаете кога ќе ја играте) ;)
It will blow your mind....

За оние што го имаат играно модот, еве добра вест (останати не читајте)
играва има околу 30 патишта и секој од нив е многу поисполнет отколку модот

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Вчера излезе "The Stanley Parable", full version издание од еден од најдобрите модови за Half-Life 2.

Нема многу да опишувам за што се работи, само ќе кажам дека мора да ја играте "играва" (зошто е во наводници ќе дознаете кога ќе ја играте) ;)

Еј брат си се променил. Малце чудно ми е да играш вакви авантгардни игри. Порано мислам беше од тие хејтерите на ваквите.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Пронајдов едно 20 патишта и не знам кај би биле другите 10. Веројатно тие други се наоѓаат ако тргнам и се вратам или правам нешто по неколку пати.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Еј брат си се променил. Малце чудно ми е да играш вакви авантгардни игри. Порано мислам беше од тие хејтерите на ваквите.
Никогаш не сум бил хејтер на инди игри. Може погрешни си ме сфатил кога на времето имавме спротиставени мислења за игри како Terraria, VVVVVV, Braid и останатите 2D puzzle platformers, но никогаш не сум ги хејтал модовите за Half-Life 2, ниту пак убаво издизајнираните puzzle platformers како Limbo и Trine.
Всушност, The Stanley Parable ја дознав од тебе.

Пронајдов едно 20 патишта и не знам кај би биле другите 10. Веројатно тие други се наоѓаат ако тргнам и се вратам или правам нешто по неколку пати.

Да, точно, околу 20 биле. Мене на повеќе ми се видоа вчера кога ја играв затоа што не ги броев и беа прилично долги. Nonetheless - AWESOME game :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Никогаш не сум бил хејтер на инди игри. Може погрешни си ме сфатил кога на времето имавме спротиставени мислења за игри како Terraria, VVVVVV, Braid и останатите 2D puzzle platformers, но никогаш не сум ги хејтал модовите за Half-Life 2, ниту пак убаво издизајнираните puzzle platformers како Limbo и Trine.

Да, точно, околу 20 биле. Мене на повеќе ми се видоа вчера кога ја играв затоа што не ги броев и беа прилично долги. Nonetheless - AWESOME game :)

Сепак само 19 сум нашол, само 1 не сум ја стигнал а таа е со играњето 4 саати. Сериозно некој тоа го правел?!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Фино брат фино. И мило ми е што ете си дознал нешто мене.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.649
Поени од реакции
4.490
Дечки шо е работава бе со Драгон Ејџ?
Симнав торент од играва од thepiratebay-RELOADED, го инсталирав и ова ми го отвора, со ГТА 4-ката вака се зафркавав. :facepalm::)
Треба ли да ја платам сеа, шо е раборава хаха? Dragon Age 2.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom